|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-18#324 2008-04-04 15:24:13
Re: tratament pentru chlamydiaalitzy...mergi la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #325 2008-04-04 15:29:00
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc eu_vreau si crys_ty_na This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #326 2008-04-04 15:34:06
Re: tratament pentru chlamydiamai...intai faci analiza sa vezi daca o ai, dupa care tratament dupa care iar analiza. urmeaza si tu standardu'. mami de minuni Offline #327 2008-04-04 15:55:50
Re: tratament pentru chlamydiama gandeam eu ca nu scap asa ieftin...totusi sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani si o buna perioada de timp aveam doar contact neprotejat(luam anticonceptionale). problemele cu candida au aparut la vreo cateva luni dupa primele contacte si de atunci tot intr`o "distractie" o tin. am uitat de cate ori am fost la gine si cate tratamente am facut ca sa scap de probleme...s`au incapatanat sa reapara...prima data pe forum mi s`a recomandat analiza de chlamydia, nici un doctor nu pomenise de ea. acum stau si plang ca am dat o groaza de bani luna asta pt ultimul tratament de candida, si mai imi vine peste cap si analiza asta. (si daca fac tratament pr chlamydia, cu siguranta apare si candida)nu am intrebat numai asa daca imi poate prescrie direct tratament, ci pt k numai daca jefuiesc o banca, le mai pot face. daca el are am si eu mai mult ca sigur...imi pare rau m`a coplesit acum...nici nu stiu ce sa fac This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #328 2008-04-04 15:59:00
Re: tratament pentru chlamydiapoti sa iei un antimicotic asa scad sansele sa faci candida..... eventual fa o antibiograma sa vezi la ce este sensibila nu este scumpa pana in 20 de roni... cat despre bani eu zic ca nu strica sa contribuie si el cu ceva la analizele tale asta daca are cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#329 2008-04-04 16:11:52
Re: tratament pentru chlamydiadeci dupa ce merg la gine, dupa consulatie si rezultat, daca imi da tratament cu antibiotice sa iau in acelasi timp si un antimicotic? ultima data mi`a dat flucoric...asta e bun? sau am citit pe forum de biotics...mi l`a prescris si mie odata medicul de familie cand luam antibiotice pt o infectie in gat...merge si astA? This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #330 2008-04-04 16:16:38
Re: tratament pentru chlamydiaantibiograma se face cam oriunde si e pt a afla la ce antibiotic reactioneaza bacteria si antifungigrama nu se face chiar oriunde si stabileste ce antifungic merge la ciuperca mami de minuni Offline #331 2008-04-04 16:16:54
Re: tratament pentru chlamydiaia flucoric.biotics este altceva regleaza flora intestinala dar poti sa iei si biotics daca faci tratament cu antibiotice.se face antibiograma si la noi si da antifungigrama este altceva asta se face cand ai candida.rezultatele nu stiu depinde de laborator cel mai bine e sa intrebi acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #332 2008-04-04 16:17:49
Re: tratament pentru chlamydiaaha...am inteles...de maine ma mut iar la doctor This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #333 2008-04-04 16:22:27
Re: tratament pentru chlamydiasanatate! mami de minuni Offline #334 2008-04-04 16:54:04
Re: tratament pentru chlamydiacu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #335 2008-04-04 17:00:55
Re: tratament pentru chlamydiaalitzy, fa-ti analiza (si din secretie, nu doar sange)! candida poate fi intretinuta si de chlamydia, sa stii.. se poate ca daca scapi de chlamydia sa scapi si de candida. oricum, nu te juca cu asta, fa pe dracu-n patru si ia-ti tratamentul (daca iti da cumva azitromicina - considerat cel mai bun - te poate costa peste milion, in functie de nr de pastile date... dar asta e). eu ma chinui cu ea din decembrie si nu stiu doctorii ce tratamente sa-mi mai dea... si eu sunt studenta, dar merita sa faci eforturi/sacrificii pt sanatatea ta/a viitorilor tai bebei. deci fa-ti analiza si, neaparat, repetati amandoi dupa ce terminati tratamentul (la minim 2 sapt dupa ce ati luat ultima pastila). Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-04 17:02:13) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #336 2008-04-04 22:46:23
Re: tratament pentru chlamydiastiu k ai dreptate katami, dar se pare k am inteles gresit, m`a sunat prietenul meu si a zis k i`a iesit negativ testul, a incurcat el termenii...in fine....sunt fericita, dar totusi am o strangere de inima...o sa`mi fac si eu testul sa pot dormi mai linistita
si pana la urma se face sau nu se face antibiograma....k acum sunt cam in ceata This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #337 2008-04-05 01:08:39
Re: tratament pentru chlamydiapai o poti face ca sa mergi la sigur cu tratamentul... happy with him...inlove with him... Offline #338 2008-04-05 11:10:56
Re: tratament pentru chlamydiaalitzy ai intrebat care e diferenta dintre antibiograma si antifungigrama si ti-am explicat. nu ai intrebat de antibiograma pt chlamydia in mod special. mami de minuni Offline #339 2008-04-05 11:36:33
Re: tratament pentru chlamydia
multumesc si tie sanatate. un test de ala e o sansa in plus sa "nimeresti" corect. asta e, trist dar adevarat. ar fi unul mai sigur in bucuresti... dar costa 1mil 500 numai testul, inca vreo 50-60 lei transportul... deci nu stiu daca te bagi . eu pe ala vreau sa-l fac acum... sper ca poate erau eronate celelalte. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #340 2008-04-05 12:13:18
Re: tratament pentru chlamydiascuze eu_vreau, credeam k antibiograma e doar pt chlamydia...ma pierd in termenii medicali...deci pana la urma antibiograma special pt chlamdydia nu se face. This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #341 2008-04-05 12:16:25
Re: tratament pentru chlamydiapai antibioticul intretine candidoza, nu o inlatura;de ce nu vrea sa ia si el tratamentul prescis de gineco tau? Offline #342 2008-04-05 12:32:25
Re: tratament pentru chlamydiaasta am incercat si eu sa ii explic, dar nu ma crede, daca i`a dat doctorul inseamna k e bine, doar el e doctor, ce stiu eu, doar nu am studiat medicina... el de fapt nu are nici un simptom de candidoza, tratamentul trebuia sa`l faca doar ca fac si eu...pe mine doxiciclina aia ma pune pe ganduri...doar antibioticul se da la infectii... This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|