|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-34#628 2014-03-18 17:29:03
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia mergi saptamana asta la medicul de familie sa-ti dea trmitere la Uscatescu pentru trombofilie, si asa in loc sa platesti 5 meleoane platesti 60 de lei...intereseaza-te , am auzit si eu...mai sapa si tu Si sa ai trmitere de la dra de familie si cu alte analize si plus dupa ce te vede Uscatescu iti mai da si ea:)te pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #629 2014-03-18 18:19:03
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu tot asteptam sa primesc mesaje noi de la voi si nu primeam nimic...acum am zis sa vad care a scris ultima si am vazut ca ati scris de abia am reusit sa citesc...si pe mine de ce nu m-a anuntat ca sunt raspunsuri noi? DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #630 2014-03-18 21:40:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94waw, numai fete optimiste. bravo, asa trebuie chemati bebe-ii. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #631 2014-03-18 21:45:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu vreau o bebita, adica o fetita, deci sa vina fetita!!!! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #632 2014-03-18 22:21:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94just te pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#633 2014-03-19 07:55:25
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #634 2014-03-19 09:31:10
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna, fete. Haideti sa incepem ziua cu buna dispozitie si optimism, sa ne gandim ca ne asteapta cea mai mare minune, sa ne gandim la copilasii nostri, care, asa cum zicea cineva pe aici, n-ar vrea nicicum sa vina la o mamica stresata si suparata. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #635 2014-03-19 09:56:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fete Doamne ajuta la toata lumea Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #636 2014-03-19 10:07:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor:) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #637 2014-03-19 10:10:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94'Neata, fete dragi! Asa vreau sa fim, optimiste in asteptarea bebeilor nostri! Offline #638 2014-03-19 10:28:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94eu sunt la biserica cu soriceii. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #639 2014-03-19 10:29:32
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fetelor!!!! Ce ma bucur cand va citesc asa optimiste!!!! Sa va ajute Doamne Doamne sa vina cat mai repede bb si la voi!!!!! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #640 2014-03-19 10:31:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Trebuie sa fim asa, e singura noastra sansa spre bine. Poate, undeva, e un adevar si in ideea ca atragem lucruri pozitive prin forta gandului. Nu-i deloc usor, de multe ori mintea imi zboara la intrebarea: Doamne, dar daca n-o sa se poata? insa scutur din cap si zic o incurajare, o rugaciune, ceva pozitiv. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #641 2014-03-19 10:40:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94mai raportez inca o nebuna in braila.....dar e inofensiva:))))))) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #642 2014-03-19 10:43:57
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata,
eu nu am avut toata sarcina nici o greata cat de mica, si Doamne ce bine a fost...iar sarcina a decurs perfect!!! greturile nu sunt obligatorii si nici nu sunt semn ca totul decurge bine, stai linistita ca e perfect fara ele O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #643 2014-03-19 10:44:43
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Pai cred ca si eu sunt inofensiva, doar ca, probabil, nu intotdeauna tin gura inchisa cand citesc, si mai bolborosesc cate ceva, de zici ca vorbesc singura. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #644 2014-03-19 11:01:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fete optimiste! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #645 2014-03-19 11:12:47
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris, ce facit tu, ce face micuta ta? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #646 2014-03-19 11:49:37
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, sa fii sigura de asta. Abia astept sa va vad pe toate la burticute Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|