|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-25#457 2008-04-08 07:43:37
Re: Test Papanicolaurebeca eu nu fac spalaturi asa ca nu stiu daca asa trebuie sa te simti... personal nu sunt deacord cu ele si nici nu le vad rostul.cred ca poti sa faci mai mult rau decat bine cu irigatorul ala.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #458 2008-04-08 18:47:29
Re: Test Papanicolauasa mia spus doctora sa fac... dinknd in knd si dupa contactul sexual.. oricum ms Offline #459 2008-04-08 18:59:01
Re: Test Papanicolauspalaturile se fac dupa contactul sexual si in rest de maxim 2 ori pe saptamana...si doar cu apa si cu degetul...ai grija cu irigatorul ala sa nu ti faci o rana pe col...si nici nu exagera cu spalaturile ca te poti trezi cu o candidoza sau o gardnerella... happy with him...inlove with him... Offline #460 2008-04-08 19:31:56
Re: Test Papanicolaue de ajuns numai dupa contact daca tine neaparat sa faca mami de minuni Offline #461 2008-04-08 19:47:04
Re: Test Papanicolauana, sunt curioasa, la papanicolau iti spune toate problemele pe care le ai sau poate sa iti spuna ce analize suplimentare sa faci? Concret iti spune ca ai candida sau gardenella sau altceva? iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#462 2008-04-08 19:51:17
Re: Test Papanicolaupapanicolaul cuprinde si analiza de secretie dar depinde de laborator daca iti scrie pe fisa daca ai astea.... cel mai bine e sa insotesti papanicolaul de o analiza la secretie. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #463 2008-04-08 19:55:17
Re: Test Papanicolauexact. unele contin si secretia, altele nu mami de minuni Offline #464 2008-04-08 19:59:40
Re: Test Papanicolaupai am facut acu ceva timp si papa si secretie separat iar doctorul mi'a specificat ca trichomonas mi'a iesit doar la papa, ca secretia era buna :-/ Offline #465 2008-04-08 20:28:16
Re: Test Papanicolau
si eu cum sa fac daca vreau si secretia? ar trebui sa sun nu? totusi de 25 de lei papu nu cred sa cuprinda si secretia. mi se pare ieftin... iubesc+Camelia+Matei Offline #466 2008-04-08 20:30:10
Re: Test Papanicolaupai eu cand ma duc cer si papanicolau si secretie nu am dat tel.inainte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #467 2008-04-08 20:34:10
Re: Test Papanicolaueu am fost la pap vineri... macar sa fi stiut sa spun. am sa sun maine sa intreb, macar sa stau linistita. rezultatul il primesc in 2 saptamani, mi se pare mult iubesc+Camelia+Matei Offline #468 2008-04-08 20:36:44
Re: Test Papanicolaucam atat dureaza sa primesti rezultatul de la papanicolau.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #469 2008-04-08 20:42:31
Re: Test Papanicolaumultumesc pink. macar acum stiu. sper sa iasa ok testul iubesc+Camelia+Matei Offline #470 2008-04-22 19:27:36
Re: Test PapanicolauBuna seara. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg rezultatele de la testul Papanicolau pe care l-am facut. Am fost sambata la un control la o clinica privata, fara sa am o problema, doar sa vad cum stau, ca am peste 40 de ani. Trebuie sa spun ca eram in a 15-a zi a ciclului si ca m-am spalat dimineata inainte de a merge la doctor (stiu, nu trebuia, acum stiu ...). Am facut eco pelvina si mamara, test secretie si test PAP. Rezultatul la teste mi-a venit peste o ora aproximativ, si vad aici ca e normal sa vina peste 2 saptamani...? Rezultatele sunt scrise pe un patratel de hartie, de mana, aproape indescifrabil... FLB - Frotiu inflamator, flora coco-bacilara, nuclei liberi, par___ cu nuclei ___(nu descifrez scrisul) si nucleoli (Trichomonas?) FLD = Fr tip III-IV (pe o sectiune). M-am facut cam verde la fata cand am auzit si doctorita a incercat sa ma calmeze, a zis ca la examen ea a vazut colul foarte ok, si ca a iesit asa din cauza tricomonasului. Mi-a dat tratament cu Atrican 2/zi 4 zile si Flagyl ovule 1 seara. La ecografie pelviana - uter de forma si dimensiuni N, retroversat, OS = 33 mm. Ma duc la control dupa ce termin tratamentul si mai fac o data PAP si secretie, si nu ma mai spal inainte!!!! Se poate PAP III-IV (pe o sectiune) din cauza de tricomonas, sau e de rau......ca nu prea mai am liniste de sambata.....Va multumesc.... Offline #471 2008-04-22 19:54:45
Re: Test Papanicolaudelaiasi...eu sincer nu m as lua dupa papul tau avand in vedere ca nu a fost facut tocmai corect...dupa urmatorul pap daca tot iese aiurea ar trebui facute investigatii suplimentare...daca nu atunci stai linistita... happy with him...inlove with him... Offline #472 2008-04-22 19:57:40
Re: Test PapanicolauMultumesc crys_ty_na. Am gasit forumul acesta cautand cu gogu papanicolau si trichomonas. Acum ma uit dupa doctori buni in Iasi. E super cate informatii poti gasi aici si oameni sufletisti Multumesc Offline #473 2008-04-22 19:59:54
Re: Test Papanicolaucu placere si te asteptam cu informatii dupa ce repeti analiza bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline #474 2008-04-23 13:38:52
Re: Test PapanicolauSalut. astazi am fost sa-mi iau rezultatul testului papanicolau. si as vrea, daca se poate, sa ma ajute cineva cu interpretarea testului, pentru ca nu am nici cea mai mica idee si m-am cam speriat din cauza unor recomandari trecute la final. Offline #475 2008-04-23 15:16:03
Re: Test Papanicolaudestul de probabil ai o infectie(gardnerella as zice eu insa ma pot si insela, ex de secretie ne va lamuri)...deci si o inflamatie(care insa ar putea avea si alta cauza, fiziologica)...nimic grav Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|