homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va vorbeste ex ul/exa

#1 2012-08-21 20:59:50

arianaliz
Full member
Inregistrat: 2009-12-05

cum va vorbeste ex ul/exa

buna.. as vrea si eu sa dezbat un subiect.
am avut o relatie de 4 ani. ne-am despartit. dupa aproximativ 5 luni am cunoscut pe cineva cu care sunt si acum(avem aproape 4 luni). fostului nu ii place de actualul si ar face cine stie ce ca sa ne desparta. a ajuns la amenintari ca il omoara, ca ii rupe un picior, iar acum ca o sa le spuna alor mei ce faceam noi in pat , deoarece banuieste ca practic sex oral si cu actualul si ca ajung ca cele de la gara. vreau sa spun ca am ajuns la disperare, toata ziua telefon, mesaj, sa ii dau inca o sansa(nu ca nu ar fi avut destule in 4 ani), ca o sa ma faca cea mai fericita si nu o sa regret. oricum prin comportamentul sau nu arata ca ar putea face asta intr un viitor, plus ca nu as avea nici cea mai mica intentie de reimpacare. sunt f fericita acum.
un sfat ceva?
ps: am incercat sa nu ii rasp la tel, nici la sms, dar e f stresant sa tot sune telefonul..

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#2 2012-08-21 21:20:16

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: cum va vorbeste ex ul/exa

intrebare : cati ani aveti?

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2012-08-21 21:22:57

arianaliz
Full member

exul 30 in oct eu 23 in sept..actualu 23

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#4 2012-08-21 21:28:21

mykutza
Moderator

si la varsta asta iti mai e teama ca le va spune parintilor diverse?
banuiesc ca parintii tai au totusi o parere despre tine.

#5 2012-08-21 21:30:22

arianaliz
Full member

au, dar sa afle de exemplu ca practic sexul oral nu cred ca le-ar conveni, deoarece is de alta conceptie...de aia veche.. nu is in pas cu lumea de azi..

Publicitate

loading...

#6 2012-08-21 21:32:32

mykutza
Moderator

nu inteleg cum poate demonstra el asta..ar trebui ca in fata parintilor tai cuvantul tau sa atarne mai greu

#7 2012-08-21 21:34:51

arianaliz
Full member

da dar zic ca in 4 ani m-am lasat dusa de val si etc..
nu stiu cum poti dupa 4 ani sa vii cu amenintari de genu, si indiferent cum un om poate sa faca asa cv..
adica daca nu vrei sa ii faci oral te condamna, daca ii faci esti curva ca il s**i. exact asa sa exprimat.

#8 2012-08-21 22:20:53

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Refuz sa cred ca un om poate ajunge in halul asta de stresant daca nu il ajuta cat de cat persoana hartuita.
Ai o gramada de optiuni, schimbi numarul, ameninti cu politia, o gramadaaaaa!

#9 2012-08-21 22:28:57

arianaliz
Full member

crede ma ca nu i am dat nicio speranta. am zis am fost impreuna 4 ani, ne putem trata cu respect. nu sa ne intalnim pe strada si sa ne vb de rau.
cu politia l-am mai amenintat, si atunci s a potolit. dar acum mi a zis sa nu ii zic de politie ca nu am dovada de ce zice.
iar de nr de tel ar face rost. avem cunostinte comune. intr un orash mic totul se afla

#10 2012-08-21 22:32:33

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Am avut si eu unul ... al meu, pe langa ce face al tau, ameninta ca se arunca in fata masinii, ca se omoara, bla bla. Aveam zilnic cate 200-300 de apeluri pierdute pe fiecare telefon, mesasje peste mesaje, aceleasi promisiuni, rugaminti... crede-ma ca nu te ajuta cu nimic sa il ameninti cu politia. Eu n-am rezolvat nimic cu asta. I-am blocat numarul pe ambele telefoane si atunci si-a schimbat el periodic cartelele, ca sa nu mai tin eu pasul cu numerele care trebuiau blocate. Ignora-l un timp (poate sa dureze de la cateva luni la 2 ani, cum a fost in cazul meu) dar o sa se potoleasca eventual. Cat despre ai tai... spune-le si lor din cand in cand cat te hartuieste, iar daca el chiar va ajunge la ei sa le spuna ceva, tu poti sa le dai argumentul ca el zicea lucrurile alea din disperare. Te vor crede pe tine. smile

#11 2012-08-21 22:42:16

arianaliz
Full member

de amenintarile cu omoratu si ruptu piciorului stiu. Plus ca a facuto pe sora prietenului parasuta desi nu o cunoaste, ia jignit parintii si altele. Sora vrea sa depunde plangere. Ce va reusi nu stiu.
Oricum mentirosa credema ca exista persoane care fara sa le dai motiv fac chestii de genu.
Odata zicea ca nu mar vrea doamne fereste inapoi pt ca am fost cu altu, ca sia gasit pe altcineva, iar acum vine cu acordarea unei noi sanse..

#12 2012-08-21 22:42:54

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Omnia, nu-mi vine sa-mi cred ochilor ce citesc. Doamne, trebuie sa fie un adevarat calvar. Pana la 2 ani, ma????

#13 2012-08-21 22:46:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da, 2 ani. Trecea de la starea de "ma omor, nu mai pot, ma faci sa sufar, te vreau inapoi", plans la telefon, amenintari ca se omoara, etc la starea de "asta cu care umbli acum e un cretin si tu esti o curva si nimeni nu te-ar putea vrea vreodata si te Sex cu oricine si nu esti buna si esti proasta" si alte injurii la adresa parintilor mei, parintilor prietenului, si asa mai departe. Intre astea 2 stari a oscilat 2 ani. smile  Acum, de vreo saptamana, e cu una si eu sper ca nu voi mai avea niciodata episoade psihotice.

#14 2012-08-21 22:49:10

arianaliz
Full member

incep sa cred k genu asta de oameni au nevoie de ajutor psihoogic. De sapte luni ne am desp si el ink nu poate accepta ideea. Eu chiar vreau sa merg mai departe si sa ma lase si sa isi refaca viata

#15 2012-08-21 22:51:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai, da. Toate vrem asta. Nu o sa il faci sa rationeze decat daca il ignori un timp indelungat. Sa ramaneti prieteni nu se poate pune problema, genul asta de oameni nu concep asa ceva. E genul ala de mentalitate "totul sau nimic", exact ca si comportamentul: fie esti iubita lui pretioasa, fie esti o curva penala. Exista doar extreme, deci ia-ti gandul de la prietenie; insa, daca il ignori de acum inainte, la un moment dat se va satura.

#16 2012-08-21 22:54:10

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

OmniaVincitAmor a scris:

E genul ala de mentalitate "totul sau nimic", exact ca si comportamentul: fie esti iubita lui pretioasa, fie esti o curva penala. Exista doar extreme, deci ia-ti gandul de la prietenie; insa, daca il ignori de acum inainte, la un moment dat se va satura.

da, da si, din nou, da smile

bebe V., soarele si luna

#17 2012-08-21 22:57:57

arianaliz
Full member

pana nu a stiut ca am pe cineva a fost perfect. Cum a aflat... Pfff... Dezastru.. Nu intelege ca nu mai trebuie sa imi poarte de grija.
Iar de ignorat merge cat merge, doar ca de intalnit ne vom intalni inevitabil, si atunci va avea ocazia perfecta sa mai spuna ceva sau sa treaca la fapte

#18 2012-08-21 23:01:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cine latra de regula nu musca. Nebunul meu s-a intalnit de n ori cu actualul. Nu a facut nimic, vorbea chiar prietenos, in schimb dup-aia imi facea mie capul calendar zile in sir. Cand esti singura, se gandeste ca te poate avea inapoi daca isi doreste. Cand apare un altul, intervine brusca realizare ca chiar te-a pierdut, si de aici vine si disperarea.

#19 2012-08-21 23:04:49

arianaliz
Full member

sper sa fie asa. In toti anii astia nu i am cunoscut latura asta, amenintari, vb chiar asa urate, ca de vb in orice cuplu cred k se mai scapa vreo jignire, da chiar asa..
Ar face orice sa ma vada, inclusiv a mers la o nunta la care nu era obligat sa mearga doar pt k eram eu acolo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.