|
Nu esti logat.
Legat de biserica-4#58 2007-02-20 13:57:18
Re: legat de bisericaeu i-am spus ca am pacatuit pe un ton mai....asa si a zis ca nu ma poate impartasi,asta la un preot.apoi am mers la altul care ma impartasit dar mi-a zis sa nu mai fac si bla bla bla dar am facut-o in continuare..asta e. expect the worst , hope for the best! Offline #59 2007-02-20 13:59:45
Re: legat de bisericapai da dar daca stii ca iei impartasanie nu mai faci sau daca stii ca o vei mai face refuza impartasania..preotul nu intuieste ce vei mai face u...si asa nu mai e preotul vinovat de ce faci u ci u esti vinovatul de faptele tale.oricum te sfatuiesc sa nu mai iei daca faci in continuare Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-02-20 14:00:10) Offline #60 2007-02-20 16:35:06
Re: legat de bisericanu prea e locul meu pe acest post,fiindca eu nu prea sunt de acord cu niciuna dintre voi....eu sunt reformata,totala alta religie si alte conceptii..Dar nu judec nici o religie,le respect pe toate.. Offline #61 2007-03-18 14:52:23
Re: legat de bisericaNimeni nu te forteaza sa mergi la spovedit, asta se face pentru ca asa simti. Dar va zic ca nu ai cum sa te simti rau dupa o spovedanie, poti doar sa fii impacata cu tine si cu Dumnezeu. In ceea ce priveste chiuretajul nu zice nicaieri ca trebuie sa stai nu stiu cat ca sa poti intra in biserica. E fals. Du-te cat mai repede pentru ca e un lucru greu pentru suflet, de dus. Biata noastra constiinta mai trebuie si descarcata. Te poti spovedi oricand, de impartasit ramane discutabil, dar daca nu te impartasesti nu inseamna ca nu te poti spovedi ori de cate ori simti nevoia. Importanta e pacea sufleteasca. Mai ales ca nu cred ca se face un chiuretaj din placere, asa ca nu cred ca o super bucurie, deci du-te si te spovedeste. Offline #62 2007-03-18 18:59:26
Re: legat de biserica
Dumnezeu e pretutindeni si etern. In fiecare clipa ne vede si ne aude. Nu avem unde sa ne ascundem, dar nici de ce sa ne ascundem. Si mai ales nu avem nevoie de intermediari umani. Am inventat o multime de ritualuri, de traditii, de religii, fiecare revandicandu-si accesul sigur la divinitate... In fapt lucrurile sint infiorator de simple, si Iisus insusi le oglindea atat de limpede in vorbele sale. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2007-03-18 19:29:21) Offline Publicitateloading...
#63 2007-03-21 00:24:21
Re: legat de biserica''Nu vi se pare ca tocmai au fost judecate si condamnate toate femeile care au savarsit un avort? Prin excluderea lor din Biserica sint incalcate poruncile Lui Iisus, care spune clar ca a venit sa mantuiasca pe cei rataciti, nu pe cei fara prihana, ca de doctor au nevoie cei bolnavi, nu cei sanatosi. Prin urmare Biserica ar trebui sa fie un loc unde orice om sa mearga, fara sa fie judecat, si sa i se ofere alinare si pace. Offline #64 2007-03-21 12:04:43
ba cica cam asa e. daca faci avort nu ai voie sa intri in biserica sau mai stiu eu ce ritualuri sa faci http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #65 2007-03-21 12:28:55
Re: legat de bisericadeci...femeile care au facut avort au voie in biserica dupa ce li se citeste molifta. si asta se intampla stand la intrarea in biserica. dupa ce li se citeste au voie sa intre, sa se spovedeasca, dar nu sa se si impartaseasca 7 ani. mami de minuni Offline #66 2007-03-21 12:38:08
Re: legat de bisericapunctul meu de vedere este urmatorul: murdar esti daca nu te speli, daca ai menstra nu esti murdar....cu atit mai mult cu cit nu depinde de tine sa ai sau nu, nu ai cerut tu sa ai menstra odata pe luna. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2007-03-21 12:46:49
Re: legat de bisericaspoveditul si impartasitul nu reprezinta o relatie cu preotimea, doctoressa...e vb de respect pt tine si pt Dumnezeu...zici ca, crezi in El - asta inseamna ca crezi si in ce a spus El la Cina cea de Taina cand a lasat ca Lege impartasirea cu Trupul si Sangele Lui...asta nu e relatie cu preotimea ci o relatie directa cu El... mami de minuni Offline #68 2007-03-21 12:50:37
Re: legat de bisericain Dumnezeu, eu_vreau....cit despre Iisus...ar fi niste discutii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2007-03-21 12:53:33
Re: legat de bisericaeu_vreau,nimeni nu a interzis intrarea unei femei cand are menstra in biserica,asta e un mit din batrani.am prieteni studenti la teologie si asa mi-au zis. nu esti murdara at,esti doar intr-o perioada care te reprezinta ca femeie.de ce sa nu am voie sa iau un copil in brate at? Offline #70 2007-03-21 13:05:02
Re: legat de bisericacum zici si tu doctoressa fiecare crede in ce vrea si cum vrea...nu am nimic cu nimeni...si nici nu vreau sa fac polemica pe seama existentei lui Dumnezeu. eu CRED in El si asta conteaza! mami de minuni Offline #71 2007-03-21 13:08:48
Re: legat de bisericasunt intu totul de acord cu doctoressa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #72 2007-03-21 13:10:03
Re: legat de bisericadar si eu cred,ny am zis ca sunt ateu,sau alte chestii!nu am intrat niciodata in biserica cand aveam menstra dar stiu ca Dumnezeu nu interzice acest lucru,daca tu vrei cu adevarat sa maergi sa te inchini... Offline #73 2007-03-21 13:28:02
Re: legat de bisericaeu am intrat in biserica cand eram pe stop si nu am patit nimica pana acuma.si eu cred ca este o prostie..in + am o colega a carei tata este preot si el i-a zis ca nu este pacat sa intri in biserica cand esti pe stop...deci ... Offline #74 2007-03-21 17:45:37
Hm ...intradevar n`am mai scris de mult pe aici... deci... chiar dak ai facut avort...chiar de nu...chiar dak uciderea e printre cele mai mari pacate...Nu te opreshte nimeni sa nu intri in biserica...pt k...dak asha zic "babele" nu le luati in seama Biserica lui Dumnezeu este sa se roage toata lumea in ea! cat despre...perioada mai sensibila ca nu ai voie sa intri in Biserica...era pe vremuri knd nu existau absorbante...si etc...asta tot de la batrani esti...poti sa stai si in naos oriunde...insa shtiu k nu e bine sa sarutzi icoanele...pt k...asta ne`a dat Dumnezeu sa suferim k a gresit neamul femeiesc. Lucrul asta il shtiu de la duhovnicul meu...si daca tot aveti nesigurantza in sufletel mergeti la biserica si intrebati chiar si pe femeia de la lumanari sau un oricare preot si vĂ£ va lamuri mai mult k sigur #75 2007-03-21 19:09:15
Re: legat de bisericalegat de perioada de menstruatie am intrebato si eu p profa de religie si a zis k avem voi se intram in biserik...asta era o regula pentru femeile din perioada contemporana lui Iisus pt nu existau tampoane si alte metode...dar nu avem voie sa ne inchinam. Offline #76 2007-03-21 19:25:56
Re: legat de bisericamama mea zice ca "mit-ul" asta daca pot sa-i zic asa e de pe vremea stra stra stra stra bunicelor pt ca ele nu purtau atunci nimic pe sub rochii si atunci le interzicea preotul sa intre in biserica (ceea ce mi se pare normal). e ca o lege nescrisa. mi se pare plauzibila explicatia. voua nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|