|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-44#818 2014-03-24 16:38:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia lunea e bine ca sta weekend ul singura si lunea cred ca abia asteapta sa vada pe cineva Apoi cum am mai spus pe mine ma intereseaza sa imi fac munca si vinerea sa vina banutii apoi ea sa faca ce vrea ca nu are rost sa imi pun capul cu ea.. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #819 2014-03-24 16:42:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, te inteleg cu pofta de ceva romanesc... la fel ca in Belgia unde nu exista varza alba obisnuita Ultima oara a fost editat de IuliaXn (2014-03-24 16:42:36) Offline #820 2014-03-24 16:42:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Sa te auda Doamne Doamne Iulia... Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #821 2014-03-24 16:43:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, du-te cu baba in padure dupa urzici si pe ea las-o acolo " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #822 2014-03-24 16:47:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nu Iulia din pacate nu gasesc asa ceva nici pe la magazinele romanesti...a spus mama mea ca imi va trimite niste urzici dar abia cam peste 2 saptamani si ce fac stau cu gandul la ele atata timp doar din cauza ca am un sot atat de....oricum urat din partea lui... ca daca el vrea ceva imediat incerc sa fac ca vreau sa stea bine nu il las cu buza umflata,dar asta e...oricum maxim maine ma duc si tot gasesc ca ma ratacesc sau nu nici nu ma mai intereseaza,important sa imi fac pofta.. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#823 2014-03-24 16:48:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny nici eu nu ma rog de nimeni, eu sunt mai din topor si zic direct, vreau asa...va rog si daca se poate Nu se poate, nu-i nimic, poate altul Dar eu recunosc ca sunt putin, mai mult, dusa. Trebuie sa-ti asumi orice risc si sa nu te intereseze parerea altora. Si ce daca crede ceva, ete scart..cine vrea sa te ajute, o va face. Mie imi zicea dr ca nu se poate nu stiu ce, ziceam ok, veneam acasa, citeam, intrebam si daca ce aflam eu era diferit de ce imi zicea el, mergeam frumusel a doua zi si ii ziceam ca eu am aflat opusul si daca se poate si asa, de ce nu as incerca.. Nu vreau sa te lasi si vreau cat de curand sa te vad la burtici!!! Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-24 16:56:39) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #824 2014-03-24 16:53:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi nu e rea ideea...nu mi-a trecut prin cap asta.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #825 2014-03-24 16:56:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, inveti fetele la prostii Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #826 2014-03-24 17:02:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, ma bagi in ceata Offline #827 2014-03-24 17:05:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela, inseamna ca e antrenat Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #828 2014-03-24 17:06:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, Blue - nu ma speriati cu ochisorii. va rog... astept asa cumintica cm ca nu mi se poate intampla sa fac 1 data prostioara cu al meu si sa lase 'samanta de scandal'. ca ma apuca rasul isteric de cate suntem in stare Offline #829 2014-03-24 17:16:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue, are o conditie fizica de invidiat. Aici se pare ca meseria l a ales pe el. Incontinuu merge, si merge repede repede. Rar tareeeee cand il doare ceva. De regula e un pic obosit . Imi vine sa rad ca eu pic seara ca din pod, si merg toata ziua cu masina, si el nu are nimic. Offline #830 2014-03-24 17:34:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Roz am făcut si un test de sarcina azi dar a ieșit negativ. ...desi sunt conștientă ca e prea devreme ...am abia 3 zile de cand a iesit testu de ovulatie negativ dupa ce iesise 2 zile inainte pozitiv...vom vedea... Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #831 2014-03-24 17:37:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra, mult orea devreme, abia ai ovulat. Dar asteptarea asta ne mananca de vii. Eu vreo saptamana dupa ovulatie ( daca am, ca nu mi a confirmai nimeni nimic, vb de ce simt eu ) is ok, dar dupa, as face teste zilnic, de doua ori pe zi daca as putea Offline #832 2014-03-24 17:40:43
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela azi faci opt ani de forum fataaa ...cel putin as scrie la tine ca te-ai inregistrat pe 24.03.2006 ... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #833 2014-03-24 17:47:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, serios??? Asa e, eram in anul 2 la facultate...doamne ce a trecut timpul... Atunci nu stiam ce sa fac sa ma protejez mai bine, si acum nu stiu ce sa fac ca sa scape vreun zburdalnic Offline #834 2014-03-24 17:50:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela m-am prins ca nu te-ai prins " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #835 2014-03-24 17:54:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, de manuta mergem la burtici. Doar nu vrei sa ramai aici... Offline #836 2014-03-24 18:02:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela deja am devenit "nesimtita" la capitolul asta ..nu mai vreau sa stiu nimic si sa ma zbat cu nimic....dar cu abosulut nimic...pentru ca efectiv nu mai pot...sunt obosita psihic...pentru mine sexul e identic cu terapia prin socuri electrice...si pt sot la fel...am ajuns sa "ne-o tragem" ...e un act mecanic si atat...nu mai vreau asta ..la urma urmei si treaba asta ne poate afecta casnicia si nu vreau sa ajung sa divortez din cauza asta...mai bine infiez..chiar am vorbit cu el si duminica se duce la el la biserica ..el e catolic...si il intreaba pe parintele de copiii pe care biserica ii are in grija, daca putem infia unul...ne tot intrebam daca sa fie mai maricel sau mai micut...cum o vrea domnul...deci ai inteles...nu mai pot ..chiar nu mai pot..mi-a ajuns.Nu mai vreau sex, nu mai vreau temperaturi , nu mai vreau sa stiu nimic...va spun asta fetelor ..celor care sunteti la inceput ca sa nu ajungeti la mine ...sa nu permiteti sa se ajunga aici:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|