|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-29#533 2009-06-30 18:08:44
Re: Test PapanicolauAm primit si eu rezultatul la testul papanicolau astfel: Offline #534 2009-07-01 12:53:04
Re: Test Papanicolauam mai raspuns la intrebarea asta....da, poate fi de la sterilet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #535 2009-07-14 19:31:24
Re: Test PapanicolauBuna ziua, stimata doamna doctor. As dori sa va adresez o intrebare. Asadar, sunt insarcinata in 6 saptamani si jumatate si de vreo cateva zile am observat ca secretia avea urme de sange. M-am prezentat imediat la control (in acest moment ma aflu in Germania si am efectuat controlul aici) si mi s-a spus ca totul este normal cu embrionul care creste normal, are activitate cardiaca normala, e bine plasat si ca sangerarea poate aparea fie de la fixarea sarcinii pe uter, fie, mai degraba de la o inflamatie a cervixului aparuta in urma unei infectii cu bacili. Eu am facut testul Babes-Papanicolau cu 3 saptamani inainte sa raman insarcinata, mi-a iestit tipul 2 din cauza acestor bacili, dar am intrerupt antibioticul imediat dupa ovulatie, pentru ca am presimtit ca e sarcina. Acum, e periculos? Imi va afecta bebelusul? Medicul mi-a spus ca nu e nimic grav, doar o inflamatie. Dumneavoastra ce spuneti? Ce ma sfatuiti? Va multumesc Offline #536 2009-07-15 10:29:55
Re: Test Papanicolaupoate fi de la fixarea embrionului , in primele luni , dar daca si dupa 3 luni mai ai astfel de probleme nu e ok ( eu asa zic , dar nu e opinie avizata ) Offline #537 2009-07-16 12:53:12
Re: Test PapanicolauHello, din nou! Din pacate, testul a ramas acasa in Romania si nu am prea multe detalii ca nu-mi aduc aminte. Dar, mi-am sunat ginecoloaga din Romania si ea mi-a recomandat 4 Utrogestan pe zi si No-spa. Si a zis ca astfel de situatii sunt extrem de frecvente si ca ea a avut nu stiu cate in cariera si sa stau linistita. Eu, o sa ziceti ca-s nebuna, imi pipai mereu sanii, sa ii simt ca dor si sunt tari si ma bucur cand am stari de greata, ca mi-e teama sa nu-mi dispara semnele si sa se intample ceva cu bebelul. Ginecoloaga a spus ca nu se poate pierde o sarcina fara sa stii, ca trebuie sa fie dureri si sangerari succesive, deci m-am mai linistit, mai ales ca sanii dor groaznic si continuu sa vars aproape in fiecare dimineata si seara!!!! Voi ce ziceti? Poti pierde o sarcina asa fara sa-ti dai seama? mai ales ca e foarte mica. Va pup Offline Publicitateloading...
#538 2009-07-16 14:47:54
Re: Test Papanicolaunu poti pierde sarcina fara sa iti dai seama , dar eu zic sa nu faci efort si sa iei utrogestanul cum ti-a zis Offline #539 2009-07-16 14:48:01
Re: Test PapanicolauBuna ziua, Offline #540 2009-07-27 18:15:56
Re: Test PapanicolauBuna ziua! Azi am luat rezultatele de la test si nu mai am rabdare pana ma duc la medic. As dori sa-mi explicati ce inseamna : -flora microbiana polimorfa-frecventa Offline #541 2009-07-28 12:14:28
Re: Test Papanicolauai probabil o dereglare a florei , trebuie sa faci analiza la secretie sa vezi ce bacterii ai pe acolo , nu e nimic grav da trebuie tratament Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-28 12:17:08) Offline #542 2009-08-07 18:21:28
Re: Test Papanicolaun-am mai scris pe forum pana acum, dar am citit multe subiecte. si eu am o secretie de mult timp, si am reusit sa ajung la ginecolog, iar rezultatul analizei de secretie este urmatorul: 1.evaluarea calitatii frotiului - satisfacatoare; frecventa PMN, rare hematii, citoliza marcata; 2.caracterizare generala - frotiu in limite normale; 3.diagnosctic descriptiv - a) infectii Trichomonas cu fungi ( nu e bifata nici candida, nici gardnerella, nici herpes, nici coci, nici leptothrix); b) modificari reactive - inflamatie; Citodiagnostic Babes Papanicolau - Frotiu Clasa II, iar la concluzii scrie: prezente celule pavimentoase superficiale si intermediare de aspect normal, rare hematii, frecvente fungi, frecvente polimorfonucleare. as vrea sa stiu daca e ceva grav ? multumesc Offline #543 2009-08-07 18:58:39
Re: Test Papanicolaunu e grav, erai inainte de cilclu sau imediat dupa? sau ai colul iritat de la secretii si sangerezi la recoltare.... si ai o ciupercutza, candidoza Offline #544 2009-08-07 20:01:48
Re: Test Papanicolauera la cateva zile dupa ciclu Offline #545 2009-08-31 08:41:59
Re: Test PapanicolauMi-am facut testul Papanicolau si rezultatul a fost: Frecvente celule superficiale cianofile si organgeofile, fercvente celule endocervicale, PMN foarte frecvente...in rest nimic...doctorul mi-a zis ca este ok...dar nu mi-a dat si amanunte...ma ajuta si pe mine cineva? Offline #546 2009-08-31 12:35:58
Re: Test Papanicolaupap-ul e bun insa ai o inflamatie Offline #547 2009-09-15 23:37:10
Re: Test Papanicolauo intrebare....daca am herpes genital si mi-am facut testul papanicolau ar trebui sa fie scris pe rezultat? Offline #548 2009-09-16 09:59:13
Re: Test Papanicolaunu...daca ai herpes genital ar trebui sa se vada la control... happy with him...inlove with him... Offline #549 2009-10-06 11:25:08
Re: Test Papanicolaubuna ziua ! la testul papanicolaou mi-a iesit "moificari celulare reactive asociate cu inflamatie; PMN f frecvente" si mi-a dat tratament pe care il voi incepe de duminica (pana atunci nu pot sa il cumpar) voiam sa va intreb daca pot sa intretin relatii sexuale avand aceasta inflamatie? risc sa se agraveze? sau se poate sa intretin relatii sexuale? Offline #550 2009-10-06 11:59:34
Re: Test PapanicolauSe poate sa ii dai si partenerului aeasta inflamatie. Oricum va trebui sa faca si el tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #551 2009-10-06 12:04:08
Re: Test Papanicolaupai oricum da o sa se trateze si el si am folosi si prezervativ, asta in caz ca facem ....tu zici ca nu s-ar agrava cu nimic daca facem nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|