|
Nu esti logat.
Legat de biserica-7#115 2008-08-04 13:21:23
Re: legat de bisericada nici eu nu le-am zis ca nu mai sunt virgina....da vobeam cu el pur teoretic.nici nu banuiesc Offline #116 2008-08-04 14:26:36
Re: legat de bisericadin toamna?pai postu asta il tii?eu le-am spus ca nu pot sa tin postu asta ca-s cu munca etc Offline #117 2008-08-04 14:54:48
Re: legat de biserica
am tot ce ati scris voi pe aici.parerile sunt impartite...sunt multe f multe de zis si la topicul asta. Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #118 2008-08-04 15:04:36
ba nu cata!la noi nu e asa.preotii is ceva mai drastici si nici nu te spovedesc la chestii de astea Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #119 2008-08-04 15:06:40
Re: legat de bisericapai dupa cum vedeti si la catolici e asa...deci nu doar la ortodocsi e asa Offline Publicitateloading...
#120 2008-08-04 16:12:05
categoric daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #121 2008-08-04 16:15:12
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #122 2008-08-04 16:27:47
Re: legat de bisericasi eu am patit o chestie ca raluk_, desi eu sunt ortodoxa... am mers la spovedit la un alt preot decat duhovnicul meu... aceleasi probleme si nu a vrut sa puna "chestia" aia (partea din fata a hainei preotesti, stiu ca are un n ume al ei dar imi scapa acum) pe capul nostru... eu eram prima, terminasem si eu stateam si asteptam... el nik... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #123 2008-08-04 17:14:35
daa...e mult mai bine asa dekt sa schimbi preotii... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #124 2008-08-04 17:15:57
Re: legat de bisericapai stiu... atunci a fost o intamplare sa ne trezim prea tarziu, duhovnicul meu nu mai spovedea, era parca in ultima zi inainte de Pasti... si l-am luat de-o aripa pe iubi si-am mers impreuna la prima biserica din zona... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #125 2008-08-04 17:26:04
Re: legat de bisericachiar nu mai stiu care a fost faza. la noi la biserica e un program fix de spovedit, il stiam, n-am ajuns... mi-a fost rusine sa-l sun sa-i cer sa vina special pt mine. ca de venit venea. l-am vazut acum, cand am mers sa vorbim de cununie... a vorbit iubi, ca, de, el e barbaul, era obisnuit ca el sa "negocieze contractele" la sfarsit, cand sa plecam, se uita preotul la mine si l-am vazut cum a zambit... efectiv s-a bucurat pt mine mi-a placut mult... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #126 2010-03-30 22:05:20
Re: legat de bisericastiu ca nu s-a mai vb de mult timp de spovedanie dar reincep eu.azi am fost la spovedit si am iesit atat de suparata ca imi venea sa plang.nu am mai fost de 2 ani la catedrala tot din cauza unei situatii asemanatoare. primul lucru exact asta am spus ca nu am mai emrs din cauza unuia dintre preotii de acolo si cred ca s-a razbunat.nu i-a pasat ce pacate am. a inceput cu niste intrebari generale dupa care m-a acuzat ca eu sunt fatarnica si de fapt nu imi regret pacatele. apoi i-am explicat ca eu am relatie mea du dumnezeu si stiu ca el imi stie sfaturile si m-a acuzat ca eu dau in protestantism si ca dc mai sunt acolo?si m-am rastit un pic la el ca daca nu avea nevoie de un duhovnic nu mai eram acolo nu?apoi a urmat o morala fara nicio legatura.a inceput sa-mi explice biologic ce se intampla cand doi oameni fac sex si ca atatea romance pleaca sa ingrijeasca batrane in Italia fiindca ele fac pre mult sex si le-au murit neuronii. apoi ca daca faci sex ramai fata batrana. apoi ca daca ai grija de tine pe exterior iti pierzi interiorul.ca nu stiu ce filozofi din grecia antica avea o teorie cum ca in interior exista niste energii canalizate intr-un cerc si etc etc. apoi m-a acuzat ca locuiesc in concubinaj.am ramas tampita:|.nici macar nu stiu de unde a venit ideea asta. apoi mi-a zis eu el nu ma impartaseste pana nu ma duc la el sa-mi crestineze viata si nu ma rog macar 30-45 de min pe zi ca sa-mi canalizez energiile sau asa cv.si apoi ca sa ma duc la el ca el se ocupa de adolescenti rebeli ca mine. pe undeva pe parcurs ii aduceam eu aminte cv de genu: a da,stiti, eu am minti si am facut aia si nu stiu ce. is atat de suparata pe el si imi nici sa nu mai merg vreodata la biserica x( Offline #127 2010-03-30 22:10:07
Re: legat de bisericakei nu inseamna a toti sunt la fel...eu in locul tau ma ridicam si plecam nu-l lasam sa ma faca asa Offline #128 2010-03-30 22:21:12
Re: legat de bisericamelany1 ma crezi ca m-am pierdut speranta ca exista?din acest motiv am renuntat sa ma spovedesc fiindca si ultimele 2 spovedanii au fost asemanatoare. am iesit din biserica plangand. la 2 biserici diferite la 2 preoti diferiti. sincer nu stiu daca sa mai cred ca exista si preoti seriosi Offline #129 2010-03-30 22:28:26
Re: legat de bisericanu stiu ce sa zic oricum nici un preot nu-ti va zice : ok bine ca faci sex...si mie imi tine teorie da asta e incerci sa treci peste ..importannt e ca te-ai spovedit si tu in fata lui Dumnezeu stii ca nu ai mintit si nu ai fost fatarnica,ce mai conteaza ce zice el..oricum el nu te judeca Offline #130 2011-04-17 10:56:52Re: legat de bisericafetelor, vreau si eu sa ma spovedesc zilele acestea si vroiam sa va intreb daca nu stiti programul de spovedanie la biserica Belvedere...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|