|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-43#799 2014-03-24 12:18:05
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu am inceput sa postesc lunea, miercurea si vinerea. recunosc ca nu-i tocmai usor, eu fiind o mancacioasa si o pofticioasa...ce n-ai vazut. Insa incerc, mi-a spus un preot ca e bine si lunea. Poate in felul asta mai si slabesc, ca m-am cam ingrasat. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #800 2014-03-24 12:44:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetele! Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-24 12:45:23) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #801 2014-03-24 13:07:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue mi-e frica sa intru acolo...daca nu e sarcina? sapt trecuta mi-au iesit testele de ovulatie pozitive si ma gandesc ca e cam devreme pt simptome. Sunt asa de stresata fetelor incat am impresia ca vad numai bebelusi in toate partile...la tv...pe strada...sunt inconurata de prietene gravide sau cu bebelusi dragalasi..... ieri am iesit la o mica plimbare si pe o distanta de 100 m am vazut 4 bebei. Sunt asa de revoltata pe cele care nasc copii si ii arunca la gunoi sau mai rau ii omoara....ii abandoneaza prin spitale. Ajung pana la punctul in care ma intreb daca exista un Dumnezeu si cum de permite ca femeile astea sa mai traiasca pe pamant? Si cum Dumnezeu nu vede si nu asculta femeile care si-ar da ani din viata sa aibe un copil...e nedrept ce se intampla. Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #802 2014-03-24 13:13:49
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94blue am citit la burtici de tine ca i cam anemic azi bebe.iti doresc numai bine .multa sanatate puiutului!eu in locul tau n as ezita si m as duce la eco.te pup draga mea! After all,tomorow is another day!! Offline #803 2014-03-24 13:13:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, eu am momente si momente. Sunt zile in care ma trezesc cu o indarjire si o determinare extraordinare, cand simt ca am atata energie, ca pot lupta si ca pot reusi. Apoi vin zile in care nu mai am nicio forta si in care ma gandesc ca e mai bine sa renunt. Daca stau sa ma gandesc logic, sanse n-am mai deloc. Dar e acolo, undeva, e un instinct care de multe ori ma impinge inainte. De multe ori simt ca nu mai am rabdare, ca vreau sa se intample cat ai repede sau macar sa-mi spuna cineva ca se va intampla peste 3, 6, 9 luni, un an, 2, 3. Dar trag de mine atat cat pot. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#804 2014-03-24 14:02:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94BUna fete, sa aveti o saptaman minunata si cu vesti bune " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #805 2014-03-24 14:18:16
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi Offline #806 2014-03-24 15:08:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94buna ziua mi au iesit si mie analizele .progesteron 6,43 cu interval de referinta 0,95-21,tsh 2,51(0,4-4),ft4 0,825(0,8-1,9).daca ma ti putea ajuta cu un sfat v as fi recunoscatoare. After all,tomorow is another day!! Offline #807 2014-03-24 15:23:50
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Am ajuns acasa si am impins un castron cu bors de fasole su urzici...yammyyyyy. Nu ma mai pot misca Offline #808 2014-03-24 15:28:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Caty multmesc din suflet. Am zis sa mai astept totusi pana maine, ca totusi se misca, nu vreau sa devin paranoia absoluta, bine, si nici sa stau sa nu fac nimic. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #809 2014-03-24 15:32:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, imi place de tine, te ai tinut scai de dr pana a venit bebe, bravo! Eu mai rabd vreo trei, patru luni si apoi ma apuc serios iar de treaba, ori cu dr asta, ori cu akta, nu conteaza, gasesc eu una dispusa sa ma ajute sa fac un bebe. O sa faca si al meu spermograma, dar nu stiu cat de ok e rezultatul atata timp cat nu am embriolog in oras. Cel mult biolog, dar am sa vad eu. Inca sper, mai ales ca am un egg asa frumusel Offline #810 2014-03-24 15:35:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor, sper ca ati avut un weekend bun! Offline #811 2014-03-24 15:37:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94IOnela, presteaza bine zilele astea. tin pumnii. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-03-24 15:39:04) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #812 2014-03-24 15:43:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor,am ajuns si eu acasa asa ca ma pun pe citit cam ce ati scris. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #813 2014-03-24 15:52:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue teste pozitive am avut pe 20 si 21 martie...sper sa fie bine...ma cam streseaza si durerea de ovar...nu e intensa dar este si o am de o saptamana ...si sanii parca ma dor ca si la menstra...miercuri fac o eco...revin cu rezultatele Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #814 2014-03-24 16:06:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94progesteronul e facut in ziua 6 dupa ovulatie.vad ca totusi e in parametri dar totusi mi se pare micut.da e facut in ziua 25 de cm la un cm de aproximativ 28 de zile. After all,tomorow is another day!! Offline #815 2014-03-24 16:07:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela, multumesc Scai e putin spus, ca pe ala il mai scoti de pe tine La mine, saracu de el mai avea doar o sansa, sa se sinucida, ca sa scape de mine, in rest, aleluia Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #816 2014-03-24 16:18:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, intr-adevar meriti felicitari. Eu nu sunt, din pacate, asa. N-am putut niciodata sa insist pe langa cineva, sa ma rog de cineva, ca nu e felul meu asta. Daca imi zice doct ca nu se poate, eu ce sa mai zic?!! Eventual sa zic ca da, cu riscul de a ma face nebuna. Evident ca mi-as asuma si riscul asta daca mi-as vedea visul atins. Cred insa ca la mine probl sunt mult prea grave sa pot veni eu cu ideea: dar haideti, ca poate totusi se poate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #817 2014-03-24 16:32:31
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, nu trebuie sa fie luna asta niciun zgubilitic...eu astept cm dupa curetajul din 21 febr....asa ca daca vrea sa fie norocos, il asteptam in iunie- dupa ce terminam treaba la serviciu, dupa ce inchei cu analizele si tratamentele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|