|
Nu esti logat.
Rana pe col-5#77 2006-11-30 17:55:05
Re: Rana pe colallle, vei putea face si copil si nu vei avea nici un fel de probleme. Intreaba medicul, inainte de operatie, tot ce vrei sa stii inainte de interventie. E obligat sa iti raspunda. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2006-11-30 18:01:45
Re: Rana pe coloki, sper sa fie bine, ms mult Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #79 2006-11-30 18:11:53
Re: Rana pe coltinem pumnii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #80 2006-11-30 18:22:03
Re: Rana pe colms Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #81 2006-12-02 15:04:03
Re: Rana pe colam facut cauterizarea, nu m-a durut deloc. multumesc mult doctoressa pt sfaturi, sigur o sa mai vin cu cate o intrebare sper sa nu deranjez prea mult:) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline Publicitateloading...
#82 2006-12-04 11:17:14
Re: Rana pe colNu deranjezi deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2006-12-04 11:23:09
Re: Rana pe colAm facut si eu o cauterizare acum vreo 2 luni si nu ai de ce sa te sperii. Pe mine m-a durut putin, dar foarte putin, iar durerea e ca inainte de ciclu. Dupa aia m-am dus sa mai imi puna niste prafuri, cam o data la 3 zile, in total de 3 ori. Mi-a dat si niste ovule care sa ajute la cicatrizare si rana s-a vindecat f bine. Deci nu e nimic complicat sau care sa doara. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #84 2006-12-04 12:44:06
Re: Rana pe colms sammy, cauterizarea am facut-o vineri maine trebuie sa ma duc si eu dupa prafuri, bine ca scap odata de asta nu ca as fi avut probleme pana acum dar poate aveam mai incolo...pusi Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #85 2006-12-04 13:04:11
Re: Rana pe colDupa ce ti-am scris am observat ca ai facut cauterizarea. F bine ca ai scapat. O grija in minus. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #86 2006-12-06 12:15:30
Re: Rana pe coleu am cauterizat o rana pe col anul trecut si nu am aflat nici pana acum de unde am capatat-o. este posibil ca rana sa o faci dupa un tratament pentru candida? ca mie asa mi-a aparaut in urma unui control dupa un tratament pt candida. sa fim frumoase si sanatoase Offline #87 2006-12-06 12:27:38
Re: Rana pe colmie mi-a zis doctorul care mi-a facut cauterizarea ca rana pe col am facut-o de la ob-uri ca eu am folosit numai ob-uri in ultimii 4 ani (nici pe mine nu m-a durut) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #88 2006-12-06 13:10:44
Re: Rana pe colranile pe col pot aparea dintr-o mare varietate de motive....tratamentul pentru vreo infectie vaginala nu se numara insa printre ele amy23(infectia netratata insa da) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2006-12-06 14:14:55
Re: Rana pe colBuna ziua. Am si eu o nelamurire tot legata de rana pe col. In urma examenului PAP au iesit urmatoarele (sper sa citesc corect scrisul medicului si sa redau corect rezultatul): Proces inflamator mediu cu parabazale de regenerare anormala - absent atipii celulare - C II - III , TBS inflamator. Tratamentul (Tergynan, Polidin si Indometacin) trebuie sa-l fac timp de 3 luni, doar in perioada menstruatiei. Intre menstruatii ... nimic, nici un tratament. Atat mi-a zis doctorul la care am mers, pentru un control de rutina. Offline #90 2006-12-06 14:21:53
Re: Rana pe colTergynan, din cite stiu eu, sunt ovule.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2006-12-06 14:38:38
Re: Rana pe colMultumesc pentru raspunsul prompt. Offline #92 2006-12-06 15:32:41
Re: Rana pe colPolidin nu doar ca nu ajuta sa previi sarcina dar are si darul ca, dupa tratament sa iti creasca fertilitatea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #93 2006-12-06 16:14:39
Re: Rana pe colMultumesc mult, mult, mult ... Offline #94 2007-01-11 20:06:14
Re: Rana pe colsi eu am o rana pe col si doctorul mi-a dat sa iau betadine si polygynax primele 12 zile betadine si urmatoarele polygynax sau invers. dar nu stiu sigur care din ele trebuie luate prima data doctressa ma ajuti te rog? multumesc si e voie si spalaturi cu ceai de galbenele in timpul tratamentului?eu sunt de langa alba si nu prea am ope cine intreba ginecolog Ultima oara a fost editat de she (2007-01-11 20:10:29) Offline #95 2007-01-12 11:46:53
Re: Rana pe colshe, lasa spalaturile cu tot felul de ceaiuri. Pune ovulele in ce ordine vrei ca nu conteaza si spala-te in vagin doar cu apa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|