|
Nu esti logat.
Merita sa il iert?-3#39 2012-08-11 12:30:58
Re: Merita sa il iert?ti`am zis eu sa`l ierti ca o sa fie bine Offline #40 2012-08-12 22:59:49
Re: Merita sa il iert?Sper ca ai luat decizia potrivita.. Succes. Offline #41 2012-08-13 08:47:07
Re: Merita sa il iert?Am si eu nevoie de un sfat:v-ati mai intoarce la o persoana cu care ati fost in trecut? Situatia mea suna cam asa:am fost cu aceasta persoana 1 an jumatate,insa ne-am despartit din cauza unei alte fete, i-a parut rau pentru decizia luata de a ramane cu fata aceea,drept dovada ca 3 ani timp in care eu eram implicata in alta relatie el a insistat sa ne impacam,a incercat sa se apropie de mine.De doua luni sunt iar singura,iar el a fost cel mai incantat sa auda asta si evident ca mi-a cerut sa ne vedem.Ne-am intalnit de cateva ori ,vad ca tine foarte mult la mine,insa eu nu sunt sigura in primul rand de aceasta schimbare a lui desi au trecut 3 ani si nu sunt sigura si ca mai pot ajunge sa am aceleasi sentimente pt el. Tin la el si desi am suferit din cauza lui,nu-mi doresc sa-l fac eu sa sufere de data aceasta sau sa-l dezamagesc. Am momente in care sunt entuziasmata imi doresc sa ne vedem pt ca ma simt bine in compania lui ,dar am si momente in care gandesc ca as fi o mare fraiera daca m-as intoarce la cineva care m-a lasat pentru alta . Offline #42 2012-08-13 09:09:21
Re: Merita sa il iert?pai eu sunt de parere alex ca odata ce a plecat o data cu alta o va mai face..eu zic sa iti vezi de viata ta + ca nu prea mai tii la el..ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust Two souls don't find each other by simple accident Offline #43 2012-08-13 11:24:06
Re: Merita sa il iert?si eu am fost cuplata cu al meu in trecut, ne-am despartit (dar nu pt ca s-a bagat cineva intre noi), el a avut tentative cu altele intre timp, eu mi-am vazut de ale mele, dupa aproape 2 ani am luat-o de la inceput, si uite asa s-au facut 3 ani de cand suntem din nou impreuna e mult mai bine ca prima oara, deci cateodata ciorba reincalzita e chiar mai buna daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#44 2012-08-19 03:52:56
Re: Merita sa il iert?Fetelor vin cu noutati... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #45 2012-08-19 09:33:43
Re: Merita sa il iert?my_aa..eu nu stiu ce sa iti zic sa te linistesti. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #46 2012-08-19 10:06:56
Re: Merita sa il iert?My-aa, nu te gandi nicio secunda ca ai fost prea posesiva sau paranoica sau ca ai exagerat in privinta fostei. Astea sunt niste tampenii care m-ar face sa rad cu lacrimi, daca nu m-ar enerva" "vaaai, dar ce absurda esti, de ce nu intelegi dorinta lui nevinovata de-a se intalni cu fosta?". Nu vad scopul si rostul unei astfel de alegeri, daca nu ai de gand sa i-o tragi, ca doar nu te duci sa schimbi idei despre politica si sport. Pentru astea exista prieteni. Offline #47 2012-08-19 11:16:25
Re: Merita sa il iert?my_aa pe la inceputul postului 44 ai spus ca nu te`a deranjat faptul ca s`a intalnit cu fosta si sotul ei si la sfarsit spui ca nu poti trece peste si ca deranjeaza(te`ai contrazis ) .... cred ca puteai sa reactionezi altfel in situatia asta ... puteai sa`i spui ca te deranjeaza de la inceput si sa vezi cum reactioneaza el ... Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-19 11:18:09) Offline #48 2012-08-19 13:17:39
Re: Merita sa il iert?De fiecare data cand s-a intalnit cu ea, ea a fost cea care a initiat intalnirilie. Ea il suna cu fiecare ocazie sa-l felicite de sarbatori, de ziua lui, etc, ea il suna sa il intrebe: "Auuuzzziiiii nu vrei sa iesimmmmmm? "El spunea ca se duce mai mult asa ca ii e jena sa refuze, dar eu nu cred, ca e maritata, ca n-are nici o treaba cu ea, in fine. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #49 2012-08-19 13:35:34
Re: Merita sa il iert?Mie mi se pare perfect logic ce ai zis tu, si modul in care reactionezi. Iei un om, esti constienta ca are un trecut, si tu il ai pe al tau... este nesimtit din partea sa sa-ti bage trecutul lui pe gat. Eram la un moment dat cu cineva si el avea o poveste de mai demult. Lucrurile sunt putin mai complicate, dar simplificandu-le la maxim, solutia mea la ce m-a deranjat a fost simpla: ce a fost a fost, nu ma interesa. Voia sa o vada, sa se intalneasca? Urma sa fac si eu fix acelasi lucru. Daca era egalitate in relatie, sa fie egalitate prin excelenta. Cum, bineinteles, nimanui nu ii convine un astfel de aranjament, niciodata nu s-a pus problema sa doreasca s-o vada pe respectiva. Offline #50 2012-08-19 13:54:56
Re: Merita sa il iert?Eu m-as simti jignita pana in strafunduri, luata de proasta proastelor, daca gagiu'-meu mi-ar zice pe post de scuza ca ii este jena sa-si refuze fosta si de aia iese cu ea. Offline #51 2012-08-19 13:58:59
Re: Merita sa il iert?Inseamna ca tu nu prea ai un punct de vedere in relatie o lasi asa cum vrea el ... Offline #52 2012-08-19 14:21:17
Re: Merita sa il iert?Nu e vorba ca nu am un punct de vedere. Eu i-am spus cam tot ce m-a deranjat, am crezut ca va intelege si va face ceva in sensul asta. Nu am vrut sa ii interzic sa se vada cu nimeni. I-am spus ca ma deranjaza si am crezut ca va intelege, dar vad ca nu. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #53 2012-08-19 15:30:08
Re: Merita sa il iert?my_aa acum te razbuni si tu putin pe el Offline #54 2012-08-19 16:19:25
Re: Merita sa il iert?denorah00 e de admirat sotul tau „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #55 2012-08-19 16:36:54
Re: Merita sa il iert?Nu stiu ce sa zic, despre al tau iubit. Adica intr-un anume fel sunt de acord cu ce vrei tu sa faci, dar pe de alta parte nu sunt de acord cu ce i-ai zis ca tipu te placea. Adica chestiile astea il ranesc in orgoliu, si capsorul lui o sa ii dea dreptul sa continue cu iesirile cu domnisoara. Pe al meu il cauta prietene, nu foste. Tipe care stau la coada si probabil dau acatiste la biserica sa ne despartim. Si nu il cauta de o luna, doua, trei.. de 10 luni de cand suntem noi impreuna si inainte sa fim impreuna. Si da, m-am crizat, m-am isterizat luni la rand, pana mi-am dat seama ca nu au decat sa-l caute, eu sunt cea cu care imparte patul seara. Si atat timp cat stiu ca sunt de la mama naibii, am zis f*ck it.. Alta chestie, si eu am gasit conversatii, si vai ce conversatii, le aburea pe alea intr-un mare fel. La inceput m-am atacat, dupa, am citit mai bine, nu pomenea nimic de mine, nici ca e single nici ca e cuplat.. dupa am inceput si eu sa ma amuz ca alea pun botul la vrajeala. Mi-a luat mult timp sa trec peste asta, si dupa mii de certuri mi s-a luat. Am constatat ca daca nu imi bag nasucul imi e foarte bine. Si in plus sunt convinsa ca multe mi le facea in ambitie, mai ales ca stia ca ma uit. Cum nu m-am mai uitat, cum nu m-am mai crizat, nu a mai sunat nici una, bine e una care saraca nu intelege...dar, s-au linistit apele. Eu am putut sa trec peste, tu gandeste-te daca poti.. Vorbeste cu el, chit ca iese cearta, spune-i ca daca el face asa, e egalitate. Daca nu intelege, lasa-l.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #56 2012-08-19 17:12:47
Re: Merita sa il iert?refuz sa ma bag in discutie insa nu ma pot abtine sa nu ma umfle rasul la partea cu "atatia barbati cinstiti" bullshit!! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #57 2012-08-19 17:56:00
Re: Merita sa il iert?denorah00 nu te bucura anticipat nu vreau sa fiu malitiso dar casatorie e ceva care dureaza o viata alteori mai putin pana la urma e si el barbat iti urez multa bafta si fericire. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|