|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-21#381 2008-04-12 13:25:43
Re: tratament pentru chlamydiapai stai ca nu pricep... cum iti iese negativ si zici ca ai? (nici eu nu mai caut in urma... te rog mai zi odata cum a fost la tine). si mce simptome ai? ca, daca iese negativ, e cam greu sa fie gresita. ce ai luat? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #382 2008-04-13 15:05:10
Re: tratament pentru chlamydiapai n-o mai repet Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #383 2008-04-13 21:07:17
Re: tratament pentru chlamydia
A iesit mereu pozitiv la mine( din secretie, ca la analiza serologica imi iesise negativ). Am facut acum o noua runda de tratament, si astept sa treaca 2 saptamani ca sa-mi pot face testul. Dar stiu ca nu am scapat si fara sa refac testul pentru ca persista simptomele, si anume, o secretie despre care nu pot sa spun ca e abundenta, dar are culoare anormala, e galbuie bine. Mi-am propus sa fac PCR-ul abia cand imi iese negativ din secretie. Ca nu-mi permit sa-l fac mereu, cine stie cate "ture" de tratament o sa mai fac si ajung la faliment facand PCR-ul de fiecare data. Ultima oara a fost editat de gargarita (2008-04-13 21:11:16) Offline #384 2008-04-13 23:56:36
Re: tratament pentru chlamydiabravoooooo katami.....felicitari si sanatate sa nu ai mai probleme....nici una sa nu mai avem...inca nu mi`am facut analiza, astept un pic sa primesc ceva banuti, nu`mi place ca tre sa aman, dar nu am ce face...acum tre sa iau doxiciclina pt o problema cu tenul si presimt k iar imi apare candidoza....offff....la mine mai dureaza putin problemele, dar o sa scap si eu, nu ma las This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #385 2008-04-14 08:55:35
Re: tratament pentru chlamydiaia un flucovim 150 o data cu prima doza de antibiotic si biotics 3/ zi/ 1 luna. ai sanse sa te ocoleasca candidoza asa mami de minuni Offline Publicitateloading...
#386 2008-04-14 12:08:04
eu stiu ca secretia vaginala normala poate fi si usor galbuie... si la mine e de cand ma stiu si n-aveam cum sa am chlamydia din nastere (mama m-a nascut prin cezariana). Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-14 12:09:21) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #387 2008-04-15 18:25:15
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc mult pentru raspuns, katami. Offline #388 2008-04-15 18:44:35
Re: tratament pentru chlamydiamie dr mea mi-a zis ca josamicina se gaseste greu in romania... acu nush, in bucuresti o fi.... eu de aia m-am "procopsit" cu claritomicina si augumentin. ca si eu miorlaiam sa-mi dea josamicina . e buna si ciprofloxacina.. uitasem cat despre recomandarile de pe net... stii si tu cum e... la unii merge, al altii nu... daca o iei asa, azitromicina e cea mai laudata.... si am mai luat 3 tratamente dupa ea... si tu la fel... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #389 2008-04-15 19:00:46
Re: tratament pentru chlamydiadaca e si o rana acolo secretia f probabil si de la ea e. mami de minuni Offline #390 2008-04-15 22:10:23
Nu stiu exact ce inseamna "rana". Din pacate nu am nimic scris referitor la colposcopia pe care am facut-o. Stiu doar ce am vazut, si anume, o portiune mare din col, cam jumatate, care nu s-a colorat cu substanta aia rosiatica, si s-a albit in contactul cu solutia de acid acetic. Offline #391 2008-04-17 09:10:00
Re: tratament pentru chlamydiaBuna! v-am descoperit de ceva vreme pt ca ma confrunt cu o problema comuna cu a voastra: faimoasa chlamydia. Am descoperit-o dintr-o intamplare , oricum, a fost un soc, nu-mi explicam cum m-am procopsit cu ea. Singurul meu partener sexual a fost si este sotul meu, suntem impreuna de 6 ani, nu-mi explicam cum de atata timp, nu am avut nici un simptom. Am primit tratament - claritromicina - 10 zile, 2 /zi, atat eu cat si sotul meu. Dr ginecolog ne-a asigurat ca putem avea contact sexual neprotejat, ca doar , citez, "va tratati amandoi". In fine, ieri, sotul a fost la un dr dermato-venerolog, sa-i recolteze secretie uretrala, sa vedem daca apare chlamydia la analiza, dupa tratement. Si domnul dr. i-a zis clar si raspicat ca daca nu are secretie, nu are ce sa-i recolteze. E adevarat ca nu avem nici unul nici altul nici un fel de simptome. Dar totusi cum putem verifica daca are acest microb? Si inca ceva care mi-a ridicat un mare semn de intrebare: l-a asigurat ca chiar daca au iesit anticorpi la analiza, atata timp cat boala nu se manifesta de nici un fel, nu afecteaza aparatul genital (de ex. inflamatia trompelor- la femei, epididimita- la barati, boala inflamatorie pelvina in general). Si nu e adevarat ca chlamydia afecteaza spermatogeneza ( asa cum am citit pe net si asa cum mi-a zis dr ginecolog). Sunt asa debusolata! Nu stiu ce sa mai cred... As vrea sa aflu parerea voastra, eventual a Doctoressei... As vrea sa mentionez ca sunt din Iasi. Salut cu ocazia asta iesencele de pe forum Offline #392 2008-04-17 09:17:54
Re: tratament pentru chlamydiaBine ai venit..in primul rand Offline #393 2008-04-17 10:06:10
Re: tratament pentru chlamydiaclar asa sa faci. chlamydia este asimptomatica - cand ajunge sa dea in anexite, epididimite, etc deja si-a facut bine de cap... mami de minuni Offline #394 2008-04-17 10:55:45
Re: tratament pentru chlamydiaVa multumesc pt raspunsuri. Azi aveam programare la ginecolog sa-mi recolteze proba pt repetarea analizei....Am lasat sa treaca doua saptamani de la terminarea tratamentului, insa aseara m-am procopsit cu "rushii" pe cap. Trebuie sa aman vizita la ginecolog inca 2 saptamani pt ca saptamana viitoare si saptamana de dupa pasti dr mea nu e de gasit la cabinet. Am incercat sa ma programez la alta dr., careia oricum vroiam sa-i cer o a doua parere (ma confrunt cu o problema de infertilitate, asa am descoperit si chlamydia), insa si aceasta dr e ocupata pana dupa 5 mai... Si nu as vrea sa ma duc la orice dr, numai sa ma duc undeva....daca Doamne fereste iese din nou pozitiva analiza, trebuie sa fac iar tratament si daca tot e sa-mi stresez ficatul, macar sa-l stresez cu un tratament eficient. Va fac capul calendar cu problema mea, scuze Offline #395 2008-04-17 11:03:15
ce ai vazut tu acolo e o rana Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #396 2008-04-17 15:13:00
Re: tratament pentru chlamydiaKamynet... tot din iasi si tot cu Chlamidia... am povestit la subiectul meu despre asta. Si mie mi-a spus la fel ca nu trebuie sa ne protejam. Am terminat tratamentul si probabil merg sa fac testul tot dupa sarbatori...Eu am facut tratament cu Zanocin... sa vedem daca a fost eficient... cred ca o am si eu de ceva vreme asa ca probabil "si-a facut de cap"... Offline #397 2008-04-17 15:44:08
Re: tratament pentru chlamydiaDa, intr-adevar ne-a spus ca nu e nevoie sa ne protejam, mai ales ca noi vrem sa facem un bebe...Insa am tot citit pe net despre bacteria asta si am vazut ca peste tot se recomanda sex protejat sau abstinenta pe perioada tratamentului... Da, pe perioada tratamentului nu am avut deloc relatii sexuale, nici nu-mi ardea ,sincer, de asta...Am reusit sa obtin o programare la un al doilea medic, pe 9 mai tocmai, insa nu-mi surade deloc ideea sa mai pierd inca o ovulatie, sa am inca o luna ratata , mai ales ca ma indop cu hormoni tocmai pt ovulatie...Mi-am trimis sotul si la urolog, pt o ecografie, nu stiu, sa vedem cat a afectat si ce anume nenorocita asta de bacterie. Ultima oara a fost editat de kamynet (2008-04-17 15:46:40) Offline #398 2008-04-17 16:44:39
Re: tratament pentru chlamydiakamynet...sotului tau nu are ce alta analiza sa i se faca decat din sange daca nu are secretie. ce sa-i analizeze?! iar tu, pt un rezultat pe care sa te poti baza trebuie sa faci analiza si din sange si din secretie. protejati-va pana dupa ce terminati tratamentul. totusi faci tratament cu antibiotic...nu stiu cat e de indicat sa ramai acum insarcinata... mami de minuni Offline #399 2008-04-17 17:29:02
Re: tratament pentru chlamydiada kamynet, se pare ca analiza din sange e neconcludenta. Mie mi-a iesit negativ la analiza din sange si pozitiv la cea de secretie. Sotul tau poate sa-si faca totusi Chlamydia PCR, se face in bucuresti la Genetic Lab, din urina, si costa 150 ron. Este cea mai sigura analiza pentru chlamydia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|