homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pentru chlamydia-8

#134 2007-10-24 13:23:33

cata2174
Membru
Inregistrat: 2007-10-24

Re: tratament pentru chlamydia

va rog sa ma ajutati si pe mine. azi sotia m-a sunat si mi-a spus ca testul cu Chlamydia a iesit pozitiv. Deci mai mult ca sigur si eu am aceasta bacterie. Cauza 99% sunt eu, dar nu s-a manifestat in timp deloc aceasta boala. de unde pot afla in ce stadiu este. cat de avansata si ce tratament trebuie sa aplic? este suficient tratamentul cu antibiotice?

#135 2007-10-24 13:24:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ii va da cel mai probabil medicul ei tratament si pt tine...de obicei la barbati chlamydia e asimtomatica...

happy with him...inlove with him...puss

#136 2007-10-24 14:02:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ca si la femei de altfel....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#137 2007-10-24 17:10:10

cata2174
Membru

dar cand vom primii raspunsul cat e de avansata ? e posibil sa fim sterili deja?

#138 2007-10-24 17:13:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pt a sti acest lucru trebuie facute investigatii amanuntite pt a vedea daca trompele sunt permeabile.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#139 2007-10-24 17:15:23

cata2174
Membru

asta ca am citit ca provoaca sterilitatea si daca boala e de la mine inseamna ca o am foarte de mult deci frica e pe mine gramada. desi in analizele de sange facute periodic de amandoi nu a fost depistat nimic.

#140 2007-10-24 17:17:24

cata2174
Membru

sotia mea face analize amanuntite exact pentru ca ne dorim un copil. deci probabil medicul ginecolog ne v-a spune ce si cum.

#141 2007-10-24 17:28:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cata2174 citeste te rog si regulile. acum ai warn.

ginecologul e cel mai in masura sa va raspunda la intrebari.

mami de minuni hjarta

#142 2007-10-25 15:36:00

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_vreau a scris:

big_smile cine s-ar fi gandit ca amandoua vom avea vesti bune in acelasi timp? we should be best friends lol

yes, we should! big_smile

am si rezultatul de la citotest...dupa sistemul bethesda. mi-a iesit "modificari celulare benigne" (concluzia), nu am azi analiza la mine, dar maine o sa scriu tot ce a iesit. e curios ca nu mi-au iesit nici candida, nici HPV, desi le am pe amandoua...imi fac griji ca poate nu e rezultatul meu, pentru ca numele pe analiza e bun, dar varsta nu (mi-au trecut 33 in loc de 24)...iar de la cabinet a plecat bine, mi-a aratat asistenta ce a scris in carnetel...sper sa fie a mea totusi, pentru ca rezultatul e bun si la control mai merg abia peste 3 luni...

in ceea ce priveste rezultatul de la chlamydia, sper sa fie si ala relevant, pentru ca a trebuit sa-mi cumpar eu mediul de recoltare cu cateva zile inainte 9politica laboratorului ca sa te intorci cu analiza tot la ei) si l-am tinut in frigider...cand am lasat analiza la laborator, am vazut ca asistenta o lasase pe birou...acum nu stiu, sper ca e relevanta, pentru ca sunt bune rezultatele...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#143 2007-10-26 10:04:26

Soleil
Addicted member

iata rezultatele citotestului:
indicatia testului: FCD

I. Modificari celulare benigne

Infectii - este bifat "bacterii"

Modificari celulare asociate cu "Inflamatie"

II. Anomalii nucleare

Nu este bifat nimic

III. Evaluare hormonala

Aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza

Caracterizare generala: Modificari celulare benigne

Diagnostic final: Modificari celulare benigne

Descriere citologica: frotiu constituit din celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endocervicale, frecventi nuclei liberi, mucus, PMN, flora nespecifica.

Ciudat e ca nu mi-au iesit nici candida nici HPV-ul.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#144 2007-10-26 10:36:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu e ciudat e foarte bine big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#145 2007-10-26 10:39:32

Soleil
Addicted member

stiu ca e foarte bine, dar candida am sigur si hpv la fel...iar hpv-ul nu se vindeca, asa ca e un pic strange...ori mi-au incurcat analiza, ori nu iese asta la citotest, desi ma mir atunci ca l-au pus pe lista.

la citotestul anterior acestuia (facut in iunie) iesise:

Citologie – Frotiu citobacteriologic vaginal – FCB (lama, coloratie albastru metilen, Gram, Giemsa) – valoare obtinuta: Prezente leucocite PMN (20/camp 100X) inclavate in mucus, flora gram pozitiva formata din bacilli doderlein si foarte rari coci in perechi, placarde de celule epiteliale pavimentoase.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-26 10:43:25)

Thé à la menthe hjarta

#146 2007-10-26 10:52:24

evilpink
Banat

dar de ce iesti asa de sigura ca ai candida ca si eu eram mi-am refacut analizele si surpriza nu am nimic smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#147 2007-10-26 12:57:49

Al Pacino
Administrator

nicolle_rox...zic si eu ca si raluca....nu cred ca ai candida(oricum, nu vad nici candida nici hpv-ul pe citotestul anterior...de ce vrei sa le vezi pe asta?)

#148 2007-10-26 13:09:53

Soleil
Addicted member

atunci e foarte ciudat...pentru ca HPVul mi-a iesit in biopsia de la conizatie...si nu cred ca mi-a trecut de atunci...
din partea mea m-as bucura enorm, va dati seama. iar candida mi-a gasit-o vineri la consultatie, mi-a dat si tratament, de asta ma mir ca nu a iesit in citotest.

Thé à la menthe hjarta

#149 2007-10-26 13:12:21

evilpink
Banat

ti-a facut analiza la secretie? ca sa vada daca ai candida? ca sa si mie dupa secretie mi-a zis ca am si cand colo.....,nu ai facut tiparnita pt. hpv?

puss puss puss

#150 2007-10-26 14:01:59

Soleil
Addicted member

analiza mi-a facut doar citotest...candida a zis ca am dupa aspectul secretiei si faptul ca imi mentine rana de pe col, avand o exocervicita.
HPV mi-a iesit la biopsie, am facut si tiparea, am hpv, dar nu o tulpina cancerigena.

Thé à la menthe hjarta

#151 2007-10-26 14:05:13

evilpink
Banat

rana aia nu a fost cauterizata? eu zic ca data era candida trebuia sa iasa si la ultima analiza.

puss puss puss

#152 2007-10-26 14:14:08

Al Pacino
Administrator

asa zic si eu
foarte probabil nu e...chiestia cu aspectul secretiei...ma rog
despre hpv ne spune tiparea...nu citotestu;l

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.