Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22-55
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Elena eu nu stiu.. Doamne ajuta sa fie bine!
6 ani de dragoste
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Afara cam ploua A adormit...poate dupa sa iesim...dar doar pana la auchan ca ploua....
6 ani de dragoste
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici am pus ceva la topicul lui Stef, daca va intereseaza
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- MayaElena
- New member
- Inregistrat: 2013-03-11
denorah00 a scris:kate
Natalia macar e mare, dar yannick n-o sa ajunga la 8 luni la greutatea Ntaliei in ritmul asta. pe noi ne-a stricat febra asta de atata timp, sunt sigura
cu genta aia nu stiu ce sa zic...si eu am facut si prob neurologice am destule. lesin di senin, mi se incetoseaza privirea, si alte manifestari ciudate. nu stiu daca e legatura cert e ca si eu am facut si intreaga nu-s.
kate eu inca tot nu inteleg de ce ampi ar fi prea slaba cand ai zis ca ii da antib preventiv. prea slaba pt ce? in fine. am mare boala pe medici si eu am fost la 7. sapteee si niciunul nu stie ce are yannick. dau cu presupusul si tratamente din flori...mda...
Buna Denorah, Sunt noua pe aici, azi m-am autentificat si am mare nevoie de un sfat. Sunt insarcinata, am intrat in 14 saptamani chiar astazi si ma confrunt cu o disgravidie care ma termina de doua luni... Vomit, imi este rau, am arsuri, nu imi trec deloc. Medicul mi-a recomandat Osetron si, daca iau, mi se mai reduc starile de rau. Am vazut ca si tu ai avut asa stari de rau. Ce ma sfatuiesti? Sa iau Osetronul? Pe prospect scrie ca nu se ia in sarcina, il cam iau cu inima stransa gandindu-ma la sanatatea bebelusului... Multumesc si felicitari pentru minunea din viata ta.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
NU betadina pe iritatie de scuuuuteeeec!
Deno, daca tot ai asigurarea aia medicala...fa o vizita la urgenta, dar orienteaza-te sa fie la un spital mare, renumit, etc, eventual specializati pe pediatrie.
Ultima oara a fost editat de lucky777 (2013-03-11 13:10:31)
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- MayaElena
- New member
- Inregistrat: 2013-03-11
Va pup pe toate mamicile si pe bebelusi, Va rog, daca cineva a luat Osetron in sarcina, as vrea sa stiu si eu pentru ca sunt foarte panicata. Nu mai suport starile de voma si varsaturile, totusi nu vreau sa risc sanatate bebelusului. Ce ma sfatuiti sa fac? Medicul mi-a spus sa iau la nevoie... Ma gandesc ca, daca am trecut de primul trimestru, fiind in 14 saptamani, nu mai risc sanatatea bebelusului care este cea mai importanta. Multumesc.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
elena, exista test dar imi scapa numele... ceva gen "test rapid pentru identificare lichid amniotic". daca intrebi la laborator ar trebui sa stie de el ( daca il fac).
maya, imi pare rau ca te chinui asa. nici eu nu stiu de medicament, nu mi-a recomandat nimic doc, am zacut toata sarcina si aia a fost...
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Deno, ai mei i-au dat fratelui meu la 2 luni zeama de orez si foarte putin lapte si au crescut cantitatea de lapte progresiv. Facuse o toxiinfectie si avea scaune apoase. Dar nu stiu ce sa zic, pe vremea aia erau alte idei cu privire la diversificare.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- gargarita
- Moderator
elena, am gasit. Test rapid pentru determinarea membranelor amniotice rupte sau fisurate la Medlife este 130 lei si se face cu programare. tine de serviciile ginecologice din cate imi pot da seama, nu de laborator. deci printr-un medic trebuie rezolvat. nu stiu daca ai Medlife la tine acolo sau unde se mai poate face...
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
andreea parca tu ai zis ca-i dai sau i-ai dat marieri ulei de ficat de cod,i l-ai dat la recomandarea medicului sau asa ai vrut tu?e bun pt inteligenta,pt ce e bun?
andreea cand esti pe faza sa-mi raspunzi,tin eu minte ca tu ai zis ca i-ai dat mariei si daca da sa-mi zici si de care,ce firma..etc...
noi am fost prin parc,acum am ajuns acasa si am culcat-o,era treaza de la 8 de dimi
amalia pare rau ca tuseste micuta,te-am mai intrebat,la care cresa ai inscris-o?
off deno,saracu Y...e tot cu febra?eu nu inteleg daca e pe antibiotic de ce nu-i trece febra?multa sanatate,cred ca de l asiropuri face diaree,incearca mucilagiu de orez,nu are ce rau sa-i faca
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Garga, multumesc! Maine am programare le medic si o voi intreba. Acum, sincer, eu am crezut ca e vorba de un "test' ce se poate face in casa, adica sa aiba vreo proprietate lichidul care poate fi observata "cu ochiul liber".
- gargarita
- Moderator
elena, eu cred ca medicul isi poate da seama dupa aspect. noi, mai greu... ca ne lipseste experienta. succes maine!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sweety i-am dat Cod Liver Oil de la Childlife, avea gust de capsuni. Mie mi-a fost recomandat de o dr.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Maya, scuze ca vad mai tarziu mesajul tau, am dormit cu bebe imi pare rau ca treci prin asta, la mine a fost asa: din saptamana a 7-a pana in saptamana a 17-a de sarcina am luat zilnic osetron 8 mg perfuzabil. doza maxima admisa e 4 mg in sarcina, dar eu cu 4 mg vomitam de pana la 25-30 de ori pe zi si un rinichi a cedat, aveam corpii cetonici ++++ ceea ce era grav pt sanatatea mea. cu doza de 8 mg, scadeau varsaturile la 8-12 pe zi.
nu stiu cat de rau iti arata tie analizele, dar daca te afli in situatia mea, atunci osetronul e o cale buna de compromis. eu as lua din nou daca ar fi cazul fara sa ma gandesc. copilului meu, aparent, nu i-a facut niciun rau. decat ca are reflux si o dermatita, pe care o au multi copii fara sa fi luat osetron.
eu am avut disgravidie pana la sfarsit, dar dupa 25 de sapt, nu am mai luat osetron deloc, nicio pastila, nicio fiola, vomitam zilnic dar mult mai putin, intre 3 si 10 varsaturi pe zi, dar starile de rau erau altfel, mai suportabile ca la inceput.
Multa sanatate! daca vrei sa mai vorbim, chiar si pt o incurajare cand ti-e foarte rau, spune-mi si iti dau id-ul meu, pt mine ar fi facut minuni sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asa ceva, caci NIMENI altcineva nu te intelege pe deplin.
mai eu n-am stat de inconstienta acasa cu el, ci l-am dus la 7 doctori si am repetat analizele de 3 ori, a mai luat antibiotic in timpul asta si atat au durat toate adunate. el are 5 luni jumate aproape si face maxim 37,8 rectal. toti dr spun ca asta nu e febra. semne clinice nu are, toti dau din umeri si ma cred pe mine nebuna. nu stiu unde sa-l mai duc.
garga, da numai sumetrolimul, restul nu se pot da
lucky, parisul si bruxelles sunt departe tare de noi alt spital mare nu este pe aci.
ideea este ca un lucr bun tot e, din ziua a treia de antib, au scazut puseele de febra, face 37,8 rar, spre deosebire de 38,3 zilnic inainte. deci un salt inainte eu zic ca este, poate se suprapune si raceala lui. dar ma asteptam sa scada de tot dintr-o data.
Viata mea, desprinsa din povesti
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|