|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-7#115 2007-09-06 15:04:39
Re: tratament pentru chlamydiaar merita sa incepi prin a merge la un orl-ist priceput Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #116 2007-09-07 18:22:31
Re: tratament pentru chlamydiabuna ,am inteles ca aceasta chlamidia este o bts care nu are forme clince de manifestare.de ce nu iese in examenele de secretzie sau testul Babes Papanicolau>Ce semnifica anticorpi chlamidia in sange? Offline #117 2007-09-07 18:32:53
Re: tratament pentru chlamydiasper sa gasesti aici o parte din raspunsuri http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … la_271.htm happy with him...inlove with him... Offline #118 2007-09-10 11:01:35
Re: tratament pentru chlamydiadraga doctoressa, la cat timp dupa terminarea tratamentului cu azitromicina pot repeta testul pt chlamyidia? multumesc! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-10 11:18:20) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #119 2007-09-10 13:18:03
Re: tratament pentru chlamydiams frumos pt raspuns. totusi, candida mi-a iesit tot timpul la citotest. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#120 2007-09-10 15:06:26
Re: tratament pentru chlamydiafetelor, lamuriti ma si pe mine> pentru chlamidia daca imi fac analiza din sange, mai este necesar sa fac si pe cea din col? e suficient doar din sange? Ultima oara a fost editat de adi (2007-09-10 15:10:01) Offline #121 2007-09-10 15:08:43
Re: tratament pentru chlamydiaeste suficienta cea din sange mami de minuni Offline #122 2007-09-11 11:16:06
Re: tratament pentru chlamydianicole_rox, cum a iesit candida iesea si trichomonasul...daca era cazul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2007-09-11 12:36:09
Re: tratament pentru chlamydiaaha, multumesc. deci ar fi iesit si la citotest... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #124 2007-09-13 11:26:28
Re: tratament pentru chlamydiaam aproape 2 saptamani de la terminarea tratamentului cu azitromicina. din pacate la doctor pentru re-testare nu pot ajunge decat peste o luna, iar rezultatul mai dureaza cam o saptamana. ar trebui sa ma abtin de la sex pana atunci sau e ok cu prezervativ? nu c-as fi vreo nimfomana acre nu poate fara, dar cu toate problemele astea, as putea sa numar pe degete de cate ori am facut sex anul asta...si uneori, se mai simte nevoia. :-) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #125 2007-09-13 14:34:56
Re: tratament pentru chlamydiafa sex Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #126 2007-09-13 14:38:49
Re: tratament pentru chlamydiaScurt si la obiect, draga doctoressa. :-) Multumesc pentru raspuns! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #127 2007-09-13 14:43:53
Re: tratament pentru chlamydiaenjoy mami de minuni Offline #128 2007-09-13 14:45:27
Re: tratament pentru chlamydiaasa sa fie! ... :-D "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #129 2007-10-04 13:08:05
Re: tratament pentru chlamydiasi eu am facut analiza asta la ei si mi-a iesit pozitiva....si vreau sa merg saptamana viitoare sa fac test din sange...si mie imi venea greu sa cred ca o am, dupa ce in mai nu o aveam ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #130 2007-10-23 16:31:04
Re: tratament pentru chlamydiabuna, fetele...ca tot am aflat vesti bune de la eu_vreau, vin si eu cu cateva. vineri fusei la ginecolog. colul arata bine, astept rezultatul de la papanicolau, conizatia se pare ca a fost facuta destul de conservator, deci exista sanse de sarcina. si, vestea cea ma buna................testul de chlamydia a iesit negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv ...dupa atata timp...mi-a oesit o valoare de 3, unde o valoare de peste 60 inseamna chlamydia...si la ultimul test acum 3 luni imi iesise 298...deci de la 298 la 3.............. nu-mi vine sa creeed...o sa mai repet testul undeva la alt laborator pentru siguranta, dar deocamdata...vreau sa ma imbat cu apa rece...sa ma bucur....Candida exista in continuare, dar nu conteaza... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #131 2007-10-23 16:32:44
Re: tratament pentru chlamydiace bine suna ma bucur pt tine! tot ce trebuia era sa nu iti pierzi speranta mami de minuni Offline #132 2007-10-23 16:35:58
Re: tratament pentru chlamydia**************** imi vine sa plang de bucurie....si pentru mine si pentru tine..... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #133 2007-10-23 18:23:59
Re: tratament pentru chlamydiacine s-ar fi gandit ca amandoua vom avea vesti bune in acelasi timp? we should be best friends mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|