homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pentru chlamydia-19

#343 2008-04-05 12:34:40

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: tratament pentru chlamydia

pai asa e normal sa faca si el cat timp te tratezi tu pt candida, ca altfel, degeaba faci tu tratamentul si el nu;o iei iar ; o sa ia degeaba antibioticul ala, mai ales ca nu are nimic, conform analizelor

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-04-05 12:34:53)

#344 2008-04-05 12:37:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

alitzy... nu-i felul meu de a fi sa suspectez oamenii si nici nu vreau sa-ti dau idei... dar tocmai doxiciclina aia arata ca ceva e putred. e tratament clasic pt chlamydia si, asa cum a zis si adriana, intretine candida, n-o trateaza. e posibil sa aiba si el candidoza si sa i-o depisteze la analize.... dar in nici un caz n-a primit doxi pt asta.

mai degraba cred ca n-a inteles el ceva de la medic, nu cred ca e vorba de incompetenta medicala... ar fi una PREA MARE, nu cred ca se poate asa ceva. ce-i scrie pe diagnostic, totusi? pe reteta? doxiciclina se da la probleme bacteriene... inclusiv chlamydia (e chiar primul tratament ales, de obicei, de medici)

e bine ca i-a facut analiza din secretie... e mult mai sigura. si daca, totusi, are chlamydia... si daca, Doamne fereste, ti-o gaseste si tie aici... atunci e foarte posibil sa-i fi facut lui si antibiograma (la ei se face) si sa mergi la sigur cu doxi.... asa ca daca se intampla sa fie rau, sa-i zici medicului tau care-i treaba cu el si cu germania sa-ti dea tot doxi. dar sa speram ca e ok...

eu una l-as bate la cap pana mi-ar trimite poza scanata dupa analize si reteta... cum te lasa asa in ceata... cum sa nu stii pt ce iei tratament? pai eu n-as lua nici o pastila fara sa ma informez pt ce e, ce efecte adverse are etc etc.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#345 2008-04-05 12:39:45

@adriana
Banat

pai a zis ca nu i-a iesit chlamydia la analiza, si totusi i-a dat doxiciclina;nici eu nu inteleg de ce;si cu atat mai rau pt el sa ia antibiotic fara sa aiba nimic;

#346 2008-04-05 12:42:35

katami
Platinum member

eu am mai degraba o neincredere in ce a citit prietenul ei de pe analize... tare greu de crezut mi se pare sa fie un doctor asa de slab informat incat sa prescrie doxi pt candida... mie mi-e ca el are nevoie de tratamentul ala, dar a incurcat el ceva din ce-a citit....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#347 2008-04-05 12:45:53

@adriana
Banat

au ma gandeam si eu;daca nu cumva acolo a iesit pozitiv la chlamydia, iar el nu a citit bine? wink si oricum, alitzy, daca tu ai candidoza tre sa faca si el tratament

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-04-05 12:46:14)

Publicitate

loading...

#348 2008-04-05 12:53:11

alitzy
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-03-06

exact nedumeririle voastre le am si eu....buletinul de analize nu l`a citit el, i`a zis doctorul, paul nici nu a primit analizele...ma tot gandesc ca o fi fost grabit, mi`a zis k era super ocupat si avea foarte multe urgente...poate nu i`a explicat cum trebuie...daca ii zic sa mearga la alt doctor o sa zica ca`s nebuna....m`am bucurat degeaba, tot tre sa`mi fac si eu analiza, sa stau linistita
katami cum e cu analiza aia din buc? stiu k am mai citit un post de`al tau dar nu stiu unde...cum le trimit?si totusi tu crezi k e mai bun ca celelalte, daca se face din urina? k nici cel din sange nu e foarte concludent, decat cel din secretie e cel mai sigur din cate stiu eu

This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!

#349 2008-04-05 14:00:59

alitzy
Full member

abia acum am vazut ce ati scris, nu stiu de ce:( aveti dreptate, il pun sa`mi trimita rezultatele scanate, poate inteleg ceva din ele...o sa va anunt cand le primesc
si analiza pt chlamydia ajunge daca fac doar cea care arata daca o am? sau trebuie cele igg igm si ig nustiucum, k nu ma pricep la astea sad pls ajutati`ma ca nu stiu pe cine sa rog sa ma ajute

This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!

#350 2008-04-05 14:26:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic sa o faci doar pe cea care arata daca o ai si sa colerezi rezultatul ca anliza din secretie smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#351 2008-04-05 14:53:40

alitzy
Full member

bine....multumesc frumos...maine dimineata ma prezint la laborator....ajunge daca fac din sange? stiu k e mai bine din secretie, dar dureaza tare mult pana primesc rezultatul

#352 2008-04-05 14:55:16

evilpink
Banat

eu zic ca ajunge smile.dar eu as face si analiza din secretie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#353 2008-04-05 15:24:28

@adriana
Banat

si eu as face din secretie, mai sigur wink

#354 2008-04-05 15:51:25

alitzy
Full member

daca ziceti k e mai sigur fac din secretie...va multumesc pt sfaturi si rabdare   kram  nocry

#355 2008-04-05 15:52:40

evilpink
Banat

cu placere puss

puss puss puss

#356 2008-04-05 18:56:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

neaparat din secretie alitzy, si eu sunt patita, cu rezultat negativ la IgM din sange si rezultat pozitiv la secretie. bafta!

#357 2008-04-05 19:52:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cel mai bine e sange + secretie. doar sange nu, doar secretie nu.

mami de minuni hjarta

#358 2008-04-05 20:59:44

katami
Platinum member

eu_vreau a scris:

cel mai bine e sange + secretie. doar sange nu, doar secretie nu.

exact. doar sange in nici un caz.... chiar nu-i concludent, iti spun din exemplu propriu.

aia se cheama pcr chlamydia, se face la genetic lab, cauti pe net si gasesti tel... noi am trimis prin cargus, am paltit taxa de urgenta si ni l-a livrat de seara la 6 (atunci am pus proba) pana dimineata la 10. l-am pus intr-un borcan cu gheata... aia de la lab au zis ca era inca gheata in borcan cand a ajuns.

ei au zis ca la femei se poate face si din secretie endocervicala (eu asa vreau sa fac), dar mai multe detalii iti pot da luni, atunci mi-au zis sa revin cu un tel. ideea e ca nu sunt siguri ca mediile de recoltare utilizate de medici sunt bune si pt analiza lor... au zis ca e posibil sa trabuiasca sa trimita ei un recipient cu care sa merg la dr, sa-mi recolteze si sa-l trimit inapoi. cert e ca ma va costa in plus si e si tambalau... dar m-am saturat de problema asta, nu-mi mai pasa, vreau sa rezolv.

analiza am gasit-o intr-o lucrare medicala ca fiind mai buna (precizie 95%), fata de testele "obisnuite" din secretie care au probabilitate de a fi concludente intre 50-80%. si tot acolo am aflat ca serologia nu este concludenta deloc pt diagnostic de poz/neg, ci doar pt a confirma vechimea unei chlamydii deja descoperite prin alta metoda (era scris cu bold asta... deci credeau baietii ce ziceau smile )

sanatate si tinem legatura

#359 2008-04-05 23:34:36

alitzy
Full member

katami sa ma anunti cum a mers si ce rezultate ai primit...sper sa`ti iasa negative
mersi de informatii, o sa ma interesez de labul asta si poate trimit si eu...pana atunci fac o analiza aici sa vedem...
multa sanatate si tie

#360 2008-04-07 01:15:29

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

ok, am citit si eu toata povestea si iar ma simt debusolata:
- eu facusem chlamidia doar din sange - igg si igm negative amadoua(si nu avea cum sa fie in faza incipienta pt k sunt de 3 ani cu iubi si ne-am protejat mereu k sa nu mai spun k trecuse cam o luna de cand nu mai avusesem contact cand am facut analiza)

care ar fi totusi sansele sa fiu infectata cu chlamidia????? (stiind k pap-ul nu e bun -cei drept doctorita nu mi-a zis k tre sa fac si o analiza separata din secretie)

este posibil k infectia cu e. coli din urina sa-mi provoace LSIL ?

nicolle-rox: unde ti-ai facut colposcopia?? (era video sau simpla - nu vreau sa dau banii aiurea si sa aud apoi k nu au citit rez bine (am vazut k e o dif mare de pret intre   lab din maternitatea cuza voda si cabinetele particulare))

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-04-07 01:15:53)

#361 2008-04-07 10:07:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca ai e.coli si in secretie e posibil. daca e doar urinara nu.
diferenta intre cuza-voda si cabinetele particulare e si normal sa fie - cuza voda e de stat si ceilalti sunt particulari wink

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.