homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita sa il iert?-3

#39 2012-08-11 12:30:58

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Merita sa il iert?

ti`am zis eu sa`l ierti ca o sa fie bine wink

#40 2012-08-12 22:59:49

dumpster
New member
Inregistrat: 2012-05-06

Sper ca ai luat decizia potrivita.. Succes.

#41 2012-08-13 08:47:07

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Am si eu nevoie de un sfat:v-ati mai intoarce la o persoana cu care ati fost in trecut? Situatia mea suna cam asa:am fost cu aceasta persoana 1 an jumatate,insa ne-am despartit din cauza unei alte fete, i-a parut rau pentru decizia luata de a ramane cu fata aceea,drept dovada ca 3 ani timp in care eu eram implicata in alta relatie el a insistat sa ne impacam,a incercat sa se apropie de mine.De doua luni sunt iar singura,iar el a fost cel mai incantat sa auda asta si evident ca mi-a cerut sa ne vedem.Ne-am intalnit de cateva ori ,vad ca tine foarte mult la mine,insa eu nu sunt sigura in primul rand de aceasta schimbare a lui desi au trecut 3 ani si  nu sunt sigura si ca mai pot ajunge sa am aceleasi sentimente pt el. Tin la el si desi am suferit din cauza lui,nu-mi doresc sa-l fac eu sa sufere de data aceasta sau sa-l dezamagesc. Am momente in care sunt  entuziasmata imi doresc sa ne vedem pt ca ma simt bine in compania lui ,dar am si momente in care gandesc ca as fi o mare fraiera daca m-as intoarce la cineva care m-a lasat pentru alta .

#42 2012-08-13 09:09:21

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

pai eu sunt de parere alex ca odata ce a plecat o data cu alta o va mai face..eu zic sa iti vezi de viata ta + ca nu prea mai tii la el..ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust

Two souls don't find each other by simple accident

#43 2012-08-13 11:24:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si eu am fost cuplata cu al meu in trecut, ne-am despartit (dar nu pt ca s-a bagat cineva intre noi), el a avut tentative cu altele intre timp, eu mi-am vazut de ale mele, dupa aproape 2 ani am luat-o de la inceput, si uite asa s-au facut 3 ani de cand suntem din nou impreuna smile e mult mai bine ca prima oara, deci cateodata ciorba reincalzita e chiar mai buna big_smile

eu zic sa vezi cum evolueaza lucrurile, iesiti ca amici, vedeti daca nu cumva v-ati schimbat complet intre timp; ca s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca in timpul asta v-ati transformat in cu totul alte persoane, si aveti mult mai putine lucruri in comun (sau din contra); 3 ani e o perioada mare, amandoi ati evoluat, v-ati maturizat, aveti alte asteptari de la o relatie si de la viata in general

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#44 2012-08-19 03:52:56

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Fetelor vin cu noutati...

Din pacate, am realizat ca nu am trecut peste ceea ce s-a intamplat.
Ultima intamplare "nefericita" m-a facut sa vad ca de fapt nu l-am iertat si in sufletul meu sunt la fel de vii toate momentele grele care au existat in relatia noastra cum au fost intotdeauna...

Recent s-a vazut cu o fosta iubita si cu sotul acesteia, iar acesta din urma stie ca ei au fost doar amici si atat, cu care sustine ca e prieten acum si a insistat sa vin si eu cu el la intalnirea respectiva. Eu am refuzat, insa l-am lasat pe el sa mearga si s-a dus. Nu m-a deranjat faptul ca a ramas prieten cu persoana respectiva si ca se intalnesc, dar avand in vedere ca ne-am certat urat acum ceva timp pentru faptul ca desi era la mine acasa, cand l-a sunat ea sa se intalneasca s-a dus, fara sa tina cont ca eu i-am spus ca nu vreau sa vin la intalnirea cu tipa aia. Ne-am certat de cateva ori din cauza ei, pentru ca il suna, iar el imi povestea cum a avut ocazia sa i-o puna tipei si nu a vrut, iar acum ea il tot cauta desi e maritata, pentru ca il apreciaza foarte mult roll iar in perioada respectiva sotul ei era plecat din tara. M-a deranjat pentru ca mi-a spus-o cumva sa imi arate ce important este el si ce cautat. M-am simtit umilita intr-un fel.
Acum nu i-am spus ca m-a deranjat ce s-a intamplat, nu am avut chef de alte certuri, iar el a ramas foarte surprins cum de nu m-am suparat, la care i-am raspuns ca am alte lucruri mai importante de facut decat sa ma supar pt ce face el.

Vreau sa se inteleaga ca eu nu am nimic cu trecutul nimanui, nu ma priveste ce a fost in viata lui, ma intereseaza ce este acum, si de acum inainte, dar atata timp cat el insista sa isi aduca trecutul in relatia actuala, pentru mine este ca si cand m-ar obliga sa accept sa am o legatura cu unele lucruri pe care eu nu le doresc in viata mea.
Stiu ca am defectul de a fi foarte orgolioasa, iar cand imi simt orgoliul ranit, devin posesiva.
Mi-ar fi placut sa refuze politicos intalnirea respectiva, in situatia data, pentru ca dupa ce s-a intamplat intre noi, chiar mi-ar fi dovedit ca sunt importanta pentru el. Putea sa gaseasca orice scuza, atata timp cat pe el il deranjaza si sa ma vad cu prietenele mele o data sau de doua ori pe saptamana, iar pentru faptul ca m-am intalnit cu un amic acum 1 an si ceva imi striga si in ziua de azi, ca s-a simtit foarte deranjat...
Daca as fi fost eu in situatia lui, cu siguranta l-ar fi deranjat enorm, dar eu mereu trebuie sa fiu aia care intelege.

Trecand peste paranteza uriasa de mai sus, ideea este ca am sentimente de dezgust fata de el, care se amplifica la fiecare lucru marunt si uneori simt nevoia sa ma razbun pe el, desi nu sunt de acord cu razbunarea, si o consider ceva inutil.

Acum va intreb pe voi, era ceva peste puterile lui sa nu mearga la acea intalnire cu fosta in situatia redata?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#45 2012-08-19 09:33:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

my_aa..eu nu stiu ce sa iti zic sa te linistesti.
pe orice om pe care il luam langa noi intr-o relatie, fie femeie-fie barbat..il luam cu bagajul dupa el, adica trecutul sau.
indiferent ce vei face, de trecut te vei lovi si tu esti singura in masura sa judeci cat de mult te deranjeaza.
intotdeauna va aparea la un moment dat o fosta iubita sau fosta colega sau fosta amica...
tu stii cat de mult te deranjeaza insa retine, ca niciodata nu poti dicta unui om sa nu faca ceva pentru ca tu esti deranjata, pentru ca omul respectiv..daca nu are o ratiune integra sau destul de ridicata, nu te va asculta  ba chiar i se va parea ciudata reactia ta.
Din topicul tau, citindu-te..mie una imi pari totusi usor posesiva..dar ai si logica in unele chestii pe care le spui.
Daca esti atat de mult deranjata si incepi sa vezi mai mult raul din el decat binele..fa o lista in care scrie ce are el bun si cu ce te ,,ajuta'' pe tine asta si ce are rau.
Compara si decide- merita sau nu sa mai stai in aceasta relatie, pentru ca te adancesti in intrebari si ,,ura'' .

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#46 2012-08-19 10:06:56

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

My-aa, nu te gandi nicio secunda ca ai fost prea posesiva sau paranoica sau ca ai exagerat in privinta fostei. Astea sunt niste tampenii care m-ar face sa rad cu lacrimi, daca nu m-ar enerva" "vaaai, dar ce absurda esti, de ce nu intelegi dorinta lui nevinovata de-a se intalni cu fosta?". Nu vad scopul si rostul unei astfel de alegeri, daca nu ai de gand sa i-o tragi, ca doar nu te duci sa schimbi idei despre politica si sport. Pentru astea exista prieteni.

Desigur ca nu-i poti dicta si baga pe gat unui om ce sa faca, PENTRU CA daca nu-i un cacat cu sindrom down, stie singur ce e de bun simt intr-o relatie si ce nu. O alta aberatie infricosatoare care-mi ridica parul de pe maini este asa zisa traista de trecut cu care iei un om. Ei bine, nu. Nu te izbesti de niciun trecut, poate doar in limitele decentei, atat timp cat el nu tine mortis sa care micile mizerii in prezentul vostru. Ce-ar fi sa ne intalnim fiecare cu fosti parteneri pe la o cafea, facand niste ochi de catelus plouat ca-i absolut normal si firesc, de dragul vremurilor bune? Daca mi-ar veni al meu cu astfel de minunatii, i-as da o tigaie-n cap. Il las sa se intalneasca cu prietenii, nu-l sun din 5 in 5 minute sa-l controlez, nu sunt posesiva, dar pur si simplu nu-mi pot imagina ce rost are sa se duca la o intalnire cu o fosta. Nu pot.

Parerea mea este ca el vrea sa se arunce in stanga si-n dreapta, fiindca nu mai e atras asa mult de tine.

#47 2012-08-19 11:16:25

AciDulaSs
Banat

my_aa pe la inceputul postului 44 ai spus ca nu te`a deranjat faptul ca s`a intalnit cu fosta si sotul ei si la sfarsit spui ca nu poti trece peste si ca deranjeaza(te`ai contrazis smile ) .... cred ca puteai sa reactionezi altfel in situatia asta ... puteai sa`i spui ca te deranjeaza de la inceput si sa vezi cum reactioneaza el ...

Deci la intrebarea "Acum va intreb pe voi, era ceva peste puterile lui sa nu mearga la acea intalnire cu fosta in situatia redata?" ... "dar era peste puterile tale sa`i spui de la inceput ca te deranjeaza daca se duce?" ... nu stiu care a gresit mai mult aici wink daca a gresit ...Bafta.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-19 11:18:09)

#48 2012-08-19 13:17:39

my_aa
Insomniac member

De fiecare data cand s-a intalnit cu ea, ea a fost cea care a initiat intalnirilie. Ea il suna cu fiecare ocazie sa-l felicite de sarbatori, de ziua lui, etc, ea il suna sa il intrebe: "Auuuzzziiiii nu vrei sa iesimmmmmm? "El spunea ca se duce mai mult asa ca ii e jena sa refuze, dar eu nu cred, ca e maritata, ca n-are nici o treaba cu ea, in fine.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#49 2012-08-19 13:35:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mie mi se pare perfect logic ce ai zis tu, si modul in care reactionezi. Iei un om, esti constienta ca are un trecut, si tu il ai pe al tau... este nesimtit din partea sa sa-ti bage trecutul lui pe gat. Eram la un moment dat cu cineva si el avea o poveste de mai demult. Lucrurile sunt putin mai complicate, dar simplificandu-le la maxim, solutia mea la ce m-a deranjat a fost simpla: ce a fost a fost, nu ma interesa. Voia sa o vada, sa se intalneasca? Urma sa fac si eu fix acelasi lucru. Daca era egalitate in relatie, sa fie egalitate prin excelenta. Cum, bineinteles, nimanui nu ii convine un astfel de aranjament, niciodata nu s-a pus problema sa doreasca s-o vada pe respectiva.
Tu zici ca pe el il deranjeaza chiar si cand iesi cu prietenele mai des. Pai si tu de ce nu iesi? E atat de important sa nu fie el deranjat, desi el face tot posibilul sa te deranjeze pe tine?

#50 2012-08-19 13:54:56

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Eu m-as simti jignita pana in strafunduri, luata de proasta proastelor, daca gagiu'-meu mi-ar zice pe post de scuza ca ii este jena sa-si refuze fosta si de aia iese cu ea.

#51 2012-08-19 13:58:59

AciDulaSs
Banat

Inseamna ca tu nu prea ai un punct de vedere in relatie o lasi asa cum vrea el ...

#52 2012-08-19 14:21:17

my_aa
Insomniac member

Nu e vorba ca nu am un punct de vedere. Eu i-am spus cam tot ce m-a deranjat, am crezut ca va intelege si va face ceva in sensul asta. Nu am vrut sa ii interzic sa se vada cu nimeni. I-am spus ca ma deranjaza si am crezut ca va intelege, dar vad ca nu.
Btw, astazi i-am spus ca voi merge sa beau un suc cu un amic care ma placea foarte mult si cu care nu prea am pastrat legatura pentru ca eram cu el, dar avand in vedere ca acum sunt permise astfel de iesiri, inseamna ca nu e nici o problema lol Nu i-a picat bine deloc, dar nu mi-a zis sa nu merg.

#53 2012-08-19 15:30:08

AciDulaSs
Banat

my_aa acum te razbuni si tu putin pe el smile smile

#54 2012-08-19 16:19:25

my_aa
Insomniac member

denorah00 e de admirat sotul tau smile

#55 2012-08-19 16:36:54

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Nu stiu ce sa zic, despre al tau iubit. Adica intr-un anume fel sunt de acord cu ce vrei tu sa faci, dar pe de alta parte nu sunt de acord cu ce i-ai zis ca tipu te placea. Adica chestiile astea il ranesc in orgoliu, si capsorul lui o sa ii dea dreptul sa continue cu iesirile cu domnisoara. Pe al meu il cauta prietene, nu foste. Tipe care stau la coada si probabil dau acatiste la biserica sa ne despartim. Si nu il cauta de o luna, doua, trei.. de 10 luni de cand suntem noi impreuna si inainte sa fim impreuna. Si da, m-am crizat, m-am isterizat luni la rand, pana mi-am dat seama ca nu au decat sa-l caute, eu sunt cea cu care imparte patul seara. Si atat timp cat stiu ca sunt de la mama naibii, am zis f*ck it.. Alta chestie, si eu am gasit conversatii, si vai ce conversatii, le aburea pe alea intr-un mare fel. La inceput m-am atacat, dupa, am citit mai bine, nu pomenea nimic de mine, nici ca e single nici ca e cuplat.. dupa am inceput si eu sa ma amuz ca alea pun botul la vrajeala. Mi-a luat mult timp sa trec peste asta, si dupa mii de certuri mi s-a luat. Am constatat ca daca nu imi bag nasucul imi e foarte bine. Si in plus sunt convinsa ca multe mi le facea in ambitie, mai ales ca stia ca ma uit. Cum nu m-am mai uitat, cum nu m-am mai crizat, nu a mai sunat nici una, bine e una care saraca nu intelege...dar, s-au linistit apele. Eu am putut sa trec peste, tu gandeste-te daca poti.. Vorbeste cu el, chit ca iese cearta, spune-i ca daca el face asa, e egalitate. Daca nu intelege, lasa-l..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#56 2012-08-19 17:12:47

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

refuz sa ma bag in discutie insa nu ma pot abtine sa nu ma umfle rasul la partea cu "atatia barbati cinstiti" rotfl2 rotfl2 rotfl2 bullshit!!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#57 2012-08-19 17:56:00

AciDulaSs
Banat

denorah00 smile nu te bucura anticipat smile nu vreau sa fiu malitiso dar casatorie e ceva care dureaza o viata alteori mai putin smile pana la urma e si el barbat smile iti urez multa bafta si fericire.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.