|
Nu esti logat.
Merita sa il iert?-2#20 2012-08-03 22:50:55
Re: Merita sa il iert?Asta nu-nseamna ca trebuie sa accepti niste mizerii, consolandu-te cu ideea ca nu exista barbat perfect. Offline #21 2012-08-04 00:46:46
Re: Merita sa il iert?Barbatul perfect e una. Barbatul cu educatie de acasa e altceva. Tipul care mi-a facut mie ceva asemanator cazului ei, cum am povestit mai sus, avea un tata pe masura: client fidel la bordelul cartierului, imaginea femeii in societate foarte bine definita spre extrema proasta/umilitoare, si asa mai departe. In functie de ce educatie primesti, ai toate sansele sa te formezi intr-un mod potrivit acesteia. Barbatii care sunt educati sa respecte o femeie nu vor face niciodata asa ceva, pentru simplul fapt ca e o lipsa de respect. Lasam la o parte faptul ca se cheama inselat, lasam la o parte ca e joaca de-a relatia, lasam la o parte ca te joci cu increderea cuiva... inainte de orice altceva, e o lipsa de respect fata de persoana de langa tine, iar respectul oricum este ceva ce trebuie sa avem cu toata lumea, cu atat mai mult trebuie sa avem fata de partener. Nici femeie perfecta nu exista, dar am un feeling ca al meu nu ar tolera ca eu sa fac asta. Nici al myei nu cred ca ar fi tolerat ca ea sa faca asta. Nici tu, Acid (in caz ca esti tip; eu una am presupus ca esti) , nu cred ca ai tolera sa ti se faca asa ceva. Nu cere de la altii ceea ce tu nu poti oferi. Cine e in stare sa se tina de principiul asta si da peste o persoana cu cei 7 ani de acasa are premisele perfecte unei relatii de calitate. Barbatii, in general, insa, au linii foarte vagi care traseaza egalitatea asta "ce imi permit eu isi poate permite si ea". Offline #22 2012-08-04 02:46:05
Re: Merita sa il iert?Deci eu nu pledezi pentru prietenul ei ca nu e vinovat ... asta e clar ca e vinovat pentru ce a facut ... ca nu a recunoscut relatia cu my_aa ... dar eu nu il consider atat de vinovat incat sa termine relatia cu my_aa din moment ce si`a cerut scuze si a spus ca nu o sa se mai intalneasca cu tipa respectiva + de asta i`a spus ei ca nu a avut relatii sexuale cu tipa respectiva ... asa ca nu a recunoscut relatia cu my_aa nu e un capat de tara zic eu ... el poate a rupt relatia de mult cu tipa respectiva si si`a propus sa continuie relatia cu my_aa ... poate ca incidentul asta o sa le intareasca relatia cine stie ... poate o sa fie un sfant tot restul vietii ... poate nu o s`o mai minta ... poate o sa ii creasca si aripi si un cerc deasupra capului ... poate daca nu afla my_aa despre "mica" lui minciuna relatia mergea mult mai bine si se dedica relatiei cu my_aa ... in final cum zicea si Dr.House "everybody lies" ... eu zic ca la un moment dat toata lumea inseala (ramane de vazut cum ) Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-04 02:50:47) Offline #23 2012-08-04 09:26:54
Re: Merita sa il iert?Nu, nu... hai sa luam fix situatia ei: tu ai prietena si ea nu prea mai stie daca vrea relatia cu tine, tie nu iti spune, dar in timpul asta cauta sa-si mute cuibul. Si serios acum... daca actualul meu ar face chestia asta si mi-ar zice pe cuvantul lui ca nu a f*tut-o pe aia, i-as zice sa ii spuna povestea asta lu' ma-sa sau oricui altcuiva l-ar crede. In momentul in care cineva te ia de prost, nu cred ca iti mai permiti sa speri ca poate fi si sincer la un moment dat. Poate devine sfant, poate se corecteaza... merge si reverse-ul: poate vede ca merge o data si de acum va face intr-o veselie. Oamenii arareori fac ceea ce se cheama greseli. Mare parte din aceste "greseli" sunt pur si simplu alegeri pe care le regreta (de regula regreta ca i-ai prins, nu ca au facut). Merita sa ii dai o a doua sansa unui om care e in toate facultatile mintale si pur si simplu a facut o alegere, dupa care plange like a baby ca vai, vai, fu o greseala, de parca ai fi ma-sa si ai fi obligata sa il ierti? Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-04 09:28:20) Offline #24 2012-08-04 11:51:44
Re: Merita sa il iert?Se practica trecerea dintr-un cuib in altu pentru ca e naspa sa nu ai nimic.Multi se multumesc cu "Mai bine pe asta asa cum e decat nimic pentru ca orice e mai bun cu nimic" si stau atarnati in relatie chiar daca nu au nici un castig. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline Publicitateloading...
#25 2012-08-04 16:22:04
Re: Merita sa il iert?Mai nou mi-a recunoscut ca si-a inchis contul de facebook pentru ca ii era rusine cu ce a facut, si nu vroia sa ii lase tipa respectiva vreun comentariu, sa il intrebe ce i-a adus din excursie si sa vad eu si pentru ca a vrut sa intrerupa orice legatura cu ea, dar eu i-am gasit alte 2 mesaje in telefon, unul in care ii ura la multi ani de ziua ei, si altul in care o intreba ce mai face, care mai e viata ei. Deci probabil ca vroia sa isi lase intr-un fel o portita deschisa. Tia respectiva am vazut ca i-a dat like-uri doar la pozele in care e cu mine si la statusul ca e intr-o relatie, asta dupa ce si-a deschis din nou contul in primavara. Probabil s-o fi gandit ca stiu ca a vb cu ea si sa nu cred ca a avut ceva cu el, sau ca a incercat sa se bage in relatia mea, desi vinovatul este el, ea pana la urma nu ma cunostea si nu avea nici o datorie fata de mine. Sau e posibil sa fi vrut sa ii arate lui ca nu a deranjat-o situatia si ca nu ii pasa... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2012-08-04 18:08:50
Re: Merita sa il iert?Eu am o "teorie" proprie care se numeste teoria celor 3 punctie care spune cam asa : “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #27 2012-08-04 19:18:22
Re: Merita sa il iert?Then again, mai e intrebarea... de cine ii era rusine? De tine sa nu vezi vreun mesaj de la aia sau de aia in caz ca vedea pozele cu voi? Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-04 19:23:03) Offline #28 2012-08-04 19:28:53
Re: Merita sa il iert?Fata aia a vazut cu siguranta pozele cu noi, probabil i-a fost frica sa nu lase vreun comentariu si sa vad eu sa ma prind de ceva, sau s-o fi simtit aiurea ca s-a prins ea ca a mintit-o ca nu are prietena si de fapt el a fost cu alta D fiind eu) in excursie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #29 2012-08-04 19:43:13
Re: Merita sa il iert?Bai, ce pot sa spun... nici vina ei nu prea ar fi. El e the mastermind. Decizia pana la urma tot tu o iei, dar gandeste-te daca vei putea vreodata sa il ierti si sa uiti de tot. O relatie pusa sub umbra certurilor repetate pe aceeasi tema nu cred ca e un lucru pe care sa vi-l doriti, deci tu stii cel mai bine in ce masura esti dispusa sa il ierti. Offline #30 2012-08-05 00:16:45
Re: Merita sa il iert?Clar, vina ii apartine lui, nu ei si poate intr-o oarecare masura mie, pentru ca la vremea aceea eram mai rece, dar daca avea indoieli in ceea ce ma privea putea sa-mi spuna. Si eu am avut de multe ori indoieli in privinta relatiei noastre, am avut ganduri de despartire de multe ori, dar tot eu am hotarat ca trebuie sa fac ceva ca sa mearga lucrurile bine si am avut senzatia uneori ca trag efectiv de relatia asta ca sa mearga, iar el nu face nici un efort. El nu este o persoana prea comunicativa in general, foarte greu spune ce are pe suflet, e mereu cu garda sus, parca s-ar teme sa spuna ce isi doreste, e foarte defensiv, isi gaseste mereu scuze, motive pentru ceea ce face, fara sa incerce sa repare ceva. Iar acum am vazut ca nu vrea sa ma piarda. Chiar mi-a aratat asta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #31 2012-08-05 09:32:37
Re: Merita sa il iert?Ce rost mai are sa ramai intr-o relatie in care nu mai dai 2 bani, nu mai lupti pentru nimic, nu mai "tii cu dintii'' de ea? Offline #32 2012-08-05 15:46:58
Re: Merita sa il iert?Daca ajungi sa tragi cu dintii de o relatie, ceva e gresit. Nu poti forta ceva intr-o relatie. Dragoste cu sila nu se poate. Degeaba "tragi cu dintii" de persoana iubita si de relatie in sine. Relatiile reusite si in care persoanele se potrivesc merg de la sine, fara sa tragi de ele. Offline #33 2012-08-05 16:29:58
Re: Merita sa il iert?Sigur ca da, insa nu la asta m-am referit. Offline #34 2012-08-05 16:34:38
Re: Merita sa il iert?Pai ea a si zis ca vrea sa vada in ce directie merg lucrurile. Decat sa puna punct asa, direct, si poate sa se intrebe mai tarziu "oare el s-ar fi schimbat", decat sa il ierte orbeste si mai tarziu poate sa ii para foarte rau (niciuna dintre aceste 2 optiuni nu suna grozav), e mai ok sa lasi lucrurile sa mearga de la sine si sa vezi spre care alegere te duc. Offline #35 2012-08-05 16:48:58
Re: Merita sa il iert?Daca nu ai curajul de a-ti asuma o decizie si, implicit, urmarile ei, mereu te vei intreba "oare ce-ar fi fost daca...?''. (un tu general) Offline #36 2012-08-05 16:51:13
Re: Merita sa il iert?Sunt perfect de acord, dar decat sa iti dai palme pentru o decizie luata prea in graba, mai bine lasi lucrurile sa isi urmeze cursul. Offline #37 2012-08-09 04:22:29
Re: Merita sa il iert?Am citit ce ai scris.. Simt un deja-vu. Am vazut asta..in multe relatii. Juraminte, destainuiri.. Si repetarea greselilor. Ultima oara a fost editat de dumpster (2012-08-09 04:24:29) Offline #38 2012-08-11 03:41:02
Re: Merita sa il iert?Vreau in primul rand sa va multumesc tuturor pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|