homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in relatie-7

#115 2013-07-17 21:47:55

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Re: Probleme in relatie

Azi am fost fericita ca am fost langa el, ne-am plimbat, am fost la inghetata si am vorbit... a fost super, am vorbit tot ce se putea vorbi si ne-am inteles de minune. Ne-am zis ca ne pare rau la amandoi si ca o sa facem tot posibilul sa ne fie bine.
E aiurea sa te tot desparti pentru tot rahatul si mi-am dat seama putin cam tarziu si imi pare rau, mai ales ca in felul asta se raceste relatia sad
dream, atunci chiar era pe graba, dar totusi a venit sa ma pupe si am apreciat, dar a fost prea putin sad

#116 2013-07-17 21:54:55

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

azi ai fost fericită și mă bucur nespus pt voi! dar cu o floare nu vine primăvara. asta e părerea mea, poate sunt eu mai pretențioasă...
să dea Doamne Doamne să scrii asta ?n fiecare zi, că ați fost ?mpreună hjarta

Iubesc si sunt iubita

#117 2013-07-17 22:14:03

pinkyutza
Hero member

dream, eu inca sper ca va fi bine pe viitor. Am decis sa ne rezolvam problemele comunicand si nu prin despartire...
Iti multumesc pentru urarea ta, sper sa fie ok de acum! puss

#118 2013-07-18 15:50:56

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

ma bucur pentru voi  puss

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#119 2013-08-07 15:46:52

pinkyutza
Hero member

speram sa nu mai trebuiasca sa scriu la acest topic, dar....

problema e urmatoarea... stateam aseara cu mama la povesti si printre altele ma intreaba ca eu de ce nu mai ies cu al meu la un suc ceva... mi-a dat de gandit chestia asta pentru ca sincer, nu-mi amintesc cand am fost ultima data la o terasa cu el... la un suc, o apa ceva de baut, ca nu-i vorba de bani, mereu punem amandoi, nu plateste doar el.. am ajuns sa cred ca ii e rusine cu mine, cu toate ca el zice ca nu...
chestia e ca tot timpul e cu prietenu-su, cu el ar merge oriunde, pana la capat de lume, dar cand sa mearga cu mine undeva nu se poate. S-a mai intamplat sa-l lase ala cu ochii in soare pentru prietena lui, dar cand e vorba ca noi doi sa ne vedem si intervine ala, pac, anuleaza neutral
ma simt aiurea si ma simt ca si cum nu contez. de multe ori daca ii zic ceva, uita sau nu e atent...
i-am zis ca nu imi acorda suficienta atentie, dar el o tine pe a lui ca nu-i adevarat, ca pentru el contez enorm, ca ma iubeste si tot asa, dar nu face nimic in privinta asta forgetit
aseara i-am zis ca asa se comporta cu mine, ca si cum as fi un nimeni, mereu ma lasa si in urma cu cateva sapt venea la mine, statea jumate de ora si apoi pleca, pe principiul "sa ne vedem ca deseara merg cu prietenii si n-am timp de tine"... jur ca ma simt ca o proasta...
daca ii zic toate astea se face bun de nimic, ca mai bine n-ar exista si nu-i prima data cand zice ca se schimba sau ca schimba anumite lucruri la el, dar tot asa e...
nu stiu, am impresia ca ma tine de proasta, cu toate ca el zice ca nu... mi-a zis ca eu ma comport nu stiu cum cu el, dar cum ar vrea sa ma comport, daca el asa fce mereu? grater gen, zice ca vine la mine si ii zic sa nu vina, mai bine, ca stiu ca vine doar ca sa se spele pe maini ca a fost la mine si poate fi liber dupa sa mearga cu baietii aia....
simteam nevoia sa ma descarc, de asta am scris aici...asa de aiurea ma simt grater sadsmile((
si inca ceva..aseara i-am zis toate astea la telefon si imi zice ca el se culca, ca ii e somn... forgetit Doamne!! grater
ce sa fac? sincer, nu m-as desparti de el ca il iubesc si stiu ca ma iubeste, dar ma simt ca ultimul om si nu ma asculta, nu-mi da importanta, pentru el conteaza prietenii mai mult si nu intentionez sa i-i iau, ci vreau doar putin mai multa atentie din partea lui, ca simt ca nu imi acorda destula, dar nici nu pot sa ii zic ca incepe cu prostiile alea, ca nu-i bun de nimic si alte rahaturi grater

mi-a zis ca eu ma comport aiurea cu el, cand vrea sa vina la mine si ii zic sa nu vina, ca stiu ca vine numa asa, cum am scris mai sus, si imi zice si el se comporta asa cu mine pentru ca eu ma comport asa...deci sa inteleg ca e un cerc vicios si ca se razbuna pe mine, sau cum? forgetit

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-08-07 15:49:59)

Publicitate

loading...

#120 2013-08-07 16:05:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

concret voi cam cat de des va vedeti ? inainte ziceai ca sunteti la distanta, acum inteleg ca sunteti in acelasi oras si totusi nu va vedeti cu mult mai des ?

#121 2013-08-07 16:16:09

pinkyutza
Hero member

mai mergem seara cateodata sa ne plimbam cu biciletele sau pe jos... o ora-o ora jumate. nu mai mult. si dupa sta pe afara cu baietii aia smile

#122 2013-08-07 16:18:30

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

ce inseamna "cateodata"? 1-2 pe saptamana, 1-2 pe luna?

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#123 2013-08-07 16:29:28

pinkyutza
Hero member

nu mergem, zeyna. sad a zis ca m-a invitat odata si am refuzat, pentru ca ma simteam aiurea din alte motive si a zis ca nu a mai zis ca sa nu il refuz, ca el se simte nasol cand zic nu neutral

pink, 2-3 maxim 4 ori/ saptamana, altadata nu ne vedem o saptamana intreaga

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-08-07 16:30:09)

#124 2013-08-07 16:38:01

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

eu zic ca el nu e destul de matur pentru o relatie.Parerea mea.

#125 2013-08-07 16:51:22

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pe mine ma depasesc chestiile astea: te iubesc dar nu am chef sa stau cu tine si prefer sa stau cu prietenii neutral Poate el are un alt mod de a iubi dar firesc mi se pare ca atunci cand esti in love sa iti doresti sa petreci destul timp cu partenerul mai ales ca voi nu sunteti mutati impreuna ori smth` ca sa zici ca va sufocati. Sau pur si simplu asa e el, pentru el acum conteaza mai mult relatiile de prietenie decat relatia cu tine...acum tu trebuie sa hotarasti daca poti sa accepti ca esti pe locul doi nustiu

#126 2013-08-07 17:02:56

heimdall
Diamond member

Eu nu zic ca trebuie sa aleaga intre tine si prieteni, dar din ce zici tu pe tine te evita in favoarea lor, ceea ce nu e ok... spune-i sa aveti niste zile in care sa va vedeti numai voi, sa vorbiti, sa iesiti in oras, nu sa fie nevoit sa plece repede ca se vede si cu prietenii dupa
Daca tu nu-i zici, cat timp trece pana are el initiativa sa va vedeti si sa iesiti pe undeva ? Nu e vorba ca te tine de proasta, e un sindrom masculin pe care eu am fost mirata sa-l vad manifestandu-se si la varste atat de fragede : tu esti acolo, nu pleci nicaieri, te gaseste si maine daca vrea, deci intre timp poate sa-si vada de altele (ca e vorba de prieteni, jocuri pe calculator sau stiu eu ce). Eu sunt impotriva jocurilor de genul fa-l gelos, poarta-te urat cu el (in ideea ca ar trebui sa ne intelegem omeneste, nu sa recurg la subterfugii ca sa priceapa), dar unii se pare ca nu inteleg cu frumosul - asa ca poate e bine cum te sfatuieste Zeyna.

#127 2013-08-07 17:11:14

AciDulaSs
Banat

Zeuna nu te simteai umilita cand iti spunea ca tu esti doar trecatoare ? si totusi ai mai ramas o perioada cu el dupa ce iti spunea toate astea ?

#128 2013-08-07 18:01:37

AciDulaSs
Banat

imi pare rau .... macar e bine ca acum ai trecut peste si ai invatat din greseli ca sa zic asa smile

#129 2013-08-07 18:10:44

pinkyutza
Hero member

zeyna, chiar asa nu mi-a zis, dar faptele lui cam asta dovedesc. si mie imi pare rau ca ai fost tratata asa... unii barbati nu stiu cum sa se comporte si culmea ca tot peste dinastia dam bang
da' de acuma fac cum zicea heim. ma port "urat" cu el, in sensul ca n-oi mai fi eu asa usor de gasit, gata oricand sa ii raspund afirmativ chemarilor lui, pentru ca eu sincer abia asteptam sa ne vedem, da stiu si eu sa fiu pasiva forgetit nu-i mai zic nimic, sa vad ce face, cum il duce capu... da sa nu se mire peste un timp ca suntem despartiti asa fara sa isi dea seama, ca in veci nu ma mai impac cu el... forgetit

#130 2013-08-07 18:12:29

heimdall
Diamond member

vezi si tu, daca nu zici nimic, te mai cauta ? mi se pare aiurea sa tot tragi tu de el

#131 2013-08-07 18:32:31

pinkyutza
Hero member

imi scrie pe whatsapp, ca eu n-am credit si nu-mi mai trimite mesaj. de sunat ma suna doar inainte de culcare... forgetit in restul zilei nu
nu mai trag eu de el de acuma, il las sa vad ce face, ca m-am saturat; sa-si dea seama singur ca e prea tarziu...

#132 2013-08-07 18:34:52

pinkyutza
Hero member

de facut, crede-ma, zeyna, ca am facut cam tot ce mi-a stat in putinta... daca eu n-am tras de el, nimeni... si tot nu s-a prins de el.
nu mai am nicio tragere de inima sa fac eu ceva... daca el nu-si da seama singur, asta e si pa-pa sad

#133 2013-08-07 18:40:44

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Acuma tu te-ai suparat putin si vrei sa-i arati tu lui smile E normal sa te simti ranita dar nu lua lucrul asta personal...cel mai bun exemplu e cel al Zeynei de mai sus...pur si simplu unii oameni nu stiu ce au langa ei si nici nu-i intereseaza de multe ori dar asta nu inseamna ca o fac intentionat ci pur si simplu asa sunt/ simt ei iar tu nu trebuie sa te simti ca o persoana nevaloroasa pentru simplul fapt ca el alege sa-si petreaca timpul cu altcineva.
Pentru mine personal o situatie de genul ar fi foarte penibila si cunoscandu-ma nici in ruptul capului nu as trage de el sa ne vedem...asta poate si pentru ca eu imi doresc in general sa fac multe lucruri cu partenerul meu dar sa stii ca sunt alte cupluri care nu isi doresc asa...fiecare e pe cont propriu, ea pleaca la mare cu gasca, el la munte cu prietenii si relatia e foarte roz pentru ca totul tine de POTRIVIRE si de ce isi doresc cei doi parteneri. La voi tind sa cred ca baiatul asta tine la tine dar nu vede in acelasi fel relatia cu tine...adica pentru el e ok si comod sa stie ca are o prietena, cu care se mai vede din cand in cand dar distractia si voia buna ii este asigurata de amici ori asta pe termen lung pentru tine va deveni o frustrare si iti va aduce multe resentimente.
In locul tau as face altfel: i-as da un timp, stiut doar de mine, 2-3 lun, ca sa nu tragi o conluzie gresita si pripita si sa ai si timp s ate obisnuiesti cu ideea, in care sa-l vad cum se comporta el singur, din proprie initiativa...sa vad cat ma cauta, cat vrea sa petreaca timp cu mine, cat facem lucruri impreuna etc. fara ca tu sa ai o atitudine rautacioasa. I-as spune o data: uite, nush cum vezi tu lucrurile dar eu ma simt neglijata, mi se pare ca nu tragem in aceeasi directie, hotaraste-te si tu ce vrei de la mine. Dupa care as sta si as observa si la final as trage o linie: ok, ma multumeste relatia cu omul asta per general? Ma simt iubita ? Ma simt apreciata langa el ? Avem un viitor comun sau doar imi pierd timpul ? Si in functie de asta as lua o decizie definitiva pentru ca e foarte frustrant sa tanjesti mereu dupa atentia celuilalt si sa nu o primest... iti cam termina increderea in tine si te face sa te simti mereu nedorita cand poti foarte bine sa ai o relatie in care sa te bucuri mai mult de viata smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.