|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-14#248 2014-03-07 18:28:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Asa e Rozi...noroc ca ne apuca pe rand DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #249 2014-03-07 18:28:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94fetelor sincer nu stiu ce sa mai zic,eu sunt din Focsani si am zis ca dupa Paste daca treburile nu se aranjeaza o sa ma duc la Bucuresti,aici sincer nici nu stiu la ce doctor sa ma duc.Vezi tu Iulia ca tie ti/a trecut prin cap alergia la sperma asa cum m/am gandit si eu dar doctorita mea cand i-am spus ca nu ma simt bine dupa tratament mi/a zis ca nu am cum ca simptomele anexitei s-au mai diminuat. sigur o sa caut alt doctor ca bineinteles dupa co tactele de luna aceasta iar m-am ales cu candidoza(iau cervugid acum) si ma inteapa chiar si in acest moment ovarul stang(deci iar o sa stau diseara in lighenul cu ceai ca este singura varianta care imi reduce inflamatia ovarului)Tot incerc sa imi amintesc daca cant luam antibebe(acum cativa ani am luat vreo 4 luni)tot asemenea probleme aveam Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-03-07 18:41:15) Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #250 2014-03-07 18:58:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94
cred ca asta e printre singurile ceaiuri pe care nu le am am un dulap intreg de ceaiuri zici ca e plafar la mine,pt spalaturi,pt rinichi,laxative,si plus cele clasice daca mai iau si din asta ma da sotul afara din casa Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #251 2014-03-07 19:04:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nico aum cativa ani mi-a iesit si mie ecoli astia care ies si in gaura de sarpe..si drul de la galati ..botezatu...mi-a dat la un litru de apa o lingurita de bicarbonat cu irigatorul spalat intern.Incearca .. mai intreaba , cauta pe net, eu iti spun ce m-a dat mie si tot asa mai sunt niste ovule bune , dar trebuie zece zile..cevucid sau cervugid..ceva de genul...care iar sunt foarte bune " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #252 2014-03-07 19:35:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna, fetelor, haideti ca am ajuns si eu acasa dupa bleah- petrecerea de 8 martie De-abia asteptam sa ajung sa vad ce ati mai povestit Offline Publicitateloading...
#253 2014-03-07 20:02:00
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94BUna IUliaxn, nu nu cred ca a fost, o sa-ti vina la tanc menstra dupa beta pe care il ai.Bravoooo, beau si eu cu tine " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #254 2014-03-07 21:04:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94 ce bunatati ai facut Rozi....si urata mea e o pofticioasa,dar doar gusta...azi la pranz m-a lasat masca cand a mancat cot la cot cu mine paine cu zacusca de ghebe si ce mieuna cand termina Si eu ma uit la romanii au talent si scriu cu pisa mica in bratele mele... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #255 2014-03-07 21:55:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iubitele mele maine nu o sa pot intra , vreau sa va spun un sincer La Multi Ani! de ziua femeii multa sanatate va imbratisez strans 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #256 2014-03-07 22:02:25
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris la multi ani si tie cu multa sanatate si fericire alaturi de ta DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #257 2014-03-07 22:24:38
Si eu incep sa ma linistesc nici nu mai vreau sa ma gandesc la asta... acum am alta acum sunt la fix 2 sapt de la curetaj (14 zile). teoretic ar fi ovulatie... si am ieri si azi o scurgere mai galbuie, putin apoasa, dar si cu consistenta de ou de albus (ca la ovulatie), fara miros. Dupa curetaj am pus in fiecare seara 8 zile ovule(primele 6 zile polygynax, apoi 2 cervugid). Sper sa nu fie vreo micoza, candida, oare e ceva din uter hehe, sa ne ma lase sa stau linistita! bleah!!! Offline #258 2014-03-07 22:41:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia stai linistita , nu e nimic Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-03-07 22:43:22) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #259 2014-03-07 22:54:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetele, si eu sarbatoresc maine, plec cu fetele de la serv la munte. Trebuie sa mai avem si din astea, sa mai scapam de stresul care ne apasa. Pacat ca nu pot sa beau, chiar as fi avut chef sa ma distrez pe cinste. E...lasa ca o sa vina si vremea noastra. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #260 2014-03-07 23:32:40
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia si eu sunt de parere ca e totul ok asa ca stai linistita... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #261 2014-03-08 07:41:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94off topic:cum reusiti sa ramaneti logate mereu ca ma enerveaza ca trebuie sa ma autentific de fiecare data Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #262 2014-03-08 10:15:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94La multi ani fetele mele dragi! Sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa si sa petreceti cat mai bine! ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #263 2014-03-08 10:17:47
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94La multi ani fete dragi!!! Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #264 2014-03-08 11:20:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94La multi ani fete dragi! Offline #265 2014-03-08 11:26:26
Nico, la 'Autentificare' bifeaza 'pastreaza-ma logat' sau 'keep me logged on'- ca nici nu mai stiu cum scrie claculatorl ar trebui sa memoreze parola Offline #266 2014-03-08 13:19:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94eeee.....ne clatim si noi ochii:)))))) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|