|
Nu esti logat.
Exista viata dupa chiuretaj?!#1 2012-06-06 14:08:20
Exista viata dupa chiuretaj?!Am stat mult pana sa postez aici..insa trebuie sa ma descarc cumva..nu mai pot..Ieri, am "hotarat" in locul surorei mele sa faca intrerupere de sarcina. Este, a fost, o situatie mai delicata. Sora mea s-a nascut cu o malformatie, insa pana acum noi, familia, am considerat ca nu e nimic anormal cu ea..A fost operata la cateva zile dupa nastere la cap, i s-a pus o placa..nu stiu exact cum se cheama "malformatia"..a avut, are, o relatie cu un tip care a lasat-o insarcinata..sa precizez ca sora are 34 ani... vrreau si eu sa fiu miresica Offline #2 2012-06-06 14:23:55
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!onyca, ?n opinia mea, eu spun că aţi procedat bine. ?i este ei greu să ia decizii? malformaţia i-a afectat abilitatea de a judeca? conform eticii: Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #3 2012-06-06 14:26:03
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!e foarte ok ce a zis ragnakorum, sunt de acord. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-06 14:28:39) Offline #4 2012-06-06 14:48:48
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!onyca, ati procedat corect, avand in vedere situatia linisteste'te Offline #5 2012-06-06 14:54:39
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!intr-o oarecare masura avea o gandire diferita fata de ceilalti..insa noi traind cu ea in casa am vazut-o ca si un om normal..sa spun ca era "un picut, foarte picut" mai "incuiata" la minte..dar nimic concret care sa dea de gandit ca e "bolnava mintal"..ar fi existat un risc sa nasca un copil cu probleme..sau nu..acum nu mai stiu nimic.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-06 16:52:26
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!Parerea mea este ca ati procedat corect. Nu prea erau alte alternative. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2012-06-06 17:18:04
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!onyca cateva intrebari: Offline #8 2012-06-06 20:05:17
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!Sora ta lucreaza? Adica, ar fi avut posibilitate materiala sa creasca un copil? Din moment ce tipul cu care avea o relatie i-a intors spatele si a lasat-o singura intr-un moment ca asta? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2012-06-06 21:27:34
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!Eu zic ca nu o ajuta acum cu nimic sa i se zica ca trebuia sa faca altceva, ca daca avea sora bani, daca nu avea, daca putea daca nu putea. Nu zic nimic despre situatia in sine, zic doar ca faptul este consumat, si nu cred ca pe onyca o ajuta acum sa se discute despre ce-ar fi fost daca.... imi imaginez ca nu se simte tocmai bine acum... si de aceea zic ce zic. Offline #10 2012-06-06 22:18:57
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!cata.cata ea a venit aici pentru o parere ... ca parerea unora doar ... ca parerea altora o ajuta asta e altceva.fiecare are dreptul sa`si exprime o parerea daca onyca a venit si a cerut una ... eu personal as prefera un adevar care doare decat o mincuna dulce.Bafta. Offline #11 2012-06-06 22:22:53
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!
denorah00, de ce nu citeşti cu atenţie ce s-a scris ? degeaba afirmaţi voi toate cele despre copii, pentru că nu reuşiţi dec?t să ?ntoarceţi cuţitul ?n rană. Ultima oara a fost editat de Ragnarokum (2012-06-06 22:27:16) Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #12 2012-06-06 22:26:19
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!ragnarokum medicii iti pot spune dupa cum am spus si eu ca EXISTA RISCUL de a te imbolnavii de moarte si de la un mar mancat ... eu vreau sa stiu cum i`a spus direct ... daca nu facem ceea ce am facut putea sa faca asta cu siguranta sau mai stiu eu .... nu sa imi zica mie ca exista riscul ... tu cred ca nu faci diferenta intre siguranta si risc. Offline #13 2012-06-06 22:36:17
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!acidulass, să fi consultat 4 medici... din care 3 ţi-ar fi zis că nu vei ?nt?mpina probleme cu sarcina, iar 1 să fi avut ?ndoieli, tu ai fi dus sarcina p?nă la capăt? eu nu. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #14 2012-06-06 22:45:27
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!daca ma invoci pe mine si ma intrebai cum as fi procedat in situatia data eu categoric tineam copilul chiar si daca se nastea cu malformatii si da chiar daca ma duc la 4 medici si 1 imi spune ca pot aparea complicatii .... si chiar daca ma duc la 1000 de medici si doar 1 imi spune ca da e posibil o nastere fara complicatii iar 999 imi spun ca pot aparea complicatii ... eu as lua decizia consultandu`ma cu sotia desigur dar eu as opta pentru nastere ... e copilul meu si eu nu vreau sa nu`i ofer dreptul la viata ... chiar si cu complicatii si malformatii ... eu il iubeam asa cum era ... e copilul meu in final ..... nu suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu ? .... si vis-a-vis de ce ai relatat tu despre tine ... imi pare rau sper ca te`ai facut mai bine si ai trecut cu bine peste toate. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-06 22:46:19) Offline #15 2012-06-07 14:10:13
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!oameni buni care sunteti contra avorturilor, cresteti voi copiii si gata. nu mai stati sa dati cu parul, ok? nu faceti si gata, fiecare face ce pofteste. nu exista in medicina niciodata!! 100% certitudine in nimic. nici de moarte nici de viata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2012-06-07 14:56:12
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!
cu fraza asta ai pus punctul pe "i" ... daca nu are nici un fel de remuscare = nu si-a dorit copilul. asta spune totul deja! nu se cer alte explicatii in plus, daca si pe dincolo! faptul e consumat si viata merge mai departe! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #17 2012-06-07 16:17:48
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!cel mai mult ma enerveaza cand vad oameni care meritau avortati si n-au fost si prunci care nu meritau si-au ajuns avortoni. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #18 2012-06-07 16:33:05
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!nu ai de unde sa stii daca pruncii nu ajungeau ca oamenii care meritau avortati Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2012-06-07 16:36:33
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!cu o educatie adecvata cu siguranta nu Viata mea, desprinsa din povesti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|