|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-14#248 2008-01-24 13:44:01
Re: Test PapanicolauDoctoressa, multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului!, acum sunt impacata! Ultima oara a fost editat de deliav (2008-01-24 13:45:08) baby Dragos Offline #249 2008-01-28 22:23:10
Re: Test Papanicolaubuna fetele am si eu o intrebare se poate face testul papanicolau si daca nu ti-ai inceput viata sexuala?si daca da ce se poate descoperi sau cum ma poate ajuta?mama a avut cancer la san si a facut metastaze osoase si in scurt timp a plecat de langa mine... iar eu m-am tot gandit transmiterea acestei boli.stiu ca sunt sanse sa fac sau sa nu fac; nu ma impacientez inca dar m-as bucura sa stiu care sunt testele prin care pot sa depistez o eventuala "alarma".va rod sa ma iertati dar n-am stiu unde sa postez mesajul. multumesc Ultima oara a fost editat de amely (2008-01-29 21:40:34) Offline #250 2008-01-28 22:29:06
Re: Test Papanicolaunu se poate face daca esti virgina...dar pt palpare poti merge la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #251 2008-01-28 22:33:57
Re: Test Papanicolauplus ca nici n-ar avea ce sa descopere la papanicolau daca nu ti-ai inceput viata sexuala. mergi pt palparea sanilor la ginecolog cum zice si crys si invata sa ti-i palpezi singura dupa fiecare menstra mami de minuni Offline #252 2008-01-29 15:43:23
Re: Test PapanicolauFetelor, ma tot uit pe rezultatele voastre la testul PAP si ma mir de asa bogatie de informatie! Mie mi-au dat in nov 2007 (asta a fost ultimul PAP facut+analiza secretie) un biletel un pic mai mic decat o reteta (de-aia necompensata ) pe care era bifata o casuta (e cu casute hartiuta si se bifeaza casutele) - nu mai stiu exact ce scria dar era vorba de vaginita care ma tot necajeste periodic, si dedesubt scria PAP I. Atat!!!! Nici vorba de ce scrieti voi cu celule si frotiu si mai stiu eu ce... Unde mai pui ca am si o varsta si parca ziceati ca de regula femeile active sexual au II. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#253 2008-01-29 15:49:08
Re: Test Papanicolaudaca aveai vaginita logic ar fi fost sa fie 2...nu vad totusi de ce sa nu fie concludent. sunt clinici unde rezultatul e f lung si iti spune niste chestii de se sperie lumea ca nu intelege nimeni nimic si unele scurte si cuprinzatoare ca al tau. nu conteaza cantitatea ci calitatea mami de minuni Offline #254 2008-01-29 16:27:55
Re: Test Papanicolau
ca bine zici! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #255 2008-01-29 16:32:58
Re: Test Papanicolaubravo mami de minuni Offline #256 2008-01-29 16:37:47
Re: Test Papanicolau
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #257 2008-01-29 19:42:28
Re: Test Papanicolauon topic : alinda, e foarte bine ca iti faci papanicolau o data pe an, nu esti maniaca ci chiar matura si daca rezultatul se incadreaza in clasa I, atunci inseamna ca e totul ok, cred ca poti sta linistita Ultima oara a fost editat de deliav (2008-01-29 19:43:17) baby Dragos Offline #258 2008-01-29 19:45:31
Re: Test Papanicolaumultumim fetele mami de minuni Offline #259 2008-01-30 15:53:16
Re: Test PapanicolauDaca in toata viata mea am avut relatii cu un singur partener, iar el, de asemenea, nu a mai avut niciodata vreo alta partenera, e de presupus ca nu pot avea HPV. In aceste conditii mai este necesar testul Papanicolau facut anual? Am o cicatrice pe col ramasa de la prima nastere, o simt si eu. Eu nu am facut decat un singur test Papanicolau, acum 2 ani. Rezultatul era II, firesc tinand cont ca ma necajea si candida. Imi promisesem ca o sa il fac anual...dar iar am tot amanat. Offline #260 2008-01-30 16:29:11
Re: Test Papanicolaue bine sa fie facut anual Satina chiar si in conditiile descrise de tine. Cancerul de col nu apare doar in urma infectiei cu HPV(poate deci avea si alte cauze asa cum nu e obligatoriu ca daca ai HPV sa faci cancer de col) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #261 2008-01-30 19:25:13
Re: Test PapanicolauMultumesc mult, doctoressa. Ma mobilizez si ma duc sa il fac. Am avut o prietena care a murit acum 2 ani de cancer de col, putin inainte sa implineasca 30 de ani. De atunci mi-e cam teama. Offline #262 2008-01-30 20:55:09
Re: Test PapanicolauImi pare tare rau pentru prietena ta Satina ...e groaznic ca se intampla asa ceva...tocmai din motivul asta ar trebui sa devenim constiente de faptul ca acest tip de cancer nu are varsta si din pacate nu iarta si faptul ca putem face ceva pentru noi inainte de a fi prea tarziu ar trebui sa nea dea de gandit si sa ne determine sa trecem peste orice retinere pe care am putea-o avea la un moment dat si sa mergem periodic la control, un lucru atat de usor de facut dar atat de important pentru viata noastra. baby Dragos Offline #263 2008-01-31 10:52:46
Re: Test PapanicolauSatina...sa nu fie in preajma menstrei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #264 2008-01-31 11:10:34
Re: Test Papanicolauam si eu o intrebare.cunosc pe cineva care a facut testul papanicolau cu cateva zile inainte de menstra si ia iesit papanicolau clasa 2 spre 3.a fost la un doctor si ia zis tiot felul de bazaconi sa speriat foarte tare.eu i-am zis sa repete testul ala din nou mai tarziu fiind sanse ca fi iesit asa din cauza ciclului care trebuia sa vina.sper macar ca i-am zis corect ce i-am zis VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #265 2008-01-31 11:12:24
Re: Test Papanicolauda, si pe mine ma intereseaza, ca mie mi-a facut medicul Papanicolau cu toate ca aveam spotting si acum astept cam cu frica rezultatul... Offline #266 2008-01-31 12:32:34
Re: Test Papanicolaupai in cazul asta...inseamna ca nici Papanicolaul meu nu a fost facut tocmai cand trebuia, pentru ca l-am facut cam in a 7-a zi de menstra...nu?? baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|