|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-36#666 2014-03-20 08:47:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94multumesc de opinii. o sa fac cumva sa le fac. Blue, eu nu am Sante in oras, la noi la GeneticLab e pachetul cel mai avantajos combinat cu alt laborator pentru anticorpii antifosfolipidici (deci un 575, plus 150). le impart cumva in doua, dar le fac. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-03-20 09:27:49) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #667 2014-03-20 09:45:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata, fete. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #668 2014-03-20 10:06:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor: * Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-03-20 10:34:21) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #669 2014-03-20 10:23:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Just, sa stii ca daca esti suspecta de trombofilie, degeaba iti faci analizele uzuale daca nu faci si mutatiile pe care ti le-a dat doctorul Offline #670 2014-03-20 10:38:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, mie hematologul mi-a zis sa merg la geneticlab ca lucreaza bine si mai ieftin decat la reg maria unde am fost eu la consult. cumva o sa le fac si eu. nu repet povestea cum am ajuns la tot felul de analize ca sunt in perioada de zen impus si nu vreau sa cad din nou...acum sunt optimista ca va fi bine la a doua sarcina. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#671 2014-03-20 10:51:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor Offline #672 2014-03-20 10:52:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Foarte bine, Just, ma bucur ca esti in perioada zen- cred ca si vremea de afara tine cu noi Va fi bine pentru noi toate, asa sa ne ajute Dumnezeu! Si eu am luat banutii ieri si eram sigura ca e joi ca vineri merg la dr Uscatescu... si m-a bufnit rasul ca era doar miercuri ...iti dai seama cu astept cu nerabdare sa bag tot salariul in analize Dar nu imi pasa, acum cheltuim pe analize, in curand vom cheltui pe nastere, carucior, hainute! te imbratisez cu drag si te rog sa ne pui la curent cu ce mai faci la analize Offline #673 2014-03-20 10:55:43
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Just, bravo, asta-i spiritul de care avem novoie! Eu mi-am pus in minte sa ma gandesc ca in concediu, la vara, o sa se intample minunea. Habar n-am cum, tocmai de asta ii spun 'minune'. Insa asa trebuie sa se intample si pace! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #674 2014-03-20 11:03:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fetelor! Ma bag si eu in seama pe aici, sper sa ma primiti in gasca voastra . Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica ...speram sa reusim cat mai curand....e adevarat ca nici nu incercam de mult, doar de 3 luni Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #675 2014-03-20 11:07:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94alexandra, bine ai venit sedere cat mai scurta:) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #676 2014-03-20 11:07:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra, bun venit si plecare rapida iti dorim, ca stim ca asta iti doresti si tu. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #677 2014-03-20 11:21:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fete! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #678 2014-03-20 11:43:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, asteptam minuni de la tine si de la toate fetele! Offline #679 2014-03-20 12:12:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, multumesc, o sa merg saptamana viitoare la Sante sa le arat ce am de facut si sa-mi faca un calcul, tot le fac eu. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-03-20 12:14:31) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #680 2014-03-20 12:18:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si eu tot o fetita simt si-mi doresc. Imi si imaginez cum va fi, o sa semene cu sotul meu, mai putin cu mine (noroc ca doct la care am fost eu nu stau sa citeasca pe aici, ca m-ar declara nebuna de legat) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #681 2014-03-20 12:25:40
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #682 2014-03-20 12:35:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor, Offline #683 2014-03-20 12:48:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Gata fete si pe ziua de azi..am fost in priza saptamana asta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #684 2014-03-20 13:15:49
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Dreams nu am nici un istoric,dar asa a vrut doctorita sa vada cum stau si daca e cazul sa imi dea tratament sau nu ,cred ca este doar extra precauta si e mai bn asa zic eu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|