|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-8#134 2007-04-17 10:21:52
Re: Test Papanicolaudoctoressa in primul rand condoleante pentru pierderea suferita. Am cautat pe forum si intr-adevar, m-am lamurit. Am inteles intr-un final mult mai bine ceea ce medicul meu se chinuie sa-mi explice de 3 ani de cand merg la el. Multumesc mult pentru asta. Totusi, am ramas cu o intrebare fara raspuns. Motivul principal pentru care am mers la medic a fost durerea din timpul actului sexual (reiau problema, pentru ca stiu ca sunteti asaltata de intrebari: actul sexual e dureros pe tot parcursul lui. La ecografie nu a iesit nimic anormal, PAP-ul a iesit tip II (deci normal din cate stiu eu), nu s-au detectat micoze sau alte infectii, singurul lucru care a iesit la test fiind 'frotiu inflamator' pentru care mi s-a prescris tratament de 12 zile cu cervugid si repetarea testului dupa terminarea tratamentului). Si tot nu stiu care e cauza ei. Poate fi acea inflamatie care a iesit la test? Dupa tratamentul cu cervugid ar trebui sa se rezolve? Multumesc anticipat. Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-04-17 10:54:34) Offline #135 2007-04-17 10:23:49
Re: Test Papanicolaucondoleante VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #136 2007-04-17 14:43:09
Re: Test Papanicolaudoctoressa, condoleante! Offline #137 2007-04-19 21:02:38
Re: Test PapanicolauCat de grava este clasa II? 2 doctorite m-au speriat, spunandu-mi k nu e normal k la varsta mea sa am clasa II.. practic ma suspecteaza de HPV.. daca am avut doar frecvente PMN la test care e posibilitatea sa am HPV? Daca imi fac culturi din col, daca imi fac iar analiza secretiei vaginale, colposcopie si pap si nu e nimic suspect mai e nevoie sa fac testul HPV? (sau culturile acelea din col reprezinta un fel de test HPV? costa in jur de 50 lei, pe cand testul HPV e in jur de 200 lei) Si mai am o intrebare.. La ce ajuta ecografia transvaginala? Ce afectiuni poate depista? You think you know but you have no idea Offline #138 2007-04-19 21:07:06
Re: Test Papanicolauclasa a II-a au toate cele care si-au inceput viata sexuala. deci e ok. Nobody home Offline Publicitateloading...
#139 2007-04-20 12:44:42
Re: Test PapanicolauMaryM, durerea la contactul sexual, pe tot parcursul lui se numeste dispareunie si destul de rar are o cauza organica. Cred ca la sexolog trebuie sa mergi pentru a iti putea rezolva problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #140 2007-04-21 09:51:30
Re: Test PapanicolauDoctoressa , nu inteleg de ce imi spui ca am avut CII? pentru ca la primul papanicolau mi-a iesit CIII iar dupa tratament tot CIII ? poti sa-mi explici te rog??? Offline #141 2007-04-23 10:13:29
Re: Test Papanicolaudoctoressa multumesc frumos pentru raspuns. Offline #142 2007-04-23 11:05:41
Re: Test Papanicolauadelutza, daca am zis ceva de clasa II in raport cu tine, imi cer scuze pentru neatentie. Ai clasa I...mai bine de atit nu se poate. E drept ca a fost si altfel in trecut, insa acum asa stau lucrurile. Deci priveste inainte, nu inapoi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #143 2007-04-26 22:06:42
Re: Test PapanicolauIn urma analizelor facute mi-a iesit: celule intermediare +++, celule superficiale ++, granulocite +++, histocite si citoliza +, iar la clasificarea BTS : reactiv benign. Imi explicati, va rog, ce inseamna asta? Offline #144 2007-04-27 16:09:39
Re: Test Papanicolauai o infectie vaginala. atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #145 2007-04-27 16:23:59
Re: Test Papanicolaumultumesc de raspuns Offline #146 2007-06-13 21:30:43
Re: Test PapanicolauBuna, Docotressa! Offline #147 2007-06-14 11:52:41
Re: Test Papanicolauclue cell alea imi spun mie ca exista acolo un parazit intracelular...asadar cred ca ar fi bine-venit un test chlamidia....poate si un test pentru ghonoree...cocii aia gram pozitivi, avind in vedere ca sunt rari ar putea sa nu aiba legatura cu simptomatologia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #148 2007-06-14 20:29:20
Re: Test Papanicolaubuna ziua doamna doctoressa! Offline #149 2007-06-14 20:38:05
Re: Test Papanicolaupe mine inca ma uimeste ce aud despre unii doctori Just like a tattoo I'll always have you... Offline #150 2007-06-14 21:32:28
Re: Test Papanicolaugia, schimba medicul. probabil ai o rana. care ori se treteaza, ori trebuie cauterizata. avem un topic "medici ginecologi buni". vezi daca gasesti un medic din orasul tau acolo. daca nu, intreaba. si iti spunem daca stim un medic bun. Nobody home Offline #151 2007-06-14 23:48:13
Re: Test Papanicolaumultumesc pentru raspuns. aceasta anexita sper sa nu provoace sterilitate, mai ales ca peste un an imi doresc sa fac un bebe...si sper sa se vindece curand! cat despre restul analizelor, sper sa le fac cat de curand! Offline #152 2007-06-15 11:19:15
Re: Test Papanicolaugia87, ranile pe col nu dor...durerea ta are alta cauza. singerarea ridica niste probleme, in primul rind eu nu stiu de unde exact singerezi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|