|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-15#267 2008-02-26 14:02:50
Re: tratament pentru chlamydia
pai si cum facem? ne trimit ei un recipient special, nu se deterioreaza pe drum? plata cum se face? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #268 2008-02-26 18:02:00
Re: tratament pentru chlamydiapai se face asa: vorbesti cu ei (cauta pe net, se cheama genetic lab), le spui ca vrei sa faci miscarea asta, iar ei te vor indruma exact. daca te grabesti, noi trimitem maine seara, pt ca ei au insistat sa ajunga pana joi dimineata (ceva de genul ca mai au si alte probe si le prelucreaza odata.. n-am inteles prea bine)... si poate trimiti si tu tot maine, trebuie sa vorbesti cu ei sa vezi exact ce-ti zic. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #269 2008-02-26 20:23:50
Re: tratament pentru chlamydiaok, multumesc tare mult de raspunsuri! treaba e ca acum sunt pe stop, asa ca...maine no way n-am ce trimite.... cu recolatatul secretiei de pe col...hmmm, de obici cabinetele nu au astfel de campuri de recoltare, eu mi-am cumparat de la praxiz cand am facut...si trebuie tinut in frigider inainte si dus cat de repede la analizat. eu nu stiu ce sa zic, cu pusul pobei in gheata samd...daca se dezgheata/sparge pe drum...cam aiurea...cargusul lucreaza in general pana pe la 5 pm...cu urina de dimineata si pana a doua zi cand ajunge la Bucuresti... hai sa zicem...da' oricum, mie mi se pare ciudatel....eu stiu cand imi luam la cabinet secretia ca ma fugarea dr sa ma duc repede la laborator, nu ma alsa pe a doua zi, nici macar sa tin la frigider... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #270 2008-02-27 09:09:56
Re: tratament pentru chlamydiamai... eu am incredere. e altfel de analiza, poate de aia nu tb fugarit. la mine s-a nimerit sa aiba dr mediile de recoltare in cabinet (pe care, oricum, le platesc). pai eu am sa infasez proba bine, sa nu se sparga... iar gheata oricum nu tine pana dimineata, dar mai prelungeste un pic conservarea. ei mi-au citit din metodologie ca probele pot sta 24 h la temp camerei (fara gheata, nimic) si nush cate zile la 4 grade (frigider). probabil, insa, nu se obisnuieste totusi sa o tii 24 h, n-au experienta cu probe trimise asa si vor sa fie siguri.... si m-au sunat dupa si mi-au zis de faza cu gheata. si stai cuminte... in iasi, chiar daca nu-ti tineai tu proba la frigider dupa recoltare, o faceau cei de la laborator... pana la o sapt pot s-o tina, mie asa mi-au zis cei de la praxis si doctoressa a confirmat ca e ok. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #271 2008-02-27 09:16:41Re: tratament pentru chlamydia mie cred ca mi-a trecut... nu mai am usturime, nici prurit... nici secretie... Offline Publicitateloading...
#272 2008-02-27 09:40:03
Re: tratament pentru chlamydia absolut! (oricum repeta analiza, eu, de ex, n-am deloc simptome... si nici prietenul meu, caruia i-a iesit igg poz (semn ca, daca n-o mai are inca, a avut-o candva)). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #273 2008-02-27 12:42:02
nu e nici o conspiratie nicolle...e foarte ok ca ies bine PAP-urile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #274 2008-02-27 16:34:46
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc mult, doctoressa! tousi, neoplazia aia arata ca de fapt era un stadiu incipient....sau ceva ce se putea transforma in cancer, nu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #275 2008-02-28 11:11:11
Re: tratament pentru chlamydianeoplazie endocervicala inseamna cancer....era insa in stadiu incipient cum bine zici si a fost extirpat intreg tesutul ... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #276 2008-02-28 12:00:58
Re: tratament pentru chlamydiaNIC 1 despre care vb nicolle este acelasi lucru cu CIN 1? Offline #277 2008-02-28 12:09:16
Re: tratament pentru chlamydiada mami de minuni Offline #278 2008-02-28 13:16:34
ok... dureaza vreo 7-10 zile pana aflam. si eu sunt curioasa... si, pana una alta, astept si eu sa vad ce-i iese lui a_06, ca ea a dat prima Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #279 2008-02-28 17:53:40
pai daca e asa neoplazie NIC1 = displazie CIN 1? Offline #280 2008-02-28 18:00:05
Re: tratament pentru chlamydiadisplazie usoara cin1 = nic1 mami de minuni Offline #281 2008-02-28 18:17:30
Re: tratament pentru chlamydiaasa stiam si eu. dar neoplazia lui nicolle cum a fost incadrata in CIN 1? eu incerc sa ma luminez ca sa pricep si eu cate ceva. Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2008-02-28 19:05:27) Offline #282 2008-02-28 19:04:22
Re: tratament pentru chlamydiadisplazia avansata e neo in situ mami de minuni Offline #283 2008-02-28 19:04:58
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc. acum incepe sa prinda contur totul. Offline #284 2008-02-29 15:23:52
Re: tratament pentru chlamydiafetelor, vin cu o veste care mi-a facut ziua de azi mai buna! i-au venit prioetenului meu analizele pcr chlamydia (anunatasera 10 zile, dar au venit intr-o zi, probabil pt ca ne-au zis ca le prelucreaza joi, adica ieri, exact cand le-am trimis)... si-s negativeeeeeee!!!!! ce ma bucur... iar rezultatul (pt tine, nicolle, ca te interesa) suna asa: "negativ-nu a fost identificat adn de chlamydia in proba" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #285 2008-02-29 15:27:59
Re: tratament pentru chlamydiabravo katami...chiar ma bucur pt voi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|