|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-89#1673 2014-04-14 14:12:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alex asta pentru ca nu mai pot sa duc povara durerii in spinare...asa ca m-am descotorosit de ea...ma mai apuca agonia si durerea cateodata , dar o las ..ca sa se mai diminueza..ma refer la plans " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1674 2014-04-14 14:14:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi e super, imi place sa-ti fie de bine "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1675 2014-04-14 14:24:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, o sa incerc si asta, nici nu stiu ce sa mai incerc. Dar o sa ma duc la doct sa-l pun sa-mi scoata steriletul ala, ca-l am de vreo jum de an si chiar cred ca e suficient, nu ca as sti eu mai bine ca ei, dar totusi. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1676 2014-04-14 14:28:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, e frumoasa culoarea. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1677 2014-04-14 14:30:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, nu mai stiu daca tu ai luat ceva pastile pt CM? Urtogestan sau Duphaston? "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline Publicitateloading...
#1678 2014-04-14 14:32:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Am luat utrogestan, duphaston nu mi-a dat nimeni, am intrebat un doct, a zis ca nu ma ajuta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1679 2014-04-14 14:36:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94pai sora mea avea acelasi probleme ca mine, iar ei cu Utrogestan nu-i venea CM, iar apoi ia dat Duphaston si cu asta i-a venit si ulterior a facut stimulare cu clomifen din ziua 5-9 + duphaston din ziua 16-25 si a ramas insarcinata; Din cate stiu utrogestanul si duphaston se folosesc pt acelasi lucru, regalarea CM. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1680 2014-04-14 14:40:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Utrogestan si Duphaston sunt suplimente de progesteron, in mod normal folosesc pt sustinerea sarcinii. Insa dupa ele vine CM pt ca asta se intampla in mod normal dupa ovulatie: initial creste nivelul de progesteron, dupa care daca nu e sarcina scade brusc si atunci se declanseaza menstruatia. In acelasi mod, cand iei supliment de progesteron, dupa ce il intrerupi in urmatoarele zile se declanseaza menstruatia. Insa dpmdv, nu prea ajuta in cazurile de infertilitate, e cam apa de ploaie.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1681 2014-04-14 14:45:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris, eu daca nu luam Utrogestan ca sa-mi vina CM, nu aveam cum sa incep stimularea cu Clomifen pt ca fara Utrogestan nu aveam CM cate 4-5 luni, depinde. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1682 2014-04-14 14:49:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alex, sub ce forma ai luat tu utrogestan, ca mie mereu mi-a dat ovule. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1683 2014-04-14 14:52:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra, stiu, dar numai pt problema pe care ai avut-o tu foloseste. Sunt insa medici care il recomanda total aiurea.. de fapt nu progesteronul te ajuta sa ramai insarcinata, ci stimularea ovariana. Sunt de acord insa ca pt asta trebuie sa existe ziua 1 a CM, ca sa poti incepe stimularea. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1684 2014-04-14 14:54:38
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94eleny ,am luat utrogestan 200 ; 1 capula pe zi /vaginal; "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1685 2014-04-14 14:57:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94stimulare am facut anul trecut, insa avand in vedere ca uterul meu nu era ca o cavitate ca era lipit, nu avea cum sa se prinda ceva. Insa atunci aveam un mic semn de CM (fara niicun tratament) si atunci stiam cand sa incep stimularea. Acum insa sunt complet in ceata. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1686 2014-04-14 14:59:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris, eu stiu ca exista cm si fara ovulatie...mai degraba zis, menstruatie anovulatorie care e diferita de cm, dar cat de cat...acolo.... Offline #1687 2014-04-14 15:02:34
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94in aceiasi situatie eram si eu, nu stiam cand sa incep stimulare si pt asta luam tratament ca sa am acolo o menstra, chiar daca era provocata de pastile. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1688 2014-04-14 15:07:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris noi am facut in 2010 spermograma la un labrator no name si a iest suuper ..pana in 2012 august cand am descoperit ca era fatala ....nu puteam realiza nimic.Plansete nervi , am mers la bauta mea si i-a dat potent power de trei ori pe zi cu un pahar cu lapte..nu ma intreba de ce .. la zece zile dupa tratament a facut spermograma si era cu 10 % mai buna, apoi in fiecare luna din ce in ce mai buna ...apoi infeb de fapt in martie am ramas insarcinata ...ultimul cm 28 feb pe 31 martie am avut test pozitiv cu spremograma de 60 mil si 60 % mobilitate a+b era 40% ceva de genul.Apoi nu a mai luat nimic , dar chiar in luna in care am ramas a descoperit ca are probleme cu tiroida...asa ca a facut tratament pentru tiroida, care a revenit la norma si spermograma bunicica...numarul e mare dar mobilitatea ....satisfacatoare.Cam asta e treaba.Am zis ca mai repetam analiza , dar ...dupa Pasti. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1689 2014-04-14 15:09:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia si cand nu exista ovulatie vine CM, dar foarte rar (la cateva luni) in niciun caz nu e regulat. Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-04-14 15:12:20) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1690 2014-04-14 15:24:25
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris tipa care ne-a facut noua spermograma nu e embriolog ...dar e super priceputa tipa si am incredere in ea, a lucrat bine de fiecre data si ne-a explicat mereu care-i treaba si ce sa mai facem....in alta parte in braila nu -as duce decat la ea.O sa facem una si la bucuresti , dar daca nu era corecta clar nu ramaneam insarcinata.La noi au fost o serie de neczuri legate de parca e un facut sa nu avem copil.Ba tumora din 2010, ba el tiroda si spermograma proasta, ba la mine sarcina molara si tumora pe ovar ...de nu mai stii ....de-aia eu nu pot duce un tratament hormonal ca ma procopsesc cu tumori...nu o data ..de doua ori...a doua oara am fost la limita de cancer...a treia nu cred ca va mai fi cu noroc.... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1691 2014-04-14 15:28:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94asa zic si eu Eleny, incearca acum , poate cu un alt doctor , ceva tratemant ca sa-ti vina menstra o luna si apoi stimulare, poate totusi acum ai mai multe sanse dupa inteventia aia. Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-04-14 15:30:26) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|