|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-42#780 2014-03-23 14:06:31
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94pai le poti refolosi in caz ca mai ai rondele de ananas...cum eu nu am mai avut...le-am taiat patratele micute si am pus cascaval ras pe ele...la cuptor si asta e.... Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #781 2014-03-23 14:07:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94si mai bine cu cascaval. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #782 2014-03-23 20:17:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alex88 ce bunatati ai facut tu acolo?mmm " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #783 2014-03-23 20:32:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, te pup, da, imediat ne apucam de treaba...sper sa iasa repede Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #784 2014-03-23 20:57:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Sa dea Domnul Just, sa fie din prima Iti doresc din toata inima pentru ca stiu cum este ....din pacate ....au trecut si la mine 8 luni jumate de la pierdere..dejaaa.....am devenit nici nu stiu cum sa ma exprim....am devenit ....simt ca nu vreau sa ma mai gandesc la asta..nu ca nu-mi mai pasa....pur si simplu vreau sa pun capat suferintei si durerii...nu vreau sa mai privesc in urma cu durere si nici inainte cu neincredere...cred ca cel mai bun cuvant e ca moantan sunt inghetata :)Te " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#785 2014-03-23 21:11:32
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna, fetelor "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #786 2014-03-23 21:26:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny minuni exista trebuie sa credem in ele, totul depinde numai de noi , credinta, nadejdea si speranta sunt in mainile noastre :)Pupici " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #787 2014-03-23 21:27:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetele, sunt si eu cu gandul la voi! Ma rog sa aveti minunile voastre cat mai curand... “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #788 2014-03-23 21:32:24
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rona, nu stiu de ce dar asa simt si eu, ca va veni din prima o fetita. o visez. ai grija de tine si de gazute. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #789 2014-03-23 21:57:00
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94multumesc rona...oricum infertilitatea ne.a marcat pe viata " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #790 2014-03-23 22:04:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, eu cred ca daca am reusi, toate chinurile acestea ar fi uitate. Nu dintr-o data, dar usor-usor, cu trecerea timpului, uitam. Asa ca important e sa reusim sa avem copilul nostru si cu atat mai fericite o sa fim, cu cat stim ce inseamna sa nu poti si cat de greu a fost. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #791 2014-03-23 22:42:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetelor am observat ca au inceput sa ma cam doara sanii...e prea devreme pt un simptom de sarcina nu? Tare mi-e ca vine menstra ...vad ca ovarul drept continua sa ma doara...nici nu stiu ce sa zic. ..miercuri fac o eco sa văd dacă exista probleme. . Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #792 2014-03-24 08:19:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetelor. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #793 2014-03-24 09:26:42
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata tuturor. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #794 2014-03-24 10:50:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94neata fetelor am fost si eu la analize,primesc rezultatele dupa amiaza.acum ma pun sa fac o placinta de branza.rozi,kristinika,eleny,alexandra.iulia,just daca nu e prea tarziu After all,tomorow is another day!! Offline #795 2014-03-24 10:58:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Caty multumim de cafea, la mine nu-i tarziu merge oricand o cafea Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #796 2014-03-24 11:17:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94caty multumesc...la mine cafeaua a ajuns capuccino ...pup Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #797 2014-03-24 11:56:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94neata la amiaza ! Offline #798 2014-03-24 12:17:16
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela, bebe vine cand te astepti tu mai putin Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|