|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-77#1445 2013-08-26 11:12:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92iulia, ce frumos trebuie sa fi fost la intalnire! deci ati facut acum in locul celei de 10 ani. noi nu am fost o clasa unita in liceu, cu colegii din generala m-am distrat mult mai bine. si in facultate, dar in grup restrans. Offline #1446 2013-08-26 11:18:03
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Waw ce a mai trecut timpul...mai ai putin....sper sa stai cat mai bine pana atunci ca sa prinzi puteri multe.....eu acum sunt pe net cautand diaperata opririle autobuzului cu care ar trebui sa ma duc la spital sa retrag analizele si nu reusesc sa gasesc nimic si afara mai e si innourat,cred ca nu mai e mult pana ploua... Oricum azi trebuie sa o rezolv asa ca ne vom auzi mai tarziu cu rezultatul... pupicei la toate si tineti-mi pumnii sa fie bine. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1447 2013-08-26 11:23:39
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92bafta cu analizele si cu drumul la clinica! te asteptam cu vesti bune. Offline #1448 2013-08-26 11:44:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Si la bucurești este nor si răcoare...ah, ce bine nu m-ar deranja sa am o vacanta cu ploi, tocmai bine, stam in paturica pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1449 2013-08-26 14:34:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dragele mele...in sfarsit am reusit sa ajung la spital sa retrag analizele...acolo era o doctorita care dadea rezultatele si am profitat sa intreb parerea ei si a spus ca in general sunt bune ca nu au descoperit nimic important dar am sa incerc sa va dau traducerea textului care un pic ma ingrijoreaza...abia astept luni sa merg la gine sa vad ce imi spune.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#1450 2013-08-26 15:13:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92kristinika, eu nu ma pricep... bine ca ai reusit sa ajungi si sper sa te lamureasca doctorul sapt viitoare. Offline #1451 2013-08-26 15:19:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Si mie imi pare bine ca am reusit sa il retrag...acum insa curiozitatea e mare...ufff de ce folosesc ei toti termenii astia ca tu sa nu intelegi nimic....acum mai am o saptamana de asteptat...ufffff Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-08-26 15:20:17) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1452 2013-08-26 16:22:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Of nici eu nu ?nțeleg nimic din ce scriu doctorii astia, de expl pe rezumatul de la Papnic scrie fel si fel, iar dr spune ca e bine..deci nu iti face griji, va fi bine. ..hai ca mai e puțin pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1453 2013-08-26 17:27:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Citind si recitind rezultatul am inteles ca in prima parte se refera la materialul primit si aspectul acestuia iar in a doua parte la examenul efectuat...deci arata inspaimantator dar nu au gasit nimic in neregula ...ce sa mai zic m-am obisnuit si eu cu rezultate ciudate dar cu raspunsuri ca totul e bine asa ca spun si eu este bine... Am sa incerc sa ma documentez putin pe net chiar daca sunt sigura ca nu voi gasi ceva care sa ma lamureasca... Ufff trebuia sa ma fac doc astfel reuseam sa inteleg si eu ceva... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1454 2013-08-26 18:17:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92kristinika, din pacate nu cred ca poti afla cauza de la care s-a oprit o sarcina asa mica. analiza asta doar descrie sacul gestational, dar descrierea asta nu cred ca da prea multe indicii. sunt curioasa daca medicul va descoperi ceva. ma surprinde ca nu scrie nimic de embrion, daca a apucat sau nu sa se formeze. Offline #1455 2013-08-26 19:09:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Multumesc mult Anca de suportul oferit si la fel si celorlalte fete...Spre noroc meu am reusit sa trec de acel urat moment si ma rog la DD sa nu se mai repete.In ziua respectiva a incercat mult sa observe embrionul dar nu au reusit mi s-a spus chiar ca s-ar putea sa nu se fi format deci sa fi fost vorba despre ou clar vazuse doar sarcina situata in uter(spre norocul meu)corespunzatoare la 6 saptamani in loc de aproape 12...acum nu stiu sigur ca atunci aveam hemoragie puternica,poate nu se vedea sau poate chiar nu exista iar in noapte respectiva cand am stat in spital am observat ca pe langa cheaguri am eliminat ceva gri cam cat o jumatate de nuca...cine stie ce putea fi....si daca ar fi vorba de ou clar am citit pe net ca e greu sa se intample de 2 ori,deci poate sunt norocoasa si data viitoare ma voi bucura mai mult si mai cu motiv....Acum sunt curioasa de acest doc..sper sa fie unul bun,cu inima si vointa de a-si face munca..oricum sunt prima asa ca nu va fi deja satul de ziua avuta DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1456 2013-08-27 09:41:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92 neata viitoare burtici Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1457 2013-08-27 10:12:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Neata Madle. multumesc! Concediu placut in continuare. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1458 2013-08-27 15:37:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Neața, fetelor. Cum mai sunteți? Va citesc mereu din umbra și sper ca atunci c?nd intru sa aflu o veste buna. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #1459 2013-08-27 16:14:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna Ano,totul bine pe aici,da tu)) ce mai faci??? Aaaa s eu va mai citesc din umbra cate o data si profit sa iti urez casa de piatra cu multa fericire. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1460 2013-08-27 18:25:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92buna fetelor am nevoie si eu de parerile voastre va rog, am aflat de 2 saptamani sa sunt insarcinata si inainte de a merge la medic am facut o analiza de sange beta HCG al carei razultat ma sperie putin1. HCG TOTAL -Ser 1709 mUI/ml ultima menstruatie a fost pe 18 iulie ce spuneti este acest rezulatat unul bun.multumesc Offline #1461 2013-08-27 19:13:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna ziua Eellaa si bun venit printre noi ....de ce esti speriata???? Acolo ar trebui sa ai si valorile de referinta si ca (,) concluzie ar trebui sa iti spuna la cate saptamani de sarcina ar trebui sa fie corelat rezultatul. Cu siguranta e pozitiv si felicitari si o sarcina cat mai usoara si la termen. Eu la 6s aveam 1084,deci e bine dar din cate stiu se repeta la 48 ore pentru a vedea evolutia. in continuare. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1462 2013-08-27 20:18:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92multumesc mult pentru raspuns m-am linistit Offline #1463 2013-08-28 09:44:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92buna dimineata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|