homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test Papanicolau-16

#286 2008-02-04 21:00:29

elisa
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-07-03

Re: Test Papanicolau

Multumesc frumos!

Frumusetea este in ochii celui care o vede!

#287 2008-02-04 21:15:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pt putin

mami de minuni hjarta

#288 2008-02-05 11:10:20

Violett
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-05

Buna ziua. Sunt noua pe forum. Am o intrebare. Am vazut ca toate fetele care si-au facut Papanicolau, au avut un raspuns despre tipul testului... I, II.... etc. Mie pe analiza, pe langa multe alte chestii, mi-a scris doar CD aspetc benign. Spuneti-mi va rog, este obligatoriu sa se precizeze tipul...? Citind randurile voastre sunt hotarata sa merg sa imi mai fac un test. Multumesc.

#289 2008-02-05 11:11:37

o'hara
Platinum member

nu e obligatoriu. fiecare laborator are un alt sistem de scriere a diagnosticului. medicul e obligat sa le stie pe toate

mami de minuni hjarta

#290 2008-02-05 12:26:43

Violett
New member
De la: Iasi

Multumesc pentru raspuns. Va pup si va doresc numai bine.

Publicitate

loading...

#291 2008-02-05 13:55:22

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

Pt Doctoressa,
Va rog frumos sa ma ajutati cu interpretarea testului Papanicolau
Tip CI/II
frecvente celule superficiale,rare celule intermediare,foarte rare celule polimorfonucleare.Micoza absent.
am inteles ca incadrearea la tipul CII,ar fi ok,dar nu inteleg ce-i cu acele tipuri de celule.Chlamydia  este prezenta? HPV?
Va multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de codrutza (2008-02-05 13:58:08)

#292 2008-02-05 14:10:57

Csenge
New member

Sunt membra noua a clubului, as avea o intrebare legata de un diagnostic pentru mine ambiguu care ma nelinisteste.
Dar inainte de asta felicitari pentru discutiile voastre. Ma bucur sa vad asa o intrajutorare, ne este de folos tuturor.
Si acum inrebarea mea. In ultimele sase luni la fiecare a doua menstra am avut o secretie maronie din a 21-22-a zi a menstrei pana la menstra, dar numai in fiecare a doua luna. Am fost la medic, la ecograf a reiesit, ca am ori o adenomioza in faza incipienta ori un nodul fibromatos in formare. Si putina candida, desi eu nu aveam simptome specifice pt. candida. Doctorita mi-a prescris Macmiror 5 ovule, extract din mugur de zmeur pt. urmatoarele 6 luni cu o luna pauza si mi-a spus sa revin dupa terminarea tratamentului. Pap-ul este II, nu pot sa va scriu exact, nu am rezultatele la mine.
Deci >1. Cat este de grav? 2. Ajunge un simplu tratament pe baza de extract? In ultimele 2 luni nu am avut aceea secretie, dar acum parca am f. putina. A, si am si dureri usoare la ovulatie. Ce ii recomandati? Mii de multumiri

#293 2008-02-05 14:12:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

codrutza a scris:

Pt Doctoressa,
Tip CI/II
frecvente celule superficiale,rare celule intermediare,foarte rare celule polimorfonucleare.Micoza absent.
am inteles ca incadrearea la tipul CII,ar fi ok,dar nu inteleg ce-i cu acele tipuri de celule.Chlamydia  este prezenta? HPV?
Va multumesc frumos

celulele alea e firesc sa fie acolo. testul e absolut ok
despre chlamydia si hpv nu ne informeaza, pentru alea trebuie analize separate....insa nu cred ca sunt prezente, prea e bun rezultatul la papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#294 2008-02-05 14:14:34

Csenge
New member

Scuze poate trebuia sa timit la alt topic nu sunt inca foarte priceputa in ale forumului

#295 2008-02-05 14:14:39

o'hara
Platinum member

Violett a scris:

Multumesc pentru raspuns. Va pup si va doresc numai bine.

n-ai pt ce. multumim la fel!

mami de minuni hjarta

#296 2008-02-05 14:22:29

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

doctoressa a scris:

codrutza a scris:

Pt Doctoressa,
Tip CI/II
Va multumesc frumos

celulele alea e firesc sa fie acolo. testul e absolut ok
despre chlamydia si hpv nu ne informeaza, pentru alea trebuie analize separate....insa nu cred ca sunt prezente, prea e bun rezultatul la papanicolau

Va multumesc si va doresc multa Sanatate!
deci durerea si acea sangerare sunt  doar din cauza chistului de 26mm,pt care iau Diane si sper sa treaca repede

Ultima oara a fost editat de codrutza (2008-02-05 14:23:05)

#297 2008-02-05 14:33:25

Al Pacino
Administrator

probabil ca asa-i

#298 2008-02-05 14:50:26

Csenge
New member

Va rog sa-mi dati un sfat. Orice mi-ar folosi acum. Sunt destul sde speriata, mai ales ca nu sunt convinsa ca situatia este asa de simpla cum mi-a zis d-na dr. la care am fost.

#299 2008-02-05 14:55:09

Al Pacino
Administrator

Csenge a scris:

Sunt membra noua a clubului, as avea o intrebare legata de un diagnostic pentru mine ambiguu care ma nelinisteste.
Dar inainte de asta felicitari pentru discutiile voastre. Ma bucur sa vad asa o intrajutorare, ne este de folos tuturor.
Si acum inrebarea mea. In ultimele sase luni la fiecare a doua menstra am avut o secretie maronie din a 21-22-a zi a menstrei pana la menstra, dar numai in fiecare a doua luna. Am fost la medic, la ecograf a reiesit, ca am ori o adenomioza in faza incipienta ori un nodul fibromatos in formare. Si putina candida, desi eu nu aveam simptome specifice pt. candida. Doctorita mi-a prescris Macmiror 5 ovule, extract din mugur de zmeur pt. urmatoarele 6 luni cu o luna pauza si mi-a spus sa revin dupa terminarea tratamentului. Pap-ul este II, nu pot sa va scriu exact, nu am rezultatele la mine.
Deci >1. Cat este de grav? 2. Ajunge un simplu tratament pe baza de extract? In ultimele 2 luni nu am avut aceea secretie, dar acum parca am f. putina. A, si am si dureri usoare la ovulatie. Ce ii recomandati? Mii de multumiri

iertare csenge, nu am sarit intentionat peste tine....ci doar din greseala!
Ei bine, vreau sa te rog sa stai linistita, nu e nimic grav. foarte posibil sa fie de vina usoara fibromatoza....fie ca se rezolva cu mugurii de brad fie ca nu se rezolva problema nu este dramatica si se va rezolva pina la urma
Direrile de la ovulatie iara nu mi se par a fi ingrijoratoare

#300 2008-02-05 14:59:14

Csenge
New member

Multumesc mult,  e ca piatra luata de pe inima. Ceea ce mai par sa am este o anexita dscreta dreapta, si are sens acest lucru, avand in vedere ca sunt foarte sensibila la frig. Ce pot face pentru a nu face o infectie de fiecare data cand mi-e putin frig la picioare? Cum mi-e putin frig, cum simt presiune in zona pelviana. Scuze ca am asa de multe intrebari. Multumesc mult.

#301 2008-02-05 15:04:54

Al Pacino
Administrator

Nu ai pentru ce sa te scuzi
nu faci infectie de fiecare data cind ti-e frig la picioare, reactionezi insa, te trage cumva de mineca zona pelvina spunindu-ti sa pui sosete....
Ai deci grija sa nu iti fie frig la picioare, atit....infectiile nu se fac de la statul desculta se fac de la microbi

#302 2008-02-05 15:15:30

Csenge
New member

Acum imi dau seama ca ultima intrebare a fost cam stupida. Sa ma imbrac bine, nu? Dar ma gandesc ca ar trebui sa fie macar ceva remediu naturist, ceai ceva cu care se pot trata inflamatiile si infectiile usoare, sau se pot preveni. Multumesc pt. rabdare

#303 2008-02-05 22:14:24

krisztin
Membru

Buna ziua! astazi medicul meu ginecolog mi-a spus ca am condyloma. Am citit pe internet, si am aflat ca aparitia acesteia este in stransa legatura cu virusul HPV, si trebuie facut un test Papanicolau, despre care medicul meu a spus ca nu este nevoie. Eu totusi as dori sa-l fac, si intrebarea mea este daca pot sa fac acest test fara recomandarea medicului meu, si in general in ce cabinete se face? O alta intrebare este, cum pot sa aflu, daca si prietenul meu a primit acesta infectie? Este vreun test special la barbati? va multumesc!

#304 2008-02-05 22:44:07

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Da, e bine sa iti faci si testul Papanicolau. Intai si intai ar trebui sa faci tiparea virusului, sa vezi daca e din cei cu pericol. Oricum, din cate am inteles eu, cei care cauzeaza condiloame sunt ok, dar poate ai si alte tulpini. Din cate stiu eu se poate si fara recomandare, te duci la una din clinici care face, si le ceri--dar o sa coste ceva bani. Era un link pe aici si cu clinici recomandate, look around.
Cel mai probabil are is prietenul tau, se transmite pe cale sexuala. Trebuie sa vada un dermatolog, I guess.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.