homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test Papanicolau-15

#267 2008-01-31 12:33:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Test Papanicolau

in a 7-a zi cred ca e numai bine, dupa menstruatie adica...

#268 2008-01-31 13:10:25

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Da...nu stiu exact...ca nici pana acum n-am reusit sa ma lamuresc exact, desi oricum faptul e consumat, a fost pe de o parte bine ca din cauza rezultatului am facut si analiza HPV ADN si stiu macar ca din punctul asta de vedere sunt linistita...ma gandeam totusi sa nu fi fost prea devreme...in conditiile in care alte fete au menstra 6-7 zile...la mine a durat vreo 4 atunci...in fine...oricum se cam face anul peste cateva luni si trebuie sa fac altul..

baby Dragos hjarta rugaciune

#269 2008-01-31 13:13:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

deliav a scris:

pai in cazul asta...inseamna ca nici Papanicolaul meu nu a fost facut tocmai cand trebuia, pentru ca l-am facut cam in a 7-a zi de menstra...nu??

eu zic ca e bine in a7a zi.stie cineva in principiu cat dureaza trat.cu ovule pt. o rana pe col ?

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-01-31 13:14:16)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#270 2008-01-31 16:28:36

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cred ca ai dreptate evilpink...multumesc de raspuns

baby Dragos hjarta rugaciune

#271 2008-02-03 17:45:38

alexia27
New member
Inregistrat: 2008-02-03

Doctoressa Sunt Noua Si As Vrea Si Eu O Parere Despre Rez La Pap Si Secretie Ca Sunt Tare Speriata
La Secretie Mi-a Iesit Flora:gram Coci Pozitivi
La Pap:satisfacator Pt Evaluare;celule Endocervicale Prezente;modificari Celulare Reactive Asociate Cu Inflamatie Si Asc-us:diagnostic Citologic Final:asu-us(clasa Ii-iii Pap) Va Multumesc

Publicitate

loading...

#272 2008-02-03 17:49:03

alexia27
New member

daca ma poate ajuta cineva?

#273 2008-02-03 18:47:01

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ai gardnerella pt care tre sa mergi la medic pt tratament. celulele enodcervicale nu ar avea ce sa caute acolo - tot cu medicul vb despre ele.
ai warn. citeste regulile si editeaza pe viitor. si te rog scrie numai cu minuscule ca e greu de citit un mesaj de genul asta

mami de minuni hjarta

#274 2008-02-03 19:14:55

alexia27
New member

dar medicul mi-a prescris spalaturi cu tantum roza,ovule colpotrophine si ovule mac miror precum si capsule macmiror

#275 2008-02-03 19:18:02

alexia27
New member

si nu stiu cumsa procedez pt ca mi-a dat 10 plicuri de tantum rosa iar ovulele sunt 20 deoarece trebuie sa le introduc intr-o seara unul iar in seara urmatoare pe celalalt

#276 2008-02-03 19:20:26

alexia27
New member

imi pare rau ca insist dar vroiam sa va mai spun ca mi-a mai prescris un tratament pt anexita pe care il iau in primele 10  zile din ziua in care incepe ciclul men

#277 2008-02-03 19:30:17

o'hara
Platinum member

ai ban 1 zi alexia. citeste regulile alea pana maine.

mami de minuni hjarta

#278 2008-02-04 17:18:16

adinush
New member
Inregistrat: 2008-02-04

Buna, sunt noua pe forum si am mare nevoie de sfatul vostru. In urma cu 2 luni am fost la un medic la sugestia unei prietene care a fost diagnosticata cu rana pe col si trimisa la cauterizare cu laser. M-am dus si eu pentru ca eram curioasa si incepusem sa imi fac griji deoarece aceasta prietena nu a avut nici un fel de simptom. Am primit si eu acelasi diagnostic, urmanad sa merg la cauterizare dupa ciclu. Am facut si un test papanicolau si mi s-a spus ca rezultatul il voi primi intro luna. Mi s-a parut ciudat si am mers la alt medic care mi-a zis ca nu e vorba de cauterizare si ca nu vede rana,ci ca am o colpita care e frecventa si poate fi prezenta din cauza anticonceptionalelor care nu stiu ce efect au (anticonceptionalele le am intrerupt in urma cu 4 luni) sau din cauza tampoanelor interne pe care le folosesc de vreo 6 ani. Acest al doilea medic mi-a zis sa ca dupa parerea ei pap ul o sa imi iasa bine, dar sa vin totusi la o consultatie cu rezultatul testului papanicolau pe care mi l-am facut la primul medic. Acum am rezultatul acesta si as dori sa va pronuntati o parere, in conditiile in care nu am incredere in acest acest prim medic care mi-a zis ca am rana pe col si mi-a zis sa imi fac cauterizare cu laser de 300 ron(tot el sa o faca) fara sa aiba vreun rezultat la pap sau o colposcopie..ceva, iar al doilea medic mi s-a parut destul de dezinteresat si expeditiv..Rezultatul e:
Elemente microbiologice:
-haemophilus vaginalis: frecvent Gardnerella
-micoze: prezent candida albicous
-trichomonas vaginalis: prezente forme active
Elemente epiteliale, tisulare si sangvine:
-celule epiteliale pav superficiale: frecvente,estrofenice,unele(sau nuclee,nu prea se intelege) mari cu estrofeni fara control ovarian, anexita chistica?
-celule epiteliale pav intermediare: frecvente hazefile cu distrofie specifica in uter marit- premenstrual
-celule endocervicale: frecvente-ectopie,cervicita
-nuclei liberi: frecventi
-polimorfonucleare: frecvente-proces inflamator cronic ulcerativ
-limfocite: frecvente
-plasmocite: frecvente-colpocervicita cu Trichomonas si flora micotica
-mucus: rar
-fibrocite: relativ frecvente si celule de cicatrizare
Aprecieri hormonale:
-indice acidofil: 30%
-indice cariopognotic: 5%
-grad de descuamare: medie
-plicaturarea marginilor celulare: grad III 60%
-incompatibil cu varsta (pentru ca): exces estrofenic
Elemente patologice:
-Benigne: modificari reactive: inflamatie,citoliza, distrofie, acantoza, colpita
Frotiu babes papanicolau: tip II
Recomandari: sub stimul mixt hormonal estrofeni fara control ovarian,nuclei inflamatori-anexita? uter marit posibil premenstrual. colpocervicita micotica si microbiana cu Trichomonas prezent

Tin sa precizez ca testul a fost facut cu cateva ziel inainte sa imi vina ciclul(asta daca ajuta la ceva). Stiu ca e normal sa ma duc la medic sa mi citeasca acest rezultat dar programarea mi s-a facut peste o spatamana si nu mai am rabdare,nu stiu daca sa ma alarmez sau nu.Va multumesc anticipat!

Nu face o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara fiecare lacrima...applause

#279 2008-02-04 17:38:28

o'hara
Platinum member

pap 2 e bun - toate femeile active sexual au asa. ai gardnerella, candida si trichomonas ca si infectii si tare am impresia ca e si o rana totusi. mergi la medic pt tratament.

mami de minuni hjarta

#280 2008-02-04 17:43:51

o'hara
Platinum member

rana se poate trata si medicamentos. daca nu trece asa se poate recurge la cauterizare. distrofia e reactie la inflamatie din cate zice acolo. indicii de hpv nu vad (pap da doar supotizii asupra prezentei hpv) dar poti sa faci testul pt siguranta.

mami de minuni hjarta

#281 2008-02-04 18:03:00

o'hara
Platinum member

anexita nu afli daca ai de pe un pap. pt aia faci control bimanual +/- echografie
daca la hpv nu e bifat nimic inseamna ca nu sunt indicii de hpv prezent
mergi la un medic competent cu rezultatul asta. nu ai de ce sa faci colposcopii sau mai stiu eu ce acum. mergi si sfatuieste-te.
lasa prietenele sa spuna ce vor. tu mergi la medic.
zona inflamat de la pilule? cam greu. de la o infectioe ca o faci neptotejat pt ca iei pilule e mai plauzibil. inflamatia nu apare din neant. trebuie sa existe o infectie, ceva

mami de minuni hjarta

#282 2008-02-04 18:12:45

o'hara
Platinum member

nu ma stresezi
controlul biomanual e cel de pe calul balan de la ginecolog.
obligatoriu trebuie si el sa ia tratament.
in afara de candida si gardnerella, trichomonas e cu transmitere sexuala.

mami de minuni hjarta

#283 2008-02-04 18:57:19

o'hara
Platinum member

http://www.seximus.ro/articole/tricomonas.php
nu ai cum sa il duci la ginecolog. daca nu are scurgere uretral nici macar la urolog. iti va da dr tratament pt el

mami de minuni hjarta

#284 2008-02-04 20:34:31

elisa
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-07-03

Buna, Am si eu nevoie de un raspuns. In ult 6 luni am avut dureri f mari in zona pelviana, mai exact ovarul stang.Am fost la medic si mi s-au recomandat urmatoarele analize(Testul PAPS,ecografie transvaginala, analize -hormonale) iar rezultatul a fost urmatorul:
-Ecografie transvaginala: ovare Polichistice.Ovar stang-cea mai mare formatiune cu diametrul de2,5cm, iar ovarul drept-cea mai mare cu diam de 2cm
-Testul PAPS:satisfacator pt evaluare;negativ pt o leziune maligna;frecv cel superf cianofile si rare orangeofile,rare celule endocervicale,frecv PMN
-Prolactina 49,2( val normale1.39-24.20)
-ATPO -9 (0.00-12.00)
-Colesterol-230
-Hematologie-Limfocite %    -40.4% (20.00-34.00)
                   -Limfocite        -2.65mii/uL( 0.80-3.50)
                   -Monocite%     -4.2% (2.00-8.00)
                   -Monocite        -0.28mii/uL (0.30-0.90)
Ma puteti ajuta cu un raspuns informativ?(depre ce ar fi vorba)
Multumesc frumos!

Frumusetea este in ochii celui care o vede!

#285 2008-02-04 20:49:47

o'hara
Platinum member

durerile tale sunt cel mai probabil de la chist.
trebuie rezolvata si prolactina ca datorita ei presupun ca ai cicluri neregulate si se dezvolta chisturi.
colesterolul e mare -> regim

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.