|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-74#1388 2013-08-19 18:16:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92BUna ziua! Offline #1389 2013-08-19 21:07:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna Elena ,vad ca mergi bine inainte cu sarcina si sunt bucuroasa pentru tine.... in continuare. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1390 2013-08-20 00:20:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Kristinika, multumesc! Ma bucur ca se termina. Offline #1391 2013-08-20 09:37:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Neata fetele... pentru cine e pe aici.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1392 2013-08-21 17:19:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92kris ma bucur ca esti bine acus' trece timpul si ne dai vesti bune de la dr si va apucati iar de pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Publicitateloading...
#1393 2013-08-21 17:25:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna iulia Ce mai faci tu??? cum mai esti???? DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1394 2013-08-21 17:40:25
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92eu bine in general urmeaza sa fac mai multe investigatii la tiroida... in rest toate analizele au iesit bine... altfel, cred ca am ratat luna asta perioada fertila, mi-am urmarit ovulatia mai mult ca sa stiu ca ovulez insa degeaba.. ne-a gasit cearta fix in perioada in care trebuia sa ne iubim mai tare pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1395 2013-08-21 18:30:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Offf certurile astea vin chiar cand nu e momentul....se mai intampla....luna viitoare nu fa caz de cearta....important e sa stai tu bine,ca bebe va veni ai sa vezi...si eu sunt asa nerabdatoare sa merg la control si sa vad cum au decurs treburile.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1396 2013-08-21 20:03:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Uneori le interpretez ca semne si atunci c?nd sunt supărată ma g?ndesc ca poate nu e momentul. ..dar ?mi trece si supararea si o iau de la capăt ?ncerc totuși sa ma concentrez pe altceva, poate si avortul a creat tensiune intre noi si acum refulam.. pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1397 2013-08-21 20:17:24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Iulia nu trebuie sa lasi negativitatea sa va invinga...acel avort a fost dureros pentru amandoi cu siguranta si chiar daca nu se vorbeste nu inseamna ca nu doare sau nu a durut....iubeste-ti sotul fara un motiv anume si fara calcule cu ovulatia ca atunci e mai greu sa vina bebe. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1398 2013-08-21 20:54:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Da, poate aici e problema, ca nu am vorbit..fiecare a incercat sa se impace cu ideea, dar cu adevărat nu am vorbit, nu ne-am spus of-ul unul altuia si cred ca am creat o atmosfera incarcata care a dus la certuri..dar trece si asta, toate trec... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1399 2013-08-21 23:21:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Asta am vrut si eu sa iti spun Iulia..decat sa stai sa te stresezi pe calcule mai bine relaxata cu sotul la si lucrurile isi vor urma cursul....Stiu ca e usor de spus dar greu de pus in practica dar si eu sunt hotarata ca de data asta sa abordez altfel totul si sa fiu mult mai relaxata ca inainte de a ramane insarcina cu vreo 2 luni ajunsesem sa imi condamn sotul ca el nu vrea un bebe,ca nu se implica asa mult ca mine si am ramas masca luna urmatoare cand nici eu nu am mai fost stresata cu calculele ovulatiei si (ii spusesem ca va veni cand va vrea el-sotul,ca eu nu mai vreau sa ma gandesc daca nici el nu vrea) am ramas insarcinata,asa ca asta mi-a fost invatatura de minte si am sa fac tot posibilul sa fac cu el pentru ca il vreau pe el si bebele,corpul,DUMNEZEU va sti ce are de facut . DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1400 2013-08-22 10:26:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92buna, fetelor!
iulia, si noi am facut greseala asta... in afara de o consolare pe moment, de cateva zile, am ingropat complet subiectul si fiecare l-a tinut in el si l-a lasat sa-l macine. daca crezi ca poti discuta cu sotul tau despre ceea ce simtiti legat de pierdere, fa-o, e mai bine. e mare lucru sa stii ca nu esti singura, ca si el sufera la fel de mult si ca amandoi luptati pt o minune care sa mai aline putin din ceea ce s-a intamplat cu primul vostru copilas. Offline #1401 2013-08-22 10:46:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Anca buna dimineata sa stii ca pana in ziua in care am iesit din spital sotul mi-a fost foarte aproape..ce s-a intamplat,de ce s-a intamplat,cum ma simt,pregatit in orice moment sa sara daca aveam nevoie,dar la cateva zile am fost eu cea care a pus o bariera intre noi sau mai bine spus am dat vina pe mine,m-am inchis si nu am vrut sa mai vorbesc pana de curand cand intr-o seara m-a intrebat el cum ma simt,cum am trecut de acel moment si acum e mult mai bine.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1402 2013-08-22 11:01:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92kristinika, ma bucur ca e asa . Offline #1403 2013-08-22 11:02:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92anca, kris pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1404 2013-08-22 11:23:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92of, iulia . nu stiu ce ai putea face daca el nu vrea sa se deschida in fata ta... eventual sa incepi prin a-i spune ce simti tu si poate asa va vorbi si el. altfel, poti doar sa il intelegi si sa crezi in faptul ca si el simte la fel si ca sunteti impreuna pe drumul asta. Offline #1405 2013-08-22 11:37:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92tocmai ca nu am nimic de facut decat sa incerc sa il inteleg si sa inteleg situatia... cred ca acum amandoi suntem confuzi, dar e doar o etapa... noi am am fost la un pas de despartire anul trecut si poate am grabit lucrurile... poate ca am cerut prea mult de la noi iar acum trebuie sa o lasam mai moale... e singura solutie, iar bebe daca vrea sa vina, o sa vine el pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1406 2013-08-22 11:40:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Pe aici se super de bine acum...e caldut ziua dar nu insuportabil iar seara e chiar racoare si cam la 3-4 zile ploua deci a cam trecut vara chiar daca imi pare rau ca anul asta nu am reusit sa ma bronzez deloc si ador bronzul pe piele ... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|