homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pentru chlamydia-25

#457 2008-09-17 09:05:34

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: tratament pentru chlamydia

nicolle_rox a scris:

revin la vechiul meu topic cu rezultatul la ultimul pap (sistem bethesda de fapt)

Infectii - bifat bacterii - ciudat! Candida nu iese niciodata!
Modificari celulare asociate cu: inflamatie
Anomalii celulare: nu e bifat nimic.
Evaluare hormonala: aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza.

Cracterizare generala: modificari celulare benigne.

Diagnostic final: modificari celulare benigne.

Descriere citologica: celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, nuclei liberi, celule endocervicale, exudat inflamator fibrino-leucocitar moderat, flora nespecifica coco - bacilara.

E de bine? kapitulation

e de bine rox cool

mami de minuni hjarta

#458 2008-09-17 09:14:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mersi puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#459 2008-10-23 18:26:05

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Buna !
Cand v-a fost luata secretia pt clamydia ati simtit o durere ca la ciclu si un disconfort asemenator?
multumesc

#460 2008-10-24 08:38:54

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

Iowa stiu sigur ca la Synevo se face analiza chlamydia din secretie , cu conditia sa fie recoltata in recipient special luat de la ei (ti-l dau gratuit).
De doctori, nu stiu ce sa-ti spun...parerile sunt impartite... Sunt cunoscuti ca fiind buni profesionisti si Irina Dumitrascu si Socolov Demetra si Mihaila Catalin si sigur mai sunt, dar nu-mi vin mie in minte acum. Programeaza-te la unul din ei si nu intarzia cu analizele, ca nu-i de joaca cu microbul asta, dar nu-i nici cazul sa intri in panica...esti o norocoasa ca ai sansa sa o descoperi imediat si nu ai patit ca multe dintre noi, sa o ai si sa o porti ani de zile, fara sa stii.

thanandar , da , am simtit un disconfort (ca la o zgarietura), dar nu chiar ca durerea de la menstruatie.

#461 2008-10-24 08:59:09

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

iowa medicoverul din bucuresti lucreaza tot cu synevo. si la noi synevo tine de medicover

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#462 2008-10-24 09:42:12

iowa
New member
Inregistrat: 2008-10-20

multumesc mult pt raspunsuri!

#463 2008-11-03 18:47:24

iowa
New member

Buna,
In seara asta am fost la c onsult la d-nul dr Mihaila Catalin si am fost f multumita de cum a decurs consultatia. Multumesc kamynet pt sfat. D-nul dr a facut atmosfera f placuta, cu glumite si nu am avut nici o inhibitie la gandul ca este dr barbat. Analizele l-eam dus la synevo si lucrul care m-a impresionat placut este ca m-a intrebat daca am vreo preferinta la ce laborator vreau sa duc analizele, si avea chiar el recipientele speciale de la synevo si nu a trebuit sa ma mai duc eu sa il iau. Mi-am facut si testul papanicolau, de acuma ma rog ca toate sa iasa bine.

Vreau sa multumesc tuturor fetele pt sfaturile si indrumatile lor, ca altfel cine stie peste ce medici incompetenti care m-ar fi dus la faliment degeaba, as fi dat.

Sper sa revin cu vesti bune.
V-am pupat

#464 2008-11-04 07:53:14

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

Iowa , ce ma bucur ca ai hotarat sa mergi la doctor!  applause  Chiar m-am mirat cand ai spus ca dr te-a intrebat de preferinte in legatura cu laboratorul, pt ca de obicei ei (medicii) insista sa mergi la "un anume" laborator, cu care colaboreaza ei si ca sa fie si mai convingatori zic ca "in el am mai multa incredere". Cel mai corect  din partea lor mi s-ar parea sa-ti recomande 2-3 laboratoare de incredere si sa te lase pe tine sa alegi.
La care cabinet ai fost, Iowa?

#465 2008-11-04 09:50:42

iowa
New member

am fost la omniclinic, si ca sa fiu mai clara, d-nul dr s-a exprimat ceva de genul: ai vre-o preferinta la vre-un laborator de analize? si eu i-am raspuns scurt: nu vreau la praxis big_smile. si a zis: ok, nici eu nu am incredere prea mare in ei. si apoi m-a intrebat de synevo s-au i-am zis eu...nu mai tin minte exact... oricum, se pare ca lucreaza cu ei, avand in vedere ca avea recipientele de recoltare. Si probabil daca a vazut ca eu vream acest laborator, nu mi-a mai recomandat altul.
   Oricum, am vazut pe factura de la synevo ca trebuie sa ma duc sa imi iau rezultatele dupa data de 17 noiembrie...e normal sa dureze asa mult?

#466 2008-11-04 10:05:11

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

asa dura si la praxis, cam 2-3 saptamani...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#467 2008-11-11 12:14:29

iowa
New member

Buna,
revin cu o rugaminte putin off topic, dar as vrea sa imi spuneti daca rezultatul de la testul papanicolau e ok. Pe forum am gasit prea multe topicuri legate de acest lucru, si sincer acum sunt cam in criza de timp si nu pot sa citesc cantitatea  mare de posturi.
Am vrut sa astept pana saptamana viitoare sa ma duc la doctor, cand imi vin si rezultatele de la anazila de la chlamydia, dar se pare ca inconstientul meu a reactionat urat la fraza: modificari celulare benigne...si am avut numai cosmaruri legate de cancer big_smile...So, please daca imi poate zice cineva daca rezultatul e ok sau nu:

Sistem BETHESDA
FRONTIU CONVENTIONAL/COLORATIE PAPANICOLAU adecvat
1) Modificari celulare benigne
     Infectii: bacterii
     Modificari celulare asociate cu: inflamatie, metaplazie
2) anomalii celulare - aici nu e nimic bifat, deci nu le mai enumar big_smile
3) evaluare hormonala: aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza

Caracterizare generala:
    Frontiu in limite normale
   Modificari celulare benigne (asta e bifata)
    anomalii ale celulelor epiteliale

Diagnostic citologic: FCD de tip inflamator

Descriere citologica:
celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endocervicale, nuclei liberi, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica coco-bacilara

Recomandari:
de urmarit evolutia

Merci mult

Ultima oara a fost editat de iowa (2008-11-11 12:15:33)

#468 2008-11-11 12:15:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu e nimic grav, cred ca flora nespecifica inseamna gardnerella... sper sa nu spun prostii
Benign inseamna tocmai ca nu e cancer wink

#469 2008-11-11 17:50:30

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

hop si eu...sper sa nu fiu FOARTE offtopic...citeam pe aici si am vazut ca durerile la contact sunt cauzate, sau pot fi cauzate de o infectie...dar in cazul meu ceva dureri au fost mereu deoarece am contact la 2-3 sapt(cel putin aveam pt ca nu mai am cu cine). acum vreo 3 saptamani am facut candida si am tratat-o. nu am mai avut contact de atunci...se poate sa fi fost candida mereu si sa nu se fi manifestat?

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#470 2008-11-16 21:28:35

iowa
New member

Hey!...mi-au venit analizele de la Chlamydia: negativ storstark  ..mi-au trimis rezultatele pe mail, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa ma mai deplasez pana la cabinet ca sa imi ridic rezultatele... e f faina treaba asta...
   Oricum, maine ma duc la d-nul dr ca sa imi interpreteze si pap-ul...oricum, mi-am luat o piatra de pe inima... tongue

Multa sanatate la toata lumea si sa mai auzim numai de bine

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la topic si mi-au mai usurat asteptare puss

#471 2009-02-06 08:28:52

Cristi32tm
New member
Inregistrat: 2009-02-06

Buna..
Am si eu o problema.Acum 3 ani am avut contact sexual si am prins o clamydia.Am luat tratamente de tot felul ,prescrise de medici..si nu mi'a prea trecut.Am venit in tara pt ca medici de aici i'mi dadeau aceleasi pastile si nu trecea (de tot).Acasa,am fost la o bioclinica,mi'am facut toate analizele si a iesit cum ca nu mai am clamydia.Totusi medicul mi'a dat niste pastile pe care le'am luat si din acel moment cred ca am inceput sa am candida (poate aveam dinainte dar atunci mi'am dat seama).Cu candida nu am prea avut probleme pana in momentul cand am avut contact sexual neprotejat (cu prietena)Am ajuns iarasi la medic (afara din tara) care mi'au dat tratament pt. clamydia desi prietenei mele la analize i'au spus ca are candida.Alt medic alta distractie..pana la urma mi'am facut si tratamentul pt canddida.Mam despartit de prietena (sa suparat pe mine) si am stat cuminte un timp..totul parea ok (aproape) pana acum 2 zile cand am inceput sa am din nou scurgeri,putine dar am.Nu stiu ce sa fac.la medic merg degeaba aici si in ro nu pot veni decat in martie.Sa iau oare niste doxicilina + pastile..am uitat cum le cheama ..ceva gen biotic,pana in martie cand pot veni acasa, pt alte analize?? Sau sa iau tratamentul pt candida..Pe site asta sunt si medici sau asistenti sau doar oameni ca mine care au patit si isi dau cu parerea?Btw sunt din timisoara,daca e cineva din oras si i'mi poate recomanda un medic unde pot merge ,un medic bun?

#472 2009-02-06 08:51:00

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

in mare parte pe acest forum sunt oameni cu probleme ,dar sunt si fete de la medicina , si ne ajuta si doctoressa , care e doctor planning
vezi ca analiza pt chlamydia e una pretentioasa , in sensul ca iese mai greu pe buletinul de  analize , am inteles ca a parut si la noi in tara o metoda noua de depistare , daca dai o cautare pe forum o sa gasesti mai multe
in ce tara ai facut analiza pt chlamydia ? eu inclin sa cred ca daca ti-s iesit la noi negativ , nu e relevant , asta e parerea mea ,
cat despre tratament , se stie ca trece mai greu
mai asteapta si alte pareri , dar aici nu o sa primesti tratament ci doar sfaturi

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-06 08:51:37)

#473 2009-02-06 09:00:21

Cristi32tm
New member

Analizele  le am facut in ro acum 2 ani de atunci am mai avut probleme o singura data,cu fosta prietena,care la analize a iesit cu candida nu cu altceva.Problema mea este ca  au inceput scurgerile alea..si ceva trebuie sa fac.Sa merg aici la doctor degeaba..o sa mi dea din start fara analize tratament pt clamydia..ala pot sa il iau si eu singur mai ales ca stiu ce pastile o sa primesc.Si daca as veni saptamana viitoare acasa,pana ajung pana gasesc..tot e mult timp.Vroiam sa iau ceva sa mai opresc putin boala (scurgerea).Cred ca am sa iau un fluconazol de ala.oricum nu are ce rau sa'mi faca si sper sa fie  bun..sa opreasca scurgerea pana reusesc sa ajung in ro sa vedem acolo ce  rezolv.

#474 2009-02-06 09:10:02

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu inteleg un lucru : am remarcat ca toate fetele in urma unei simple analize la secretie spun ca nu au nimic , ei bine este eronat !
sunt anumite analize care se fac spre ex: este o analiza pt chlamydia, una pt herpes , gonoree, hpv, mycoplasma si ureoplasma
deci la analiza aceaa simpla nu se vede mai nimic din toate bolile astea
trebuie sa ceara pacientul exact analiza
asa ca daca tu ai chlamydia si ai facut sex neprotejat sigur are si partenera , dar trebuie sa ceara anliza pt chlamydia ca sa vada clar
la secretie ii iese dereglare de flora gen candida, gardnerella , bine si altele
asa ca probabil infectia se transmite de la unul la altul , trebuie sa faceti concomitent tratamentul
tu acolo nu poti sa repeti analiza , nu ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-06 09:10:47)

#475 2009-02-06 10:03:45

Cristi32tm
New member

Dar eu sunt baiat.Si cu fata despre care vorbeam nu am mai facut nimic de 5 luni.De atunci am mai avut contacte  dar protejat..in afara de sex oral  unde nu folosesc prezervativ..aproape niciodata.Ca sa fac aici analiza dureaza intre 2 si 4 saptamani..si pana le fac o sa primesc  tratament cu antibiotice,stau la sat si medicii astia  parca is nebuni la cap.Eu intrebam doar ca daca iau pastilele pt candida (si cine stie poate am noroc si mai trece) ar fi oare vre'o problema? din cate am auzit fluconazolu ala nu dauneaza nici corpului nici sanatatii..deci na..decat sa o dau iarasi pe antibiotice mai bine asa.Asta ca sa  ..pot sta linistit pana ajung acasa si i'mi fac analizele..etc
Nu ai mesenger....asa prin e'mail e cam aiurea ..kiar daca nu ajuta cu nimic macar mai raspunde cineva..e cam de dimineatza  ca sa intre userii dar..eu nu prea am somn:) de cand cu boala asta:)daca da sunt atotstiutorul2008 yahoo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.