|
Nu esti logat.
Legat de biserica#1 2007-02-17 17:47:29
legat de bisericae adevarat ca dup un chiuretaj numai ai voie sa intri in biserica?vreau sa incep acu sa tin postu pastelui da nu stiu dak am voie sa ma mai impartasesc,spovedesc:(.pana la urma ce trebuie facut? Offline #2 2007-02-17 18:00:43
Re: legat de bisericaai voie sa te spovedesti si apoi preotul iti va spune ce sa faci.mai asteapta si alte raspunsuri.daca imi aduc bine aminte printre noi este o fata al carei tata este preot si ea probabil va sti sa iti spuna mai multe. Offline #3 2007-02-17 19:42:16
Re: legat de bisericade spovedit te spovedeste...de impartasit nu cred Offline #4 2007-02-17 19:48:23
Re: legat de bisericak_v_l zicea cineva pe forum aici ca dupa curetej nu ai voie sa intri in biserica 40 de zile..dupa asta trebuie sa mergi sa iti citeasca ceva ca sa poti intra .. si apoi te poti spovedi Offline #5 2007-02-17 20:36:10
Re: legat de bisericas inteleg ca asta tre sa fac???sa merg sa imi citeasca??of...preotu!!!imi e rusine de ce am facut!( Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-18 11:51:57
Re: legat de bisericaacuma asta e stai linistita ... nu esti nici p[rima nici ultima in situatie ... si nu cred ca esti prima care merge la un preot pt chestia asta ... asa ca ... decizia ta ... curaj it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2007-02-18 13:32:00
Re: legat de bisericak_v_l.. nu trebuie sa-ti fie rusine de preot... el e obisnuit cu astfel de lucruri si le aude mereu... du-te cu incredere pt ca ce ai facut u e pacat mare si nimic nu e mai bun de facut decat sa mergi la "medic sa te faci bine".. pt ca si preotul este un doctor, dar pt suflet! Offline #8 2007-02-18 15:36:10
Re: legat de bisericanu trebuie sa iti fie rusine de ce ai facut, pt k nu ai facut din placere, ai facut pentru k ai fost nevoita http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-02-18 16:36:28
Re: legat de bisericamai astept parerile voastre!!!multumesc pt incurajari!! Offline #10 2007-02-18 18:11:11
Re: legat de bisericaeu cred ca poti sa mergi la biserica, oricum mai stiu si alte fete care au facut si nu au fost la biserica sa se spovedeasca sau impartaseasca, Offline #11 2007-02-18 19:30:44
Re: legat de bisericanu are voie sa intre in biserica 40 zile ,iar dupa aia de suce sa-i citeasca molifta,dupa care se va spovedi si impartasi. Offline #12 2007-02-18 20:55:41
Re: legat de bisericaDoamne Dumnezeule am urmarit acel filmulet cu un avort filmat si arata la sfarsit copilasul tot bucati..capul,piciorusele,manutele,ma iertati ca sunt asa dura dar fiecare femeie ar trebui sa vada acel filmulet inainte de a face un avort...Oribil! Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #13 2007-02-18 21:14:50
Re: legat de biserica
au mai fost discutii despre avort pe acest forum.si oricum exista situatii in care un avort este necesar.e traumatizant stiu...e mai bine sa nasca un copil pe care sa il abandoneze?bineinteles ca cel mai bine ar fi sa nu se ajunga in situatia asta prin folosirea met contraceptive dar... Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-18 21:16:18) Offline #14 2007-02-18 21:15:41
unde ai gasit filmuletul? Offline #16 2007-02-18 21:20:11
Re: legat de bisericade spovedit ai voie sa te spovedesti,de impartasit nu ai voie cativa ani nu stiu sa-ti spun cati.Dar asta te poate lamuri cel mai bine un preot.Ionela permite-mi sa te corectez impartasania nu se mai da nici fetelor care si-au inceput viata sexuala.Multe fete nu spun preotului ca si-au incaput viata sexuala ca nu le-a intrebat sau ca le e rusine si nu stiu ca nu se mai da impartasanie.Iar cu intratul in biserica dupa 40 de zile e ptr cele care au nascut lauze.Li se face molifta,li se citeste apa etc.Oricum sfatul meu e sa te spovedesti la sfarsitul postului ca sa mai treaca timp daca ai facut chiuretajul recent.Si incearca sa gasesti un preotc care sa te asculte si sa te sfatuiasca si bland(e ff important) Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-02-18 21:24:03) Offline #17 2007-02-18 21:30:39
Re: legat de bisericaadiq nu toti preotii trebuie sa te asculte.....si de ce adiq bland ???doar nu o ia la bataie Fereasca Dumnezeu Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #18 2007-02-18 21:42:32
Re: legat de bisericada morrow.!..nu toti preotii te asculta in adevaratul sens al cuvantului atunci cand le marturisesti o problema si unii mai au si "darul" de a te face sa te simti mai rau ca si inainte sa vorbesti cu ei Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #19 2007-02-18 21:44:55
vi se pare reala partea din finalul filmuletului? asa se vad palmele copilului la pana in trei luni? mie mi se pare cam plastic.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|