|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-9#153 2007-10-26 14:15:14
Re: tratament pentru chlamydiapai stiu asta... de aceea ma mir ca l-au trecut in sistemul bethesda...daca nu iese la citotest, ce cauta categoria asta acolo? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #154 2007-10-26 14:16:17
Re: tratament pentru chlamydiaeu nu inteleg ce ste citotestul? un fel de papanicolau? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #155 2007-10-26 14:17:58
Re: tratament pentru chlamydiada Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #156 2007-10-26 14:21:32
Re: tratament pentru chlamydiaoricum, lucrul imbucurator este ca ultima oara cand am facut sex (sambata) nu m-a mai durut decat 10% din cat ma durea de obicei...si asta mi s-a intamplat doar de 3-4 ori in 2 ani jumate...deci s-a mai rezolvat cate ceva acolo jos... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #157 2007-10-26 14:27:41
Re: tratament pentru chlamydiabravo nicolle . sa speram ca nu o sa te mai doara de loc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#158 2007-10-26 14:33:08
Re: tratament pentru chlamydiasi eu sper sa tina minunea. pana acum, sexul a fost doar chin in perioada asta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #159 2007-10-26 15:16:59
Re: tratament pentru chlamydianicolle_rox, spune-mi si mie, te rog, unde ti-ai facut tu analizele, biopsia... cum arata la tine o colposcopie... Offline #160 2007-10-26 15:49:51
Re: tratament pentru chlamydiaeu sunt din iasi, am schimbat mai multi doctori. daca ai sa citesti topicul asta de la inceput, ai sa vezi cam tot istoricul, cum a inceput etc. eu nu am facut videocolposcopie, doar colposcopie simpla, deci nu stiu ce sa-ti povestesc...motivul biopsiei la mine a fost un papilom pe col, in urma caruia s-a hotarat ca e nevoie de conizatie...ca afost cu adevarat nevoie sau nu, nu stiu sa-ti zic acum, majoritatea doctorilor se crucesc cand aud ca am o conizatie facuta la 22 de ani. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #161 2007-10-26 16:00:39
Re: tratament pentru chlamydianicolle ce este o conizatie? papilom pe col adica un fel de neg? si papilomul ala sa vazut la control sau la colposcopie? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-26 16:01:06) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #162 2007-10-26 16:24:53
Re: tratament pentru chlamydiada, cred ca acel papilom e un fel de neg, asa am inteles. s-a vazut la colposcopie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #163 2007-10-26 16:26:25
Re: tratament pentru chlamydiae bine ca totul a trecut nicolle si esti ok..... dar cum ai ajuns sa faci colposcopie,datorita rani? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #164 2007-10-26 16:30:18
Re: tratament pentru chlamydiadupa un control ginecologic, s-a remarcat rana, mi s-a recomandat colposcopie...and the rest is history. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #165 2007-11-08 13:26:40
Re: tratament pentru chlamydiaultimele noutati in ceea ce priveste problemele pentru care am initiat acest topic: durerile la contactul sexual au disparut in proportie de 90%, intepaturile si disconfortul pe care le mai simteam in vagin au cam disparut si ele...candida a reaparut in schimb (cu secretie alb-galbui grunjoasa) insa nu-i bai, ii dau cu gynozol, gynofort si nizoral... din pacate, in ceea ce priveste aceste dureri la contact pe care tind sa le pun pe seama chlamydiei, nu mai retin acum exact daca au inceput inainte sau dupa acea conizatie (sunt 3 ani acusi), ca sa imi dau seama de cand si de unde m-am propcopsit cu ea...important e acum de cand am avut-o, pentru ca daca am stat ceva ani cu ea, mi-e frica de urmarile asupra fertilitatii mele. imi pare rau ca nu exista acest forum acum 3 ani, ca sa fiu si eu mai "citita" si eventual sa fi cerut mai din vreme aceasta analiza...Mare, mare realizare si lucru bun este acest forum si imi pare bine ca am reusit sa dau peste el, chiar daca un pic prea tarziu... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #166 2007-11-08 13:29:40
Re: tratament pentru chlamydian-ai de unde sti roxana de cand o ai si daca sunt urmari sau nu. de ce sa nu te gandesti mai bine ca nu ai nimic? bine ca ai scapat de ea...eu as mai face o data analiza ca sa fiu sigura...si apucati-va de treaba mami de minuni Offline #167 2007-11-08 13:33:49
Re: tratament pentru chlamydiapai si eu vreau sa mai fac analiza o data...dar mi-i frica...sa nu mi-o gasesc iar...stiu ca e un comportament idiot, dar e asa bine sa stiu ca n-o am, dupa atata zbucium... mi-e groaza ca la alt laborator s-ar putea sa-mi iasa si o iau iar de la capat...plus ca in iasi nici nu mai stiu unde s-o repet, din sange mi-i frica ca nu-i concludenta, in laboratoare n-am incredere...paranoia, ce mai..( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #168 2007-11-08 13:36:17
Re: tratament pentru chlamydiamerg la cuza voda si o fa...la maternitate sau daca nu fa-o la institutul de igiena. nu mai merge la praxis pt ca mai nou mi-au spus medicii sa nu mai merg acolo. eu tot ce am de analizat analizez la maternitate. si cica mai e bine la synevo, laborator ce tine de medicover, in centru, la cub pe stefan cel mare, in galeriile de la cub. mami de minuni Offline #169 2007-11-08 13:39:37
Re: tratament pentru chlamydiala institut cand am intrebat nu faceau analiza asta.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #170 2007-11-08 13:41:53
Re: tratament pentru chlamydiala maternitate cu trimitere...trebuie sa intri prin spate pe la fosta stare civila si intrebi acolo unde sa mergi mai departe...o poti face si aici din sange ca si la synevo. mami de minuni Offline #171 2007-11-08 13:46:56
Re: tratament pentru chlamydiainseamna ca intru iar la griji...desi am sanse 50-50, ori analizele initiale erau gresite, ori ultima,...ori toate.... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-11-08 13:47:09) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|