|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-13#229 2014-03-07 11:49:48
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #230 2014-03-07 11:50:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Multumim de cafea, Kristinika ! eu am baut- o pe a mea inainte de 7. Am mers sa repet hcg, ca am bani de aruncat pe pereti Offline #231 2014-03-07 11:57:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, crude le inghit. Mai am cateva zile, nu mi se par gretoase. Eu am postit zilele astea, dar ouale le-am inghitit, pna la urma le iau ca tratament, nu ca mancare. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #232 2014-03-07 12:31:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Am inceput sa beau si ceai de cretisoara. Ma gandesc ca poate ceva-ceva sa aiba efect si la mine. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #233 2014-03-07 12:40:16
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny imi pare bine ca te vad mai increzatoare si sa dea DD sa iti indeplinesti visul cat mai repede cu putinta. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#234 2014-03-07 12:59:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nu-i asa Kristinika?- si mie imi e drag de Eleny ca e serioasa si face treaba buna Si acum bea si ceiut de cretisoara Offline #235 2014-03-07 13:01:21
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, nu zic ca e usor. Dar merg mai departe, pana unde si ce se poate intampla...numai Dumnezeu stie. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #236 2014-03-07 13:34:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fete, va pup si "Vikeend" de vis " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #237 2014-03-07 13:52:21
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, si eu ma rog pentru toate, desi nu va stiu numele. Dar stie Doamne-Doamne cine si de ce are nevoie. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #238 2014-03-07 14:19:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Off mai fetelor...cele cinci luni esuate ale mele palesc in fata anilor vostri in care v ati rugat pt un bebe. Ced ca e cazul sa nu ma mai compatimesc, sa ma opresc din cautat leacuri, ca pana la urma nu mi a descoperit nimeni nici o boala grava. Am avut si eu doua luni menstra neregulata si fuga la dr. Incep sa cred ca sotul are dreptate. Incerc de luna asta sa ma detasez, nu stiu daca voi putea sa nu ma mai gandesc la acest aspect dar macar imi propun. Sunt slaba din fire in fata a ceea ce imi doresc f mult sa am langa mine si cred ca nu mai judeccum trebuie. Offline #239 2014-03-07 14:41:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela , multumesc sa fie bine pentru toate:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #240 2014-03-07 15:00:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi cum sa ma supar..de fiecare data ma gandesc, ca daca nu era asa, nu ar fi fost bine! Tot timpul ma gandesc la tine si la cat m-ai ajutat Acum incerc in fiecare duminica sa ajung la biserica si sa pun o lumanare pt copil si pt tine si ma rog de fiecare data sa te vad si pe tine la burtici. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #241 2014-03-07 15:14:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Moon te pup...om vedea ce va fi si cu mine " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #242 2014-03-07 15:23:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, te inteleg asa de bine! Ma stii cum eram si iti spuneam ca eu nu mai cred in nimic si refuzam sa mai intru in vreo biserica sau sa mai vad preotul ca imi intra in casa.. Eu voi continua sa iti spun, ca eu chiar cred ca va fi bine pt tine, chiar daca tu nu mai crezi. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #243 2014-03-07 15:54:54
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, trebuie sa ne pastram credinta si speranta. Nici eu nu sunt in cea mai optimista situatie, stii ca de multe ori pic si eu. Dar imi impun sa ma ridic, sa strang din pumni si sa zic ca trebuie sa continui lupta asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #244 2014-03-07 16:01:32
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny pai cam asa este, anul trecut cand am vazut doua liniute pe test dupa trei ani incheiati de asteptare si chin , eu in loc sa ma bucur am plans sa ma descarc de cat stres am indurat .mergem inainte.Pupicei " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #245 2014-03-07 16:08:00
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetele eu ma pusesem pe curatenie prin casa si v-am lasat singurele putin. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #246 2014-03-07 17:41:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kristinica important e ca noi cadem pe rand...ca daca ne-ar apuca pe toate odata:)) ajungem in inima pamantului si nu mai are cine sa ne scoata )Asa ne incurajam una pe cealalta , cat se poate:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #247 2014-03-07 17:55:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu inca n am plecat, il astept pe al meu, s a dus sa schimbe cauciucurile la masina... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|