|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-5#77 2007-06-13 13:42:01
Re: tratament pentru chlamydiaprimul laborator a fost altul, la ultimele 3-acelasi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #78 2007-06-13 13:43:07
Re: tratament pentru chlamydiaok...schimba deci laboratorul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #79 2007-06-13 13:46:25
Re: tratament pentru chlamydiadaca tot schimba laboratorul...n-ar putea sa-l faca la institutul de igiena? sau acolo e numai cu paraziti si alte treburi dubioase? mami de minuni Offline #80 2007-06-13 13:48:02
Re: tratament pentru chlamydiasincer, eu_vreau, nu stiu nimic despre institutul de igiena de la Iasi....tu insa ai putea eventual sa aflii daca poate face acolo sau nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2007-06-13 13:51:34
Re: tratament pentru chlamydiaziceam in general daca la un institut de igiena se poate face si asa ceva. eu mi-am facut acolo listeria si toxoplasma...am sa incerc sa aflu daca fac si chlamydia mami de minuni Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-13 13:53:39
Re: tratament pentru chlamydiapai daca merge listeria si toxoplasma cred ca merge si chlamidia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2007-06-13 14:10:17
Re: tratament pentru chlamydiaoau...gand la gand cu bucurie....fara sa vad raspunsurile voastre, cautam date despre acest institut...din pacate pe site nu am gasit nimic despre analiza clamidiei...si nici vreun nr. de tel al institutului... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #84 2007-06-13 14:14:10
Re: tratament pentru chlamydiatel: 0232/ 410 399 mami de minuni Offline #85 2007-06-13 14:34:52
Re: tratament pentru chlamydiamersi frumos. o sa intreb acolo daca fac si asa ceva....eventual si o antibiograma...desi am inteles ca in Romania nu se face pt chlamydia...Multumesc frumos tuturor pentru sprijin! o sa va tin la curent cu noutatile... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #86 2007-06-15 10:30:50
Re: tratament pentru chlamydiaAm si eu o intrebare? Offline #87 2007-06-15 11:13:38
Re: tratament pentru chlamydianu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #88 2007-06-22 19:18:41
Re: tratament pentru chlamydiamerci mult dar ce ar trebui sa fac eu ca barbat ,ce analize trebuie sa fac Offline #89 2007-06-22 19:32:10
Re: tratament pentru chlamydiaai raspuns in alta parte decat acolo unde ai postat...tu poti merge la urolog sau iti poti face analizele pt chlamydia din sange mami de minuni Offline #90 2007-08-11 22:44:40
Re: tratament pentru chlamydiaDraga doctoressa, revin cu vechea problema si cu o mare nevoie de un sfat! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #91 2007-08-12 02:44:15
Re: tratament pentru chlamydiaar putea iesi la analize k ai ceva doar pe fond nervos? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #92 2007-08-13 12:51:03
Re: tratament pentru chlamydia
ma indoiesc de asa ceva...insa nu ma pricep. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #93 2007-08-13 12:57:48
Re: tratament pentru chlamydianicolle_rox, 1g/zi X3 zile. Din singe ai dozat IgM-urile, sau ce? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #94 2007-08-13 13:10:30
Re: tratament pentru chlamydiada, din sange IgG si IgM. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #95 2007-08-13 13:16:33
Re: tratament pentru chlamydiasi IgM au iesit foarte mari.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|