|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-22#400 2008-04-17 17:31:53
Re: tratament pentru chlamydiadar se poate intampla si invers...sa iasa negativ la secretie si pozitiv in sange. de asta e bine sa fie facute ambele mami de minuni Offline #401 2008-04-17 17:35:46
Re: tratament pentru chlamydia
care o fi explicatia ?! Offline #402 2008-04-17 17:42:01
Re: tratament pentru chlamydiachiar nu stiu...kit-uri de analize proaste...nu stiu ce sa zic. sunt f multe cazuri de pozitiv si de fapt nu aveau nimic, la fel si de negativ si aveau...si nu intr-un singur oras ci peste tot. n-o fi f specifica analiza... mami de minuni Offline #403 2008-04-17 17:44:13
Re: tratament pentru chlamydiaKamynet, subiectul meu il gasesti aici Offline #404 2008-04-17 20:07:19
pai nu e specifica mai deloc... intre 20-70% parca (mi-e lene sa dau pagina unde postasem un extras dintr-un tratat medical). ceea ce, sorry... e o variatie cam mare. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#405 2008-04-17 20:28:43
Re: tratament pentru chlamydiae ciudata chestia asta cu specificitatea...e o analiza imunologica pana la urma...da' na.. mami de minuni Offline #406 2008-04-17 21:07:18
Re: tratament pentru chlamydiaacu sa nu razi pre tare de mine.... dar mie nu mi-e prea clar cum e cu sensibilitatea/specificitatea. am banuit ca sensibilitate=cat de bine detecteaza testul... ceva, iar specificitate=cat de corect dectecteaza testul ceea ce cauti (chlamydia, in cazul de fata... adica sansa de a nu arata pozitivv chlamydia si tu sa ai gardnerella, sa zicem). asa-i? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #407 2008-04-17 22:25:44
Re: tratament pentru chlamydiaexact...fata disteapta mami de minuni Offline #408 2008-04-17 22:56:28
Re: tratament pentru chlamydiade la disperare se mai extinde neuronu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #409 2008-04-18 08:28:36
Re: tratament pentru chlamydiaEu_vreau : sa stii ca in momentul in care dr. ginecolog mi-a zis ca pot avea contact sexual pe perioada tratamentului, am intrebat-o daca poate fi afectata o eventuala sarcina, mi-a zis ca "nuuu" (ma gandesc ca poate claritromicina nu afecteaza fatul, nu stiu, m-am gandit ca ea stie ce spune)....Cu toate astea, am ales abstinenta pe toata perioada cat am luat antibiotic. Offline #410 2008-04-18 09:27:46
eu sunt persoana in discutie. noi am facut tot timpul sex protejat si probabil de aceea nu s-a transmis si la sot. eu suspectez ca am luat-o ori de la cabinetul medical - la un flux de 20 de paciente, nu stiu cat se mai sterilizau instrumentele si imi pare rau ca nu am fost mai atenta atunci - ori de la spital cand am facut conizatia....avand in vedere ca am vazut acolo un chiuretaj facut pe un holisor pe unde trecea toata lumea, nu ma mai mira nimic....nici faptul ca m-au tarat pe jumate dezbracata pe holuri si m-au trantit asa in patul altcuiva.... nici faptul ca pansamentul mi-a fost scos intr-o camaruta mica, in curent, de catre o asistenta care fuma cu o prietena ce-i venise in vizita in timp ce facea treaba asta...probabil daca nu as fi fost pe jumate anesteziata as mai fi zis ceva...Asta e logica mea privind felul in acre am luat-o, o alta nu gasesc. Si nici nu stiu daca mai conteaza la urma urmei. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-18 09:28:47) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #411 2008-04-18 09:30:49
Re: tratament pentru chlamydiala mine in oras 80% din cabinete sunt la fel Offline #412 2008-04-18 09:37:53
Re: tratament pentru chlamydiada, pai asta de care vorbeam e ditamai spitalul...da nu asta e important la urma urmei, ci oamenii care lucreaza acolo. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #413 2008-04-18 09:52:20
Re: tratament pentru chlamydiaPai din ce spui Nicolle Rox, inseamna ca poti sa o iei de oriunde: cabinet medical, spital, buda, piscina:cry: Si medicul dermato-venerolog, la care fusese al meu sot zilele trecute ca sa-i recolteze secretie uretrala (si nu i-a mai recoltat pt ca ....nu avea secretie), i-a spus acelasi lucru ca si tine. Eu, citind pe internet ca se ia exclusiv prin contact sexual, am zis ca bate campii, de aceea am si apelat la forum si la parerile voastre. Nu mai stiu ce sa cred; se bat cap in cap unele lucruri pe care le citesc pe internet cu alte lucruri pe care le zic medicii:box:... Ultima oara a fost editat de kamynet (2008-04-18 10:19:54) Offline #414 2008-04-18 10:38:01
Re: tratament pentru chlamydiaEu nu zic ca se poate chiar lua de pe toaleta, din piscina...e mai greu....ci intr-adevar prin contact direct cu fluide ale corpului infectate (cum ar fi dintr-o transfuzie de sange de ex, sex neprotejat cu o persoana infectata sau,,,,cum cred ca a fost la mine, contact direct cu instrumentar nesterilizat). deci nu se ia asa de usor, insa nici nu cred ca, contactul sexual e singura cale, desi e cea mai frecventa. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #415 2008-04-18 10:54:34
Re: tratament pentru chlamydiaclar exista si alte metode de transmitere (cam greu oricum piscina si wc...dar cine stie)...ideea e ca tre sa fi cam ghinionista... happy with him...inlove with him... Offline #416 2008-04-18 11:02:32
Re: tratament pentru chlamydiamda...mie-mi spui? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #417 2008-04-18 11:18:45
Re: tratament pentru chlamydiahappy with him...inlove with him... Offline #418 2008-04-18 13:57:02
Re: tratament pentru chlamydiachiar... pt cine stie... cum se sterilizeaza valvele alea? adica daca ai, vorba lui nicolle_rox, nush cate paciente una dupa alta... mai apuca medicul sa sterilizeze? de mult ma gandeam... sau are mai multe seturi? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|