homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pentru chlamydia-24

#438 2008-06-17 13:31:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: tratament pentru chlamydia

felicitari!!! storstark unde ai facut analiza?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#439 2008-06-17 13:46:34

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

Sincer, nu stiu la ce laborator s-au facut analizele...Mi-a fost recoltata proba la cabinetul Avicena (la dr Socolov Demetra la care merg acum pt investigatii referitoare la probl mea de infertilitate) si nu stiu cu ce laborator lucreaza ei. Adica nu m-a trimis pe mine cu proba la un anume laborator din oras. Dr mi-a recoltat si mi-a zis sa vin dupa rezultate....Sper din tot sufletul sa fie bune, cu toate ca nu ma asteptam la rezultatul asta...Se pare ca port microbul asta de vreo 5 ani si m-a avertizat si dr ca chlamydia trece f greu; totusi la mine primul tratament a avut efect (10 zile de claritromicina - Klacid, 2/zi, in prima zi a CM)... Mi-a ajutat Doamne Doamne sa scap de ea signof10  ...insa dr se teme sa nu se fi format aderente pe trompe si ma tot bate la cap cu celioscopia dumbom , de care mi-e fff frica grater

Ultima oara a fost editat de kamynet (2008-06-17 13:51:26)

#440 2008-06-17 21:52:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

super, kamynet smile
am refacut si eu analiza pt chlamydia (antigen, n-am mai facut PCR), si a iesit negativ .parca as tot face din placerea de a vedea rezultatul negativ lol

#441 2008-06-18 09:52:23

katami
Platinum member

gargarita a scris:

super, kamynet smile
am refacut si eu analiza pt chlamydia (antigen, n-am mai facut PCR), si a iesit negativ .parca as tot face din placerea de a vedea rezultatul negativ lol

daaa... si eu am zis ca o re-re-repet la primii bani rotfl din acelasi motiv.

kamynet... eu una am o mare retinere fata de cabinetul avicenna... am fost o singura data (prima mea data, din pacate) si nu prea mi-au convenit conditiile de igiena, manusile le-a luat dintr-o "oala" si nu pareau chiar noi... nush, in general mi s-a parut cam insalubru. mi-a parut raudupo-aia ca n-am facut scandal atunci... dar eram prima data si panicata ca proasta... chiar inca ma gandesc sa nu fi cules chlamydia de acolo (ca din alta parte nu prea am de unde...). desi dr erau f dragute (eu parca am nimerit la cealalta,  nu mai tin minte cum se numea)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#442 2008-06-18 12:39:26

kamynet
New member

Katami, eu am vrut neaparat sa  merg la dr Socolov Demetra...Tu probabil ai nimerit la dr Stratan Elena, care e mama ei...Dr Socolov mi-a fost recomandata de cineva din maternitate (Cuza Voda) care lucreaza cu ea , stie cum lucreaza si m-a asigurat ca e unul din medicii cei mai buni implicati in problemele de infertilitate....(chiar acum face un studiu legat de infertilitatea de cuplu)...Nu m-a interesat neaparat cabinetul , cat medicul...Cat despre igiena, nu mi s-a parut nimic suspect....Sincer nu m-am uitat de unde anume si-a luat dr manusile sau intrumentele...Dar am incredere in dr Socolov si chiar nu cred ca s-ar juca cu sanatatea mea cand stie f bine cat lupt sa fac un bebe si ca trebuie sa scap de eventualii microbi care ma bantuie....Poate sunt naiva ca gandesc asa, dar nu as mai avea curajul sa ma mai apropii de vreun cabinet daca as trai cu teama ca ma infectez de cine stie ce boala in felul asta.

Publicitate

loading...

#443 2008-06-18 17:37:06

katami
Platinum member

mai, eu n-am vrut sa te sperii... da, dr stratan era... si, repet, mi s-a parut o draguta, mi-a explicat o gramada de chestii atunci, cand eram tare copchil prost referitor la teme ginecologice big_smile. dar la fel repet... nu am mai calcat in cabinet a doua oara... poate e impresia mea subiectiva... dar asa a fost. sanatate

#444 2008-06-19 14:19:19

gur
Membru
Inregistrat: 2008-06-17

in cat timp trece chlamydia si dup ce trece cat timp nu trebuie sa ai contact sexual?

#445 2008-06-19 14:58:40

kamynet
New member

Gur, dupa ce faci tratament trebuie sa astepti aprox 3 saptamani si apoi sa repeti analiza...Teoretic, trebuie sa eviti contactul sexual neprotejat pana cand repeti analiza si vezi ca a iesit negativ, adica nu mai ai chlamydia...

Katami, nu m-am speriat, m-ai pus putin pe ganduri, chiar o sa fiu atenta pe cat posibil la instrumentarul folosit, de unde il iau etc. Oricum , multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta legata de cabinetul avicena... Pot sa intreb? Cat de copil erai atunci? smile  Adica cu cat timp in urma ai fost la Avicena? De curiozitate te intreb

#446 2008-06-19 15:14:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

gur ai warn pt.posturi multiple! citeste regulile!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#447 2008-06-19 22:19:22

katami
Platinum member

kamynet a scris:

Katami, nu m-am speriat, m-ai pus putin pe ganduri, chiar o sa fiu atenta pe cat posibil la instrumentarul folosit, de unde il iau etc. Oricum , multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta legata de cabinetul avicena... Pot sa intreb? Cat de copil erai atunci? smile  Adica cu cat timp in urma ai fost la Avicena? De curiozitate te intreb

nu chiar copil la varsta, dar eram "afona" in domeniu si era primul consult... aveam 21 de ani jumatate big_smile deci in urma cu cu vreun an jumatate. tu mergi in cabinet (dreapta, cum intri) sau in clinica aia din stanga? pt ca in stanga parea mai k lumea... dar n-am intrat, nu stiu. si repet... poate a fost doar parerea mea subiectiva... dar in special "oala cu manusi" m-a speriat. ca restul instrumentelor n-am oricum de unde sa stiu daca au mai fost folosite inainte sau nu (la niic un cabinet n-ai cum sa stii)... dar manusile alea mi s-au parut... nush... parca murdare. poate doar mi s-a parut. si nu era intentia mea sa te sperii smile

#448 2008-08-20 18:03:17

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

e chiar asa neconcludent praxis?

#449 2008-08-20 18:10:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cam da...poti incerca la synevo in galeriile stefan cel mare

mami de minuni hjarta

#450 2008-08-20 18:10:23

katami
Platinum member

nush... dar daca ai citit aici povestea mea... stii ca am facut vreo 4 tratamente... jumate de an adica de inghitit antibiotice si de citit "pozitiv" pe rezultate... m-a last cu sechele, acum, cand am vazut topicul asta, m-a strans in spate sad

si nush daca a fost coincidenta sau nu faptul ca ultima data am schimbat lab cu unul din bucuresti... dar mi-e ca daca nu vedeam acolo "negativul" mult asteptat, si acum ma dopam cu pastile si am deprimam cu rezultate la praxis

#451 2008-08-20 18:13:13

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

mie mi-a iesit ureoplasma pozitiva, micoplasma -negativa si clamidia negativ, urina sterila, secretiile f bune, pap bun, sotul meu nici o simptoma, eui la fel

zimi ce sa fac?
sa merg la alt laborator, la cantacuzino?sau unde?

#452 2008-08-20 18:18:55

katami
Platinum member

pai esti din iasi sau nu? eu nu am mers nicaieri... am trimis proba recoltata de medic prin cargus (la urgenta, pusa in gheata... dar era si primavara devreme, nu erau caldurile astea) la genetic lab bucuresti. asta pt ca,a sa cum am mai spus, analiza pcr e mult mai sigura pt chlamydia. dar la ureaplasma nu ma pricep... am facut si asta, dar mi-a iesit neg la praxis si nu am mai insistat.

da un search si vezi daca genetic lab au analize si pt ureaplasma. dar daca tu zici ca ai avut probleme cu ramasul insarcinata... poate nu a gresit praxisul sad nici eu n-aveam absolut nici o simptoma... nici al meu... mi-am facut analizele la cerere, aveam eu o presimtire... data de Doamne Doamne, se pare. prostiile astea nu prea dau simptome sad

oricum, nu strica o a doua parere... vezi macar la synevo, pe stefan cel mare, unde a spus eu_vreau.... e deschis relativc recent, poate lucreaza mai bine

#453 2008-08-21 09:40:36

katami
Platinum member

nu e asa dubios sa nu ai simptome deloc... crede-ma ca nici eu n-am avut la chlamydia... si SE STIE ca bolile astea pot sa nu dea simptomatologie, de aia sunt si asa urate, pt ca raman mult timp nedetectate si pot face varza pe acolo fara ca macar sa ne dam seama.

#454 2008-09-16 22:05:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

revin la vechiul meu topic cu rezultatul la ultimul pap (sistem bethesda de fapt)

Infectii - bifat bacterii - ciudat! Candida nu iese niciodata!
Modificari celulare asociate cu: inflamatie
Anomalii celulare: nu e bifat nimic.
Evaluare hormonala: aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza.

Cracterizare generala: modificari celulare benigne.

Diagnostic final: modificari celulare benigne.

Descriere citologica: celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, nuclei liberi, celule endocervicale, exudat inflamator fibrino-leucocitar moderat, flora nespecifica coco - bacilara.

E de bine? kapitulation

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#455 2008-09-16 22:08:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tu ai o rana pe col cumva?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#456 2008-09-16 22:11:45

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

da big_smile una care nu se mai vindeca de muuuult. o exocervicita micuta. intretinuta de candida cica. de care nu mai scap. e de rau? sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.