|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-6#96 2007-03-24 14:59:49
Re: Test Papanicolaumarlyn, unde ai facut testul papanicolau? Offline #97 2007-03-24 15:39:35
Re: Test Papanicolau
De ce sa-ti para utopic Marlyn? Si mie mi-a iesit la fel ultimul PAPS E normal sa nu iti iasa candidoza, daca nu o ai. De ce sa-ti fi iesit macar candida, nu inteleg? Ar trebui sa fii fericita ca nu ai probleme. In privinta dereglarilor hormonale pe care le suspectezi, cel mai bine ar fi sa faci dozarile hormonale, sau cum se numesc Si mai cred ca ar fi bine sa consulti un dr endocrinolog. Ultima oara a fost editat de rh (2007-03-24 15:49:26) Offline #98 2007-03-24 19:21:21
In Arad, la laboratorul d-nei doctor Miclea. Nu mai stiu cum il cheama.
Ma bucur ce e asa, doar ca inseamna ca nu am avut candida, si atunci, durerile mele nu erau de la candida, de fapt nu erau de la nimic, daca e sa ma iau dupa rezultat... Oricum, eu tot am spus ca nu am secretie, de aceea am si vrut sa fac un test. Am intrebat asistenta unde e rezultatul de la examenul de secretii, si mi-a spus ca daca era ceva, era trecut pe spatele foii. Eu i-am spus si medicului ca nu am secretii, ca am senzatia de uscaciune, si de aici durerea, disconfortul. Disconfort care a trecut odata cu primele secretii, adica dupa citeva saptamani. Nu stiu de ce a fost asa. Cert e ca am trecut peste ciclu cu o singura picatura. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2007-03-24 19:26:19) Offline #99 2007-03-26 11:11:08
Re: Test Papanicolaumarlyn, usturimea se datoreaza exact uscaciunii. uscaciunea vaginala poate fi provocata de deficienta de estrogen(in menopauza de ex)....e foarte bine ca ai paps I, e minunat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #100 2007-03-26 12:05:50
Multumesc! Citisem despre deficienta de estrogen... Dar eu am 32 de ani, si sper ca nu ma paste menopauza precoce, desi ultimul meu ciclu, cel de acum, a fost doar o picatura, si aia roza. Offline Publicitateloading...
#101 2007-03-26 12:31:11
Re: Test Papanicolauniste teste hormonale ar fi de ajutor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #102 2007-03-26 12:51:14
O prietena a fost diagnosticata de curand cu menopauza precoce. Cand am intrebat-o daca i s-au facut si analize, mi-a raspuns ca nu. Dar ca in ultimii ani avea ciclul tot mai putin abundent, desi foarte regulat, pentru ca ciclul din februarie sa nu mai vina deloc. A fost la o doamna doctor care i-a pus acest diagnostic. E drept, mama sa a intrat la 38 de ani in menopauza, si matusa sa. Ea are 38. Offline #103 2007-03-26 13:14:51
Re: Test Papanicolautotusi, niste teste hormonale care sa zica despre nivelul hormonilor steroizi mie una mi se par foarte utile in stabilirea unui asemenea diagnostic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #104 2007-03-26 14:33:02
Multumesc pentru raspuns. Si eu ii spuneam ca mi se pare riscant asa un diagnostic categoric fara nici o analiza, doar pe baza unor descrieri de simtome. Prietena mea spune ca mai are si bufeuri, avea insomnii, plus reducerea cantitatii menstrei. Iar acum disparitia menstruatiei. Totusi, ea in ianuarie a avut ciclu. Eu toata viata am avut dereglari menstruale, si nu mi-a spus nimeni ca voi intra in menopauza... Offline #105 2007-04-06 13:46:28
Re: Test PapanicolauBuna. As avea si eu o intrebare: am facut testul Papanicolau si rezultatul a fost PAPII, frotiu inflamator (nu s-a detectat prezenta micotica, restul toate erau pe minus). Medicul mi-a prescris tratament 12 zile cu ovule Cervugid, iar dupa 5 zile de la terminarea tratamentului mi-a spus sa merg sa reiau testul. Ce am uitat sa intreb este din ce cauza ar putea sa existe aceasta inflamatie? Pe foaia de diagnostic mi-a scris 'Colpita'. Offline #106 2007-04-07 17:53:50
Re: Test Papanicolaucolpita reprezinta inflamatia colului uterin.. flora a fost modificata, ori din cauza spalaturilor frecvente, ori datorita utilizarii gelurilor pt igiena intima, ori datorita unei infectii.. este bine k nu s-a detectat prezenta micotica, asta inseamna ca nu e o inflamatie mare.. cel mai probabil iti va trece dupa tratamentul cu cervugid You think you know but you have no idea Offline #107 2007-04-10 16:36:33
Re: Test PapanicolauMultumesc pentru raspuns, Lolita. M-am mai linistit, voi face tratamentul prescris si o sa il intreb pe medic la urmatoarea vizita, pentru ca sa pot evita pe viitor astfel de probleme. Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-04-10 16:36:59) Offline #108 2007-04-10 21:19:53
Re: Test Papanicolauin 2002 am fost la medic pentru nu mai stiu ce problema, insa mi-a descoperit o rana pe col, zicea el ca este de la nastere, mi-a facut un papanicolau care a iesit C III, dupa tratament tot C III, mi-a recoltat biopsie , care a fost negativa, dupa toate astea m-am dus la medicul cu care am nascut si fara alte investigatii mi-a cauterizat rana ( cand eram deja pe masa i-am spus ca am facut o biopsie care a fost negativa, iar el a zis" ca nici nu-mi ardea rana daca nu era negativa"), dupa cauterizarea scurgerea avea un miros urat. Offline #109 2007-04-10 21:22:37
Re: Test Papanicolausunt disperata, te rog mult doctoressa daca ai timp raspunde-mi si mie.................. multumesc anticipat, am citit multe mesaje de ale tale din care reiesea ca esti foarte ocupata dar te rog mult fa- Offline #110 2007-04-10 21:24:35
Re: Test Papanicolaum-as bucura daca as primi raspunsuri si din alte parti, va roogg Offline #111 2007-04-10 21:25:20
Re: Test Papanicolauciteste regulile forumului ca ai incalcat deja 2 din ele. mami de minuni Offline #112 2007-04-11 10:56:32
Re: Test Papanicolauadeluta, ai warn. intelegem ca esti disperata (desi eu una nu inteleg de ce nu ai intrebat medicul toate astea), dar asta nu inseamna ca daca postezi mesaj dupa mesaj in nestire se intampla o minune si in toiul noptii apare doctoressa pe forum. daca fetele care erau pe forum atunci stiau s aiti raspunda, o faceau. Nobody home Offline #113 2007-04-11 12:29:13
Re: Test Papanicolaunici nu observasem ca postase in 2 locuri decat la mult timp dupa ce ii raspunsesem "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #114 2007-04-11 12:48:27
Re: Test Papanicolauadeluta, nu ai facut nici o prostie cu cauterizarea. aveai papanicolau clasa II. faceai prostie daca nu cauterizai rana. cel mai probabil cauza eventualei tale infertilitati de acum e mai sus, nu la nivelul colului. Eu nu inteleg disperarea, nu ai nici o suferinta grava si nici vreo urgenta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|