Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-12
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
- camysh
- Moderator
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Ronaaaaaaaaaa, pe unde esti? Intra si zi ca est bine
Camy, felicitari pentru miscari! Nu stiu exact mecanismul, dar e verificat si de mine si de alte fete ca da contractii. In prima sarcina eram numai cu mana pe burta, si nu am avut nici una, pana la travaliu nu am stiut cum se simte o contractie. Acum in schimb, orice fac am contractii, printre care si mangaiatul. Dar numai de pe la 25 de sapt. Depinde de la femeie la femeie, daca e sa ai contractii, le ai in principal de la altceva, nu de la mangaiat, dar se poate intampla si de la mangaiat si atunci te opresti. De cand am contractii nu-mi mai vine sa pun mana pe burta.
Viata mea, desprinsa din povesti
- camysh
- Moderator
am inteles deno
- Lil' Star
- Sr. member
- De la: The Island of Love
- Inregistrat: 2013-11-22
Camy, felicitari pentru primele miscari Asa mi-au spus si mie de la spital, sa tin mainile departe de burtica si nici cu crema sa nu ma dau mai mult de o data pe zi. Eu insa m-am dat si de 2 ori dar am incercat sa nu fac miscari circulare. Rona, esti bine? Sper doar ca ai avut niste zile mai aglomerate si nu ca ai nascut! Ioana, multumesc pai tocmai, ca nu doctorul mi-a dat pastila, ci asistentele. Si inainte sa ies ultima data din spital mi-au oprit pastila la recomandarea doctorului ca imi facea f rau, aveam tahicardie. Asa mi-a fost de rau si in ieri noapte, imi venea sa vars, tremuram si inima-mi batea f repede. Unii doctori spuneau ca dupa 34 de sapt nu mai opresc sarcina cu nimic, altii spun ca e mai bine sa mai stea bebe si mi-e un pic teama ca pastila aia sa nu-mi fi oprit nasterea si sa nu se mai declanseze singura. Multe fete din spital au patit asa din cz efectului salbutamolului si a trebuit sa le induca nasterea. Deno, sa stii ca e posibil sa ai contractii din cz efortului. Sau mai depinde de sarcina. Am cunoscut fete in spitl care la prima sarcina nu au avut nimic si la a doua numai prin spitale au umblat. Daca tu le simti f intense si sunt mai multe de 4 5 pe ora ar fi bine sa vb cu medicul despre asta. Si stiu ca poate iti va fi greu, dar incearca sa nu mai ridici greutate, asta cauzeaza si mai multe contractii. Sau cand il tii pe Y in brate macar sa stai jos, nu in picioare. Ai grija de tine! Pisi, toate bune? Loth, felicitari pentru vestile bune si pentru 33 de sapt! Imi pare rau de masea, sper ca esti bine acum.
Aaa, si inca ceva. Cand m-au chemat joi seara pentru a doua monitorizare m-a palpat pe burtica si a ramas surprinsa una dintre doctorite cat de jos era capul lui bebe, mi-a zis ca mai jos de atat nu mai are unde sa coboare. Ma tinuse minte de duminica seara, cand am mers la spital ca nu-l mai simteam pe bebe si atunci era pozitionat mai sus. O fi si asta un semn? Colul era inchis cand am plecat ieri, insa nu-i stiu dimensiunea,doar control mi-au facut.
Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-13 11:04:07)
... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d
- rona_persefona
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-11-15
Fetele, dragutzele
Sunt ok, n-am nascut, sper s-o mai tin asa macar 10 zile.
Cristinel, e superba paturica. Si caciulita! Sa tina caldut la micul printisor! Deno, ma bucur ca-i place noua jucarie lui Y! Macar are activitate acum... Dar e nascut parca la sfarsitul lunii, nu? App, chiar voiam sa spun ca mi se pare incredibil: injectiile de maturare mi-au rezolvat si problema cu gingiile, nu doar cu degetele. Nu mai sunt umflate si rosii deloc. Nu-mi vine sa cred!!!! Mama, ce face si cortizonul asta....
Soni, ce faci? Te pregatesti de scolita? Pisi, Loth, ma bucur muult ca esti bine! Felicitari pentru dimensiunile lui bebe si pentru silueta! Eu am pus 15 kg! Ioana, Lilisor, nu te ingrijora, o sa nasti cand va vrea bebe sa vina.. Te inteleg ca ti-e greu, dar trebuie sa ne tinem tari pentru bebelusii nostri scumpi! Camy, felicitari pt bebe miscacios! Mie toti dr mi-au zis sa nu mangai burtica, ca fac contractii. Si am observat sa asa este, dar dupa 22 de saptamani, ianinte nu simteam. uterul devine hiperexcitat in sarcina, e intins la maxim si se contracta cand pui manuta calda. Chiar si cand ating persoane starine burtica, asta poate duce la agravarea contractiilor BH. Jaq, ai trecut si tu prin muuulte! Pup sa te faci bine. Cris, , de-abia astept si eu sa va vad. As fi vrut sa ne vedem si acum cu sarcina, dar cum n-am avut si eu parte de o sarcina usoara...O sa ne vedem cu minunile. Poate te prind ep tine cu burtica, sigur asa va fi, am un feeling bun! Anna, cand maia i timp, mai pune si tu poze cu printesa! Elena, pupici pt tine si Iustinel. S-a facut mare baiatul... Kuky, Ioana, multumim! Nu stiu daca am ratat pe cineva, pupici muuulti la toate!
“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna,
Soni o mare imbratisare pt tine. Imi pare rau daca te-am intristat...nu am vrut..te pup!
Rona si mie mi-ar fi placut sa te vad cu burtica , dar stiu ca tu nu trebuie sa faci efort, asa ca stai acolo cumintica si ne vedem direct cu minunile! Abia astept sa iti vad mogaldetele mici!
pup fetele, un weekend linistit va doresc!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- denorah00
- Insomniac member
Cami
Lil, o fi si din cauza efortului, dar nu am mai mult de 4-5 pe ora, doar acum 2-3 seri a fost asa. In rest, ieri am facut f mult efort, si nu am avut contractii aproape deloc. Insa m-a durut spatele. Dar fara contractii. Depinde de la zi la zi, nu stiu ce sa zic. Si Y a fost foarte jos dupa 37 sapt, la tuseu vaginal nu intrau mai mult de 2 falange ca ii atingea capul. Si totusi, am nascut la 39s si 5 zile. Iti doresc sa stea si minunea ta inca 2 sapt, chiar daca e jos.
Rona, ma bucur multttt ca esti bine. Tot asa sa te gasesc, nu 10 zile, macar 30 Ti s-au desumflat si gingiile si mainile pentru ca reduce inflamatia cortizonul, rezolva 1000 de probleme, dar si strica pe alte parti. Eh, bine ca ti-a disparut discomfortul, cred ca te simti mult mai bine fara problemele astea 2.
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
fetele, am vazut pe fb ca a nascut Any (mucoasa) o fetita minunata multumesc tuturor de urari si felicitari
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Lil' Star
- Sr. member
Acum am vazut ca am lasat cateva fete in urma Soni, multumesc tare mult Tu esti bine? Iti trimit o imbratisare calda Elena, si tie iti multumesc App, v-am citit blogul Iustinel s-a facut baiat mare, timpul asta chiar zboara si nu stim cand Deno, iti doresc multa sanatate si sper sa nu devina contractiile o problema sarcina asta Cat despre mine, eu imi doresc sa ajung la 36 mai repede si sa nasc tot atunci, ca vom fi in a 9-a luna si suntem safe. Poate ma consideri o egoista, dar la cat am tras cu durerile astea, tot ce imi doresc acum e sa nasc cat mai repede, sa nu o mai ducem mult
Muco, felicitari Mi-as fi dorit sa o vad si eu pe facebook dar nu ii stiu numele
Happy
... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d
- denorah00
- Insomniac member
Loth
Am vazut si eu minunea lui Any
Lil, nu te consider nici egoista, nici nu te judec, ca sunt in aceeasi oala si eu. Imi doresc sa nasc atunci cand Inoke va fi mare si in siguranta, dar daca se poate, cat mai repede, nu la 39+ cum doreste medicul meu sa imi faca cezariana. Chiar a ras de mine, am termen 2 dec si a zis ca vom programa cezariana intre 25 noiembrie si 2 decembrie, cand vreau eu. Si am zis rapid 25 noiembrie La fel am fost si cu yannick, dupa 37 de saptamani ma rugam in fiecare minut sa se declanseze travaliul si nu mai venea.. Abia la 39 sapt si 5 zile s-a intamplat. Dupa atata vomat si rau, cu Y si lesinam mult, chiar nu mai puteam, desi stiu ca ma judecau unii, treaba lor. Si acum la fel sunt, ca nu am o sarcina fara neplaceri, dimpotriva...
- Lil' Star
- Sr. member
Elena, fata din dreapta patului meu a vazut cum ma simteam si chiar mi a zis ca parca vede ca nasc in seara aia. (Ea era deja la a doua sarcina).Iar contractiile erau diferite, mult mai intense, mult mai apropiate si aveam o durere care nu ma putea tine in pat, trebuia sa merg. Iar apoi, la cateva ore dupa ce am luat pastila deja se diminuasera, erau ca cele de dinainte, neregulate si msi putin dureroase. Daca ma crezi, in noaptea aia chiar am simtit ca voi naste, cine stie cum ar fi reactionat corpul daca nu imi dadeau asistentele pastila
Vreau si eu s.o vad pe fetita lui Muco
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Lil, hai ca imediat faci 36+
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Happy, cred ca era la termen Ani.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
hey fetelor, o duminica frumoasa sa aveti felicitari lui any!! si o fetita sanatoasa sa aiba!! loth sa mai scrii!!
Ultima oara a fost editat de annabel (2014-09-15 13:07:49)
- daenarys
- Vizitator
anna,e asa frumoasa sa iti traiasca
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|