homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita sa il iert?-4

#58 2012-08-19 18:15:39

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Merita sa il iert?

denorah00 nu`ti bag niciun spin era o pura parere ... eu nu bag spini smile ... doar spuneam ca nu poti fii sigur\a de tine cum o sa fii tot restul vietii dar mai de partenerul\partenera tau\ta(nu neaparat tu ci vorbind in general ) ... si la barbati cinstiti sunt si eu de acord cu coraline smile ca sunt pe cale de disparitie smile eventual daca`l iei si`l duci in padure si va faceti casa acolo wink atunci o sa fie cinstit smile

#59 2012-08-19 18:33:02

AciDulaSs
Banat

denorah00 eu am postat aici raspunsuri la problema ei ... dar se pare ca probleme inca sunt sad si reapar sad ce sa faci viata merge inainte.

si eu nu vreau sa crezi ca te`am luat pe tine ca pe o tinta .. am vrut doar sa spun o parere si as spune`o fiecarui user de pe acest forum care are realatie stabila sau de casatorie la fel ... ca sa nu ma intelegi gresit ca te atac in vreun fel sau vreau eu sa iti fac vreun rau ... NU ... e doar o parere wink

eu ma bucur ca ai o relatie frumoasa si ca va merge bine serios (chiar daca nu te cunosc) ... daca te`am ofensat in vreun fel imi cer scuze nu am vrut sa fac asta ... ci doar sa emit o parere (care pe tine vizibil te`a deranjat).sorry again.bafta.

#60 2012-08-19 19:02:16

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Queen probabil ca pe iubitul tau il cautau atatea domnisoare pentru ca si el la randul lui le raspundea si le dadea apa la moara. Daca cineva vede ca insista degeaba se opreste, nu insista nimeni asa...
Ma bucur pt tine ca ai putut sa treci peste si ca acum va intelegti bine, dar eu nu imi doresc un astfel de barbat langa mine, care sa fie nesigur pe el si sa caute validare in 15 parti, doar asa ca sa se simta el macho, si tare.
Asta am incercat sa ii explic si lui, dar vad ca nu se prinde nimic de el lol
Si pe mine m-ar putea cauta multi baieti daca le-as da atentie, insa eu nu am nevoie, si asa mi-as dori sa fie si cel de langa mine. Ca asa daca vrem putem sa iesim cu toii pe la sucuri cu pretendenti/pretendente, fosti/foste, etc...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#61 2012-08-19 19:03:50

my_aa
Insomniac member

Nu-i nici o problema denorah, deci ar trebuii sa inteleg ca daca m-as despartii de actualul, oricum nu am sa gasesc ceva mai bun? big_smilebig_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#62 2012-08-19 19:22:08

AciDulaSs
Banat

niciodata nu se stie peste ce dai smile si cum e actualul in comparatie cu fostul smile

Publicitate

loading...

#63 2012-08-19 20:40:05

my_aa
Insomniac member

In comparatie cu fostul e mai ok din unele puncte de vedere si mai rau din altele. Fostul era mai de casa, dar si mai scandalagiu decat actualul lol

#64 2012-08-19 20:49:58

AciDulaSs
Banat

ca o parere asa cred ca violent si scandalagiu e mai rau decat infidel.

#65 2012-08-19 21:23:08

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

mya,am citit posturile tale. asa am patit si eu cu fostul meu prieten.pana la urma am luat o decizie pe care nu o regret deloc.m-am despartit de el,insa nu eram de foarte mult timp impreuna si nici relatia nu avea un viitor stralucit din cauza mai multor factori.insa tu gandeste-te bine si pune lucrurile in balanta,gandeste-te la ce a fost bine si frumos si la ce nu..nu e bine sa iei o decizie pripita.dupa cum a spus si yoyo uneori "ciorba reincalzita" e chiar mai buna smile acum depinde.el trebuie sa fi invatat din greseala asta.poate ca din punctul lui de vedere relatiile devin serioase intr-o perioada mai mare de timp,probabil ceva l-a determinat sa fie nesigur,insa asta e doar parerea mea.voi stiti mai bine ce a fost si ce este intre voi si in asternuturile voastre.

Acidulass daca e violent,scandalagiu si infidel nu e de bine.inseamna ca are o problema si trebuie sa se trateze

Ne dorim si noi bebic

#66 2012-08-19 21:47:48

my_aa
Insomniac member

El spune ca nu se cheama infidelitate ce a facut el lol Ca e un lucru inofensiv si ca sunt eu egoista si rea si nu-l inteleg pe sarmanul rotfl

#67 2012-08-19 22:17:37

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Deci mie mi se pare cea mai tare replica asta. Pe care am mai auzit-o pana acum.

De ce conteaza ca lui nu i se pare infidelitate daca mie mi se pare?lol adica, eu nu vad logica lui, nu lui nu trebuie sa i se pare infidelitate, ci mie nu trebuie sa mi se pare, ca eu ma despart de el, nu el de mine.

Nu eu ar trebui sa incerc sa il inteleg, ca nu el se desparte.. eu ma despart, deci el ar trebui sa se straduiasca sa intelegea punctul meu de vedere, ca eu vreau sa plec din situatia asta nu el ..

In viata trebuie sa fii pregatit pt tot felul de situatii.. oamenii se mai si despart..

#68 2012-08-20 14:11:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Chiar trebuie sa va balacariti ca la usa cortului? Jeannie vroia doar sa scoata in evidenta cat de ironic e faptul ca tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti de barbati cinstiti, cand si tu ai fost probabil mopul de sters podele al unuia. Chiar e nevoie sa despicati acum firul in 14?

#69 2012-08-20 14:45:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Sunt curioasa pe ce baze ma faci tu proasta, cand evident "ma cunosti atat de bine". smile Nu eu mi-am laudat barbatul pe-aici de parca ar fi Hristos pe pamant. Cand faci asta, iti asumi riscul sa fii luata la misto, ceea ce s-a si intamplat.

Spre deosebire de tine, eu am cei 7 ani de acasa si vorbesc decent. Dar na, viata de femeie maritata nu e chiar cea mai usoara si se intampla sa se mai coboare stafeta la bun simt.

Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-20 14:46:45)

#70 2012-08-20 14:55:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pentru ca, bineinteles, sunt singura de aici care face asta, nu-i asa? smile Mai da tu sommon la moderatori si roaga-te la toate zeitatile pentru infaptuirea dreptatii... pentru ca reactia cea mai grava ar fi un banal si inofensiv avertisment.
O femeie de o oarecare varsta care cica ar fi destul de matura sa se marite, ar trebui sa fie suficient de matura sa-si asume riscurile si consecintele propriilor ei replici. Cum traim in Romania, bineinteles ca astfel de cazuri ideale nu exista, asa ca te inteleg ca e comod sa stai pe un forum si sa crezi ca toata lumea e proasta, nu ca ai avea tu vreo problema cu asumarea responsabilitatii. So... keep doing whatever you're doing. Cel putin amuzi lumea, e si asta un lucru util. smile

#71 2012-08-20 15:07:14

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

terminati cu offtopic-ul! urmatoarea replica nelalocul ei se sanctioneaza.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#72 2012-08-22 01:56:37

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si fostul meu facea parte din gama barbati fideli pe cale de disparitie lol In 3 ani jumate nu am avut nicio pb de genul cu toate ca in primii 2 ani fosta lui il cauta obsesiv insa nu m-am indoit o data de el pentru ca nu aveam ce sa-i reprosez. Ne-am despatiti si ne-am impacat dupa un an...din pacate nu a mai mers iar la sfarsit ne-am spus toate lucrurile pe care nu apucasem la prima despartire. Printre altele stiu ca mi-a zis ca in tot timpul cat am fost despartiti nici macar nu a putut sa tina pe altcineva de mana si l-am crezut pt ca stiam ce fel de om e si nu avea niciun motiv sa se mai injoseasca in fata mea asa ca eu sunt sigura ca exista si barbati in firea lor care atunci cand iubesc cu adevarat nu mai au nevoie de joculete & co si stiu sa-si vada de treaba lor si de relatie. Trebuie doar sa alegi omul potrivit smile Parintii nostrii cum au reusit sa isi mentina casniciile si sa-si vada de familie ? Tatii nostrii nu sunt tot barbati ? smile

#73 2012-08-22 02:01:57

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

coreeeeeect!

bine punctat sum!

#74 2012-08-22 14:31:00

AciDulaSs
Banat

da _summer_ dar iti zic eu ca la un moment dat si ei au inselat si probabil nu stii tu .

#75 2012-08-22 15:07:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

da, asa e. toti, dar TOTI barbatii insala roll

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-08-22 15:07:19)

#76 2012-08-22 16:41:45

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

my_aa a scris:

Fetelor vin cu noutati...

Din pacate, am realizat ca nu am trecut peste ceea ce s-a intamplat.
Ultima intamplare "nefericita" m-a facut sa vad ca de fapt nu l-am iertat si in sufletul meu sunt la fel de vii toate momentele grele care au existat in relatia noastra cum au fost intotdeauna...

Recent s-a vazut cu o fosta iubita si cu sotul acesteia, iar acesta din urma stie ca ei au fost doar amici si atat, cu care sustine ca e prieten acum si a insistat sa vin si eu cu el la intalnirea respectiva. Eu am refuzat, insa l-am lasat pe el sa mearga si s-a dus. Nu m-a deranjat faptul ca a ramas prieten cu persoana respectiva si ca se intalnesc, dar avand in vedere ca ne-am certat urat acum ceva timp pentru faptul ca desi era la mine acasa, cand l-a sunat ea sa se intalneasca s-a dus, fara sa tina cont ca eu i-am spus ca nu vreau sa vin la intalnirea cu tipa aia. Ne-am certat de cateva ori din cauza ei, pentru ca il suna, iar el imi povestea cum a avut ocazia sa i-o puna tipei si nu a vrut, iar acum ea il tot cauta desi e maritata, pentru ca il apreciaza foarte mult roll iar in perioada respectiva sotul ei era plecat din tara. M-a deranjat pentru ca mi-a spus-o cumva sa imi arate ce important este el si ce cautat. M-am simtit umilita intr-un fel.
Acum nu i-am spus ca m-a deranjat ce s-a intamplat, nu am avut chef de alte certuri, iar el a ramas foarte surprins cum de nu m-am suparat, la care i-am raspuns ca am alte lucruri mai importante de facut decat sa ma supar pt ce face el.

Vreau sa se inteleaga ca eu nu am nimic cu trecutul nimanui, nu ma priveste ce a fost in viata lui, ma intereseaza ce este acum, si de acum inainte, dar atata timp cat el insista sa isi aduca trecutul in relatia actuala, pentru mine este ca si cand m-ar obliga sa accept sa am o legatura cu unele lucruri pe care eu nu le doresc in viata mea.
Stiu ca am defectul de a fi foarte orgolioasa, iar cand imi simt orgoliul ranit, devin posesiva.
Mi-ar fi placut sa refuze politicos intalnirea respectiva, in situatia data, pentru ca dupa ce s-a intamplat intre noi, chiar mi-ar fi dovedit ca sunt importanta pentru el. Putea sa gaseasca orice scuza, atata timp cat pe el il deranjaza si sa ma vad cu prietenele mele o data sau de doua ori pe saptamana, iar pentru faptul ca m-am intalnit cu un amic acum 1 an si ceva imi striga si in ziua de azi, ca s-a simtit foarte deranjat...
Daca as fi fost eu in situatia lui, cu siguranta l-ar fi deranjat enorm, dar eu mereu trebuie sa fiu aia care intelege.

Trecand peste paranteza uriasa de mai sus, ideea este ca am sentimente de dezgust fata de el, care se amplifica la fiecare lucru marunt si uneori simt nevoia sa ma razbun pe el, desi nu sunt de acord cu razbunarea, si o consider ceva inutil.

Acum va intreb pe voi, era ceva peste puterile lui sa nu mearga la acea intalnire cu fosta in situatia redata?

my ya, nu i-ai dat papucii inca? ce mai astepti? uite si tu ce simti, ce gandesti, ce exprimi, stiu ca inca te mai tin corzi legate, dar e timpul sa tai din ele, una cate una. nu este de tine, nu mai este. fii puternica puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.