|
Nu esti logat.
Legat de biserica-6#96 2007-03-26 20:41:35
Re: legat de bisericaok am inteles.....butterfly20 stii vreun preot bun in Cta? Eu am fost anul trecut la biserica din parcul de la casa de cult si acolo a venit un preot nu f in varsta care spovedea jumatate de ora pe fiecare....vb pur si simplu cu omul...mi se pare mare lucru intr-un oras sa mai fie si astfel de preoti, dar am inteles ca el de fapt e de la catedrala si mai venea si pe la biserica din parc. #97 2007-03-26 22:46:48
Re: legat de bisericaCa sa te spovedesti nu e neaparat nevoie sa tii post, te spovedesti cand simti tu nevoia...Nici ca sa te impartasesti nu e absolut obligatoriu (daca esti bolnava), dar de obicei se cer minim cateva zile de post. Offline #98 2007-03-27 22:36:15
Re: legat de bisericaparerile sunt impartite... eu nu am duhovnic . mi-am inceput viata sexuala acum cativa ani, de atunci am tot mers sa ma spovedesc, la fiecare preot i-am spus ca am pacatuit si m-a impartasit... nici unul nu mi-a zis ca nu am voie sau sa hotarasc eu. Offline #99 2007-03-27 23:16:25
Re: legat de bisericafetelor am si eu o intrebare... inainte sa te casatoresti tebuie sa te spovedesti??? Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #100 2007-03-27 23:18:13
Re: legat de bisericapai tu ce crezi? maicutele nu se spovedesc?! deci te spovedesti indiferent de statut mami de minuni Offline Publicitateloading...
#101 2007-03-27 23:32:17
Re: legat de bisericama refer strict la casatorie ...adica dc e o conditie care trebuie indeplinita pt ca preotul sa te casatoreasca. (adica te intreaba preotul dc te-ai spovedit atunci cand te duci sa discuti cu el d ora data si alte cele...ma intelegi) nu prea am intels faza cu maiutele ca ele nu se casatoresc. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #102 2007-03-27 23:36:17
Re: legat de bisericaintelesesem ca te intereseaza daca trebuie sa te spovedesti inaite de casatorie...in ideea ca tu credeai ca numai dupa casatorie se spovedesc femeile...nu stiu de ce am percutat asa...mia culpa mami de minuni Offline #103 2007-03-27 23:44:28
Re: legat de bisericaeu_vreau, ei perfecta dreptate... asa e! Offline #104 2007-03-28 00:04:35
Re: legat de bisericams mult eu_vreau...poate ca n-am fost eu prea explicita. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #105 2007-03-28 00:40:55
Re: legat de bisericaRanduiala bisericii cere spovedanie inainte de cununie si asa si este bine sa faci, sa lepezi toate cele care au fost ale trecutului si sa intri curata in noua ta randuiala. De impartasit nu te impartaseste decat daca nu ai pacate care opresc de la sf. impartasanie (ca de exemplu inceperea vietii sexuale inainte de cununia religioasa). Paharul cu vin din care beau mirii si piscotul nu sunt sf. impartasanie. Iar daca te impartaseste asta nu se face in cadrul slujbei cununiei. Offline #106 2007-03-28 00:45:55
Re: legat de bisericala catolici se face in cadrul slujbei. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #107 2007-03-28 07:16:20
Re: legat de bisericasi la noi se face in cadrul slujbei daca slujba e duminica si nu sambata. mami de minuni Offline #108 2007-03-28 11:44:18
Re: legat de bisericaLa ortodocsi se face duminica in cadrul slujbei doar daca mirii vin de dimineata si stau la liturghie si la liturghie daca pot se imapartasesc si dupa liturghie se face slujba cununiei. Offline #109 2007-03-28 11:56:07
Re: legat de bisericadeci eu nu mai inteleg nimic.....pana la urma te impartaseste in ziua cununiei daca ti-ai inceput viata sexuala sau nu te impartaseste? ca unele de aizi zic da altele nu eu am inteles ca daca ti-ai inceput viata sexuala sa zic la 18 ani te impartaseste preotul doar dupa 7 ani sau cand te casatoresti? #110 2007-03-28 12:17:56
Re: legat de bisericaDar merge sa ne faca slujba de cununie si fara impartasanie, nu ? Ca al meu iubit sigur nu vrea sa se spovedeasca si nu pot sa-l fortez ca nu imi place..deci probabil cade asta My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #111 2007-03-28 14:00:14
Re: legat de bisericamie nu mi s-a spus andutza ca ma impartaseste dupa 7 ani ci fix din ziua in care devin nevasta si asa a si fost...nu stiu care sunt randuielile adevarate...eu am spus doar ce mi s-a spus mie mami de minuni Offline #112 2007-03-28 14:31:28
Re: legat de bisericapai, din ziua in care te casatoresti se presupune ca nu vei mai intretine relatii sexuale cu altcineva ... pana cand moartea va va desparti.Deci e logic sa te impartaseasca, daca asta e singurul pacat pentru care ti se refuza impartasania pana atunci. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #113 2008-08-03 12:39:21
Re: legat de biserica
Ca sa se impartaseasca trebuie sa savarseasca canonul dat de preot. In cazul avortului este unul destul de dur. femeia nu se impartaseste decat dupa vreo 10 ani daca nu ma insel. Iar ca povara sa fie mai usoara, este bine ca familia respcriva sa faca milostenii, sa boteze copii etc. Exclus impartasitul dupa spovedania unui avort. Offline #114 2008-08-03 23:14:18
Re: legat de bisericapai Katalina eu am inteles ca tatal tau e preot..ai vorbit vreoadata cu el ce considera el?pur teoretic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|