|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-17#305 2008-03-17 11:31:40
Re: tratament pentru chlamydiao sa fie bine o sa vezi.... deci tu crezi ca nu trebuia sa iti faca conizatia? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #306 2008-03-17 11:35:51
Re: tratament pentru chlamydiaeu nu stiu ce sa mai cred, ralu. nu mai poate nimeni acum sti daca era intr-adevar necesar sau nu...conform rezultatului biopsiei sa zicem ca a fost... insa conizatia asta poate duce la imposibilitatea pastrarii unei sarcini...si daca Doamne Fereste o sa trec prin asa ceva si o sa ma gandesc ca e datorita unei interventii ale carei urmari nu le-am stiut la acel moment, ale unei interventii care poate nici nu a foast necesare.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #307 2008-03-17 11:36:58
Re: tratament pentru chlamydiaofff nicole...las ca o sa fie bine multi de la mine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #308 2008-03-17 11:38:41
Re: tratament pentru chlamydiasi tie! teoretic, cu chlamydia si conizatia aia sansele mele de a avea un bebe is relativ mici....dar eu nici nu vreau sa ma gandesc la asta, sper ca gandirea pozitiva o sa ma ajute "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #309 2008-03-17 11:39:48
Re: tratament pentru chlamydialas ca o sa ai si tu un bebe o sa vezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#310 2008-03-17 11:41:34
Re: tratament pentru chlamydiaDoamne ajuta "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #311 2008-03-17 11:42:58
Re: tratament pentru chlamydiaVOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #312 2008-03-17 11:47:35#313 2008-03-17 11:50:38
Re: tratament pentru chlamydiaWhat? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #314 2008-03-25 23:16:28
Re: tratament pentru chlamydiabuna fetele.am si eu o intrebare.clamidya asta iese la testul papanicolau?sau se face o analiza aparte? Offline #315 2008-03-25 23:17:02
Re: tratament pentru chlamydiase face o analiza diferita pt ea...nu iese la pap... happy with him...inlove with him... Offline #316 2008-03-25 23:21:01
Re: tratament pentru chlamydiase poate face si din sange sau trebuie neaparat din secretie vagiinala? Offline #317 2008-03-25 23:31:18
Re: tratament pentru chlamydiase poate si si...depinde de laborator banuiesc... happy with him...inlove with him... Offline #318 2008-03-25 23:31:34
Re: tratament pentru chlamydiasi din una si din cealalta mami de minuni Offline #319 2008-03-26 08:56:53
Re: tratament pentru chlamydiaadica sa le faci pe ambele... pt ca doar sange nu-i de ajuns. suntem 2 pe forum la care a iesit ok sangele si aiurea secretia.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #320 2008-03-26 11:59:25
Re: tratament pentru chlamydiaok asa voi face multumesc. Offline #321 2008-04-04 15:02:55
Re: tratament pentru chlamydiafetelor ajutati`ma si pe mine...prietenul meu si`a facut analizele si i`a iesit chlamydia ia dat tratament doxiciclina...cu siguranta am si eu, nu mai merg sa`mi fac analiza ca nu are rost...ce antibiotic sa iau? nu m`as mai duce la medic, sa platesc consultatia ca sa`mi dea doar un antibiotic...daca ma puteti ajuta...va roooog This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #322 2008-04-04 15:03:39
Re: tratament pentru chlamydiamergi la medic. tratamentele cu antibiotic nu se dau dupa ureche si in niciun caz pe un forum mami de minuni Offline #323 2008-04-04 15:10:50
Re: tratament pentru chlamydiadin experienta mea cu doctorii oricum o sa`mi dea dupa ureche tratamentul...asa au facut si la candidoza... This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|