|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-16#286 2008-02-29 15:58:49
Re: tratament pentru chlamydiadeci la mine chiara asa scria in rezultatul biopsiei, facut la laboratorul maternitatii cuza - stiu ca estia sint seriosi: diagnosticul era "displazie de col", la descriere scria: "neoplazie endocervicala de tip NIC 1". acum eu nu ma pricep foarte mult...stiu ca NIC 1 nu e cancer, ci e stare precanceroasa...insa neoplazie endocervicala = transformarea tesutului la nivel adanc, adica un fel de sau chiar cancer...cert e ca azi sunt relativ bine, in afara operatiei care nu s-a mai vindecat de tot.... insa eu tot stau cu stres la fiecare pap....daca se reface tumora, ce fac? tai din colul ala pana nu mai ramane nimic? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #287 2008-03-05 20:11:56
Re: tratament pentru chlamydianicolle. mai ai E coli? Offline #288 2008-03-05 22:32:44
Re: tratament pentru chlamydiaNu stiu, Lavinia, de atunci nu mi-a mai iesit la nici o analiza...tratament nu am facut atunci, ca aveam destul antibiotic pentru chlamydia. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #289 2008-03-05 23:05:09
Re: tratament pentru chlamydiadar ai mai facut analize care sa depisteze? eu zic asta pentru ca analiza de secretie am facut si eu in mai multe locuri, dar nu mi-a aparut decat la un laborator. Offline #290 2008-03-06 09:07:29
Re: tratament pentru chlamydiaCe sa zic Lavinia...nici eu nu stiu ce sa mai zic...gandeste-te ca in perioada aia navalisera toate pe mine: stiam ca am HPV, facusem conizatia, m-am dus la controlul asta dupa un an si mi-a zis doctorita ca trebuie sa ma operez iar, tot atunci mi-a luat si analizele astea - mi-a iesit chlamydia, e-coli...mai aveam un pic si-o luam razna. sincer, de atunci, chlamydia asta a fost pe primul loc sa scap de ea...o analiza de secretie am facut in vara la o policlinica, mi-a iesit in plus trichomonas, desi n-aveam nici un simptom - E coli n-a iesit, m-am mai dis la alt cabinet, alta analiza n-a iesit nici trichomonasul, nici E-coli. Naiba sa mai stie...nici candida nu-mi iese peste tot si pe asta o am sigur...ultimele analizwe is facute la laboratorul maternitatii cuza, eu zic ca ar trebui sa fie de incredere... Ce sa mai zic, ca nu stiu...Nici antibiotic de aiurea nu vreau sa bag in mine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#291 2008-03-06 11:46:09
Re: tratament pentru chlamydiaOribil!!! Am citit despre chlamydia ta, despre zecile de analize facute... Ce groaznic!!! Offline #292 2008-03-06 13:40:41
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc mult, Lavinia, la fel si tie. Acum sunt mai linistita cat de cat, insa atunci prea navalisera toate peste mine.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #293 2008-03-17 10:13:04
Re: tratament pentru chlamydianicolle daca nu sunt indiscreta pot s ate intreb ceva stiu ca ai hpv tulpina cu risc scazut tie ti-a iesit cumva la nivelul colului un neg si din cauza asta a trebuit sa faci interventia respectiva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #294 2008-03-17 10:52:28
Re: tratament pentru chlamydiaconform colposcopiei care a declansat toata nebunia la mine, aveam un papilom pe col, cel putin asa scria pe buletinul colposcopic. adica un tesut in plus care nu avea ca cauta acolo si pe care l-au scos sa-l analizeze. negi nu am avut niciodata in zona genitale si nici pe col. Negi/veruci am doar pe corp - maini, piept etc, dar sunt mostenite de la mama si de la tata si nu stiu daca au leg cu hpv-ul, ca ii am de mica. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #295 2008-03-17 10:54:24
Re: tratament pentru chlamydiasa inteleg ca papilomul respectiv nu a aparut datorita hpv-ului,a tulpinii cu risc scazut? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #296 2008-03-17 10:59:00
Re: tratament pentru chlamydianu stiu, evil, eu presupun ca da. cuvantul papilom la asta ma duce...nu stiu daca HPV = neaparat negi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #297 2008-03-17 11:01:18
Re: tratament pentru chlamydiahmmm papailomul asta este o tumoare benigna din cate stiu eu..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #298 2008-03-17 11:06:50
Re: tratament pentru chlamydiapai diagnosticul de papilom mi l-a pus asa, din ochi, de la colposcopie...stiu ca teoretic e benign...desi din rezultatul biopsiei mi-a iesit altceva... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #299 2008-03-17 11:10:19
Re: tratament pentru chlamydiaaltfel nici nu prea vad cum ca la colposcopie se vad astea.... deci biopia indica altceva...nicolle nu te supara dar eu ti-am citit povestea si nu stiu eu cred ca au gresit si medicii in cazul tau eu ma indoiesc a fost bine facuta biopsia aia... poate era papilomul ala de mult timp si a avut timp sa sape ca sa zic asa dar si asa nu inteleg cum o tumoare benigna se transforma in altceva ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #300 2008-03-17 11:14:30
Re: tratament pentru chlamydianici eu nu stiu ce sa cred...oricum, biopsia e singura chestie palpabila, tesutul analizat....in rest, ce si-au dat ele cu parerea, nu stiu...oricum, chestia era ca m-au bagat urgent in operatie...adica dupa prima menstruatie de la consult...ma speriasem atunci si cu graba asta.... pe 1 aprilie se fac 3 ani... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #301 2008-03-17 11:18:19
Re: tratament pentru chlamydiaconteaza ca acum este bine . nu stiu daca a fost ok lucrata biopsia in schimb.... dar acum oricum nu mai conteaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #302 2008-03-17 11:22:23
Re: tratament pentru chlamydiamai nu stiu...de taiat m-au taiat in schimb si de problemele de-acolo nu prea mai scap....ma rog, sa dea Domnul sa fie toate bine.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #303 2008-03-17 11:24:04
Re: tratament pentru chlamydiainterventie trebuia sa iti faca .... las ca o sa fie totul bine,o sa vezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #304 2008-03-17 11:27:46
Re: tratament pentru chlamydiada, dar daca nu era ceva foarte grav, nu trebuia sa-mi faca chiar conizatie, nu? ma rog...eram tanara, speriata si am avut mare incredere in doctorita asta...asta e, nu putem schimba trecutul...sper sa fie ultima problema de genul si sa nu dau in cancer pe viitor. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|