|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-65#1217 2014-04-03 14:35:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, fete, sunt la lucru, ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca muncim . de Elena scria la topicul ei ca a nascut ca-i un grasunel bebe mic si drag. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1218 2014-04-03 14:47:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Just, si eu cam la fel fac, de la un timp n-am niciun chef, ma dau toata ziua dupa una, dupa alta, numai sa fac mare lucru. Mai caut pe net, habar n-am ce, parca astept sa gasesc pe undeva vreo idee ce ar tb sa fac, cum ar fi bine, sa-mi spuna cineva ca daca fac asa si asa, o sa se poata. Dar stiu ca nu-mi poate spune nimeni asa ceva. Sau macar sa-mi spuna ca pana la urma o sa se poata. insa stiu ca orice tratament, remediu, rugaciune, sau ce-o fi, nu se potriveste la toti, chiar si in cazul aceleasi afectiuni, ca suntem diferiti, actionam si reactionam altfel. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1219 2014-04-03 14:59:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, daca tot esti in capitala, fa un efort si mergi si la doctorita recomandata de Cris, la d-na Predoi sau Predoiu, nu mai stiu, poate va fi medicul cu noroc pentru tine. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1220 2014-04-03 15:20:50
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Salut fetele frumoase! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1221 2014-04-03 15:21:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94salut mamica frumoasa Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#1222 2014-04-03 15:33:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Just, o sa incerc sa ajung si la doct recomandata e Cris. Eu am fost la o doct mult timp, fara sa ma duc si la altcineva, din ideea sa nu amestec parerile, tratamentele, sa nu ma zapaceasca toti, fiecare cu opinia lui, unul ca tb sa fac ceva si altul, altceva. Insa n-am facut bine, ca am pierdut timpul de pomana, fara niciun rezultat si cu un diagnostic gresit. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1223 2014-04-03 15:35:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, ce teste iti iei, de pe ce site. Vreau si eu, daca o mai fi cazul... Offline #1224 2014-04-03 15:40:42
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, hai mai incearca o data. cateodata e nevoie de un ochi nou. poate mergand la altcine nou sa priveasca altfel tot istoricul tau. simt eu ca merita sa incerci. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1225 2014-04-03 15:50:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Moon mamica te pup apasat:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1226 2014-04-03 16:01:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Just, incercarile astea m-au dat cu totul peste cap, din toate privintele. Am un loc de munca pe care am tot amanat sa-l schimb ca m-am tot gandit ca poate...cine stie, raman gravida si nu e cazul sa ma complic si cu schimbarea serv. Plus ca de aici am tot plecat cand am avut nevoie al 'n' analize, monitorizari... Si ca timp si ca preocupare am zis sa ma dedic cu totul acestei incercari. Dar am ajuns la un gen de frustare si din punctul asta de vedere, ca eu am stat pe loc, concentrandu-ma doar pe problema mea, in timp ce altii au evoluat f mult. E...in sfarsit...ce sa mai zic...numai "realizari" din toate punctele de vedere. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1227 2014-04-03 16:01:40
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, ai pisoi? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1228 2014-04-03 16:09:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi cu dedicatie pt tine, ca tot ti-am promis. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-04-04 09:09:37) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1229 2014-04-03 16:32:45
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Vaai ce fatca are, imi vine sa o pup cu bale " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1230 2014-04-03 16:51:00
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Exprima prea multa inteligenta fata ei Are o durere in c... si o indiferenta, cateodata in privire, de zici ca sunt eu Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1231 2014-04-03 17:23:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Moon eu nu o vad asa, eu cred ca daca vrei sa o mangai face pe ea de bucurie " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1232 2014-04-03 17:31:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ce catel dragutttt! Felicitari blue pt gestul de a lua acasa un catel de pe strada. Mie mi s dragi toti, dar de cei fara stapan ma tem. Offline #1233 2014-04-03 17:39:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eeeeiiii dormi singura, in doi e mai palpitant..faceti concurs..care-i mai "tare" )acuma..o iei cum vrei ) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1234 2014-04-03 18:12:25
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, te tii de poante ai? imi place cand suntem vesele toate si mai uitam de greutati Offline #1235 2014-04-03 18:20:45
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela daca eu sunt tare-n glume tu in ce esti tare? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|