|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-8#134 2007-10-24 13:23:33
Re: tratament pentru chlamydiava rog sa ma ajutati si pe mine. azi sotia m-a sunat si mi-a spus ca testul cu Chlamydia a iesit pozitiv. Deci mai mult ca sigur si eu am aceasta bacterie. Cauza 99% sunt eu, dar nu s-a manifestat in timp deloc aceasta boala. de unde pot afla in ce stadiu este. cat de avansata si ce tratament trebuie sa aplic? este suficient tratamentul cu antibiotice? Offline #135 2007-10-24 13:24:46
Re: tratament pentru chlamydiaii va da cel mai probabil medicul ei tratament si pt tine...de obicei la barbati chlamydia e asimtomatica... happy with him...inlove with him... Offline #136 2007-10-24 14:02:55
Re: tratament pentru chlamydiaca si la femei de altfel.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #137 2007-10-24 17:10:10
Re: tratament pentru chlamydiadar cand vom primii raspunsul cat e de avansata ? e posibil sa fim sterili deja? Offline #138 2007-10-24 17:13:20
Re: tratament pentru chlamydiapt a sti acest lucru trebuie facute investigatii amanuntite pt a vedea daca trompele sunt permeabile. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#139 2007-10-24 17:15:23
Re: tratament pentru chlamydiaasta ca am citit ca provoaca sterilitatea si daca boala e de la mine inseamna ca o am foarte de mult deci frica e pe mine gramada. desi in analizele de sange facute periodic de amandoi nu a fost depistat nimic. Offline #140 2007-10-24 17:17:24
Re: tratament pentru chlamydiasotia mea face analize amanuntite exact pentru ca ne dorim un copil. deci probabil medicul ginecolog ne v-a spune ce si cum. Offline #141 2007-10-24 17:28:21
Re: tratament pentru chlamydiacata2174 citeste te rog si regulile. acum ai warn. mami de minuni Offline #142 2007-10-25 15:36:00
Re: tratament pentru chlamydia
yes, we should! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #143 2007-10-26 10:04:26
Re: tratament pentru chlamydiaiata rezultatele citotestului: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #144 2007-10-26 10:36:11
Re: tratament pentru chlamydianu e ciudat e foarte bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #145 2007-10-26 10:39:32
Re: tratament pentru chlamydiastiu ca e foarte bine, dar candida am sigur si hpv la fel...iar hpv-ul nu se vindeca, asa ca e un pic strange...ori mi-au incurcat analiza, ori nu iese asta la citotest, desi ma mir atunci ca l-au pus pe lista. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-26 10:43:25) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #146 2007-10-26 10:52:24
Re: tratament pentru chlamydiadar de ce iesti asa de sigura ca ai candida ca si eu eram mi-am refacut analizele si surpriza nu am nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #147 2007-10-26 12:57:49
Re: tratament pentru chlamydianicolle_rox...zic si eu ca si raluca....nu cred ca ai candida(oricum, nu vad nici candida nici hpv-ul pe citotestul anterior...de ce vrei sa le vezi pe asta?) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #148 2007-10-26 13:09:53
Re: tratament pentru chlamydiaatunci e foarte ciudat...pentru ca HPVul mi-a iesit in biopsia de la conizatie...si nu cred ca mi-a trecut de atunci... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #149 2007-10-26 13:12:21
Re: tratament pentru chlamydiati-a facut analiza la secretie? ca sa vada daca ai candida? ca sa si mie dupa secretie mi-a zis ca am si cand colo.....,nu ai facut tiparnita pt. hpv? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #150 2007-10-26 14:01:59
Re: tratament pentru chlamydiaanaliza mi-a facut doar citotest...candida a zis ca am dupa aspectul secretiei si faptul ca imi mentine rana de pe col, avand o exocervicita. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #151 2007-10-26 14:05:13
Re: tratament pentru chlamydiarana aia nu a fost cauterizata? eu zic ca data era candida trebuia sa iasa si la ultima analiza. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #152 2007-10-26 14:14:08
Re: tratament pentru chlamydiaasa zic si eu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|