|
Nu esti logat.
POSTINOR-109#2053 2009-11-14 13:47:24
Re: POSTINORInainte de anticonceptionale treceau intre 23-26 de zile de la prima zi de singerare pina la prima zi a urmatoarei menstruatii. Nu prea-mi mai amintesc pentru ca am luat pastile destul de multa vreme, ce-i drept cu pauze. In timp ciclul mi s-a reglat de la ele si perioada ciclului raminea constanta chiar si-n scurtele pauze de pastile. Offline #2054 2009-11-14 13:53:36
Re: POSTINORpai pe perioada cand iei anticonceptionale se regleaza dar cand nu le iei ...ciclul devine cum l-ai avut anterior...daca tu l-ai avut neregulat inseamna k asa va veni si acum. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2055 2009-11-14 14:00:36
Re: POSTINORIn perioada in care luam pastile ciclul era de 25 de zile iar luna asta, la o luna dupa ce am renuntat la ele la fel mi-a venit. E problema mare daca mai iau un Postinor daca am mai luat unul acum 5 luni? Mi-e destul de frica si n-as vrea sa treaca perioada in care mai pot folosi contraceptia de urgenta. Offline #2056 2009-11-14 14:06:54
Re: POSTINORpai nu e f bine sa-l iei pentru k contine multi hormoni si iti deregleaza organismul...dar ce sa zic?...te sfatuiesc sa-l iei dar numai cu conditia sa ai mult mai multa grija pe viitor ca sa nu mai fie nevoie sa apelezi la acesta. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2057 2009-11-14 14:10:35
Re: POSTINORDaca azi iau Postinor miine pot sa reincep anticonceptionalele? E a cincea zi de menstruatie. Offline Publicitateloading...
#2058 2009-11-14 14:13:43
Re: POSTINORaici chiar k e nevoie si de o alta parere... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2059 2009-11-14 14:19:19
Re: POSTINORMa gindeam ca macar dupa 7 zile nu o sa trebuiasca sa-mi mai fac probleme. Multumesc mult, o sa iau postinor pina la urma cred. Am sa mai cer si alte pareri totusi. Offline #2060 2009-11-14 14:35:10
Re: POSTINORpai nu-ti faci pb din cauza k vei fi protejata...dar tu te gandesti cati hormoni intra in corp? pe forum pe undeva scrie k postinor are hormoni cat 10 folii de anticonceptionale....iar dak tu mai iei si anticonceptionale...is si mai multi. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2061 2009-11-14 15:22:42
Re: POSTINORDa, ai dreptate, mai bine astept pina la urmatoarea menstruatie. Nu sunt prea decisa daca e ok sa iau sau nu Postinor insa cred ca e mai bine sa il iau si sa stau linistita decit sa imi fac griji o luna. O ultima intrebare as mai avea: stiu ca dupa Postinor apar unele singerari care pot si confundate cu menstra si sa te induca in eorare. Daca urmatoarea singerare apare tot cam la 25 de zile dupa Postinor pot sa incep antibebele linistita? O pot considera menstra, nu vreo reactie adversa a contraceptivului de urgenta? Offline #2062 2009-11-20 08:41:09
Re: POSTINORDupa prostinor ar fi trebuit sa apaar o sangerare ceva?Am mai luat acum 2 ani si am avut o scurgere mica maronie si doar atat..ciclul at mi a venit normal..acum are 6 zile de intarziere,prostinor l am luat marti(dupa ce s a rupt prezervativul)...simptomele de ciclu au trecut si menstruatia nu vine....era prima luna de pauza de la antibebe..e pos ca prostinorul sa ma fi dereglat chiar adca el trebuia sa vina?Deja imi vine sa ma urc pe pereti.... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #2063 2009-11-20 08:47:20
Re: POSTINORda postinorul iti deregleaza menstruatia.....si nu este obligatoriu ca dupa postinor sa ai acea scrugere , depinde de organism , nu toata lumea are acea scurgere dupa ce ia postinor, de ex .eu nu am avut niciodata scurgerea aceea si am luat de cateva ori postinor, si mi sa dereglat menstra nu am avut menstra aproape 2 luni....asa k mai asteapta este dereglare de la postinor... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2064 2009-11-20 08:49:52
Re: POSTINORMc bella.Is suparici...trebuiau sa fie lunile de pauza la antibebe si mai rau am dat o in bara Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #2065 2009-11-20 10:57:25
Re: POSTINORnu ai pt ce o sa vina ai sa vezi... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2066 2009-11-20 11:23:37
Re: POSTINORMc frumos. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #2067 2009-11-24 08:17:53
Re: POSTINORAm 10 zile de cand trebuia sa vina deja.Am facut azi un test de sarcina..a iesit negativ.Stiu ca nu e concludent pentru raportul de martea trecuta,dar pentru cele din urma?Cele protejate.....daca ar fi fost ceva de atunci ar fi trebuit sa iasa pana acum nu? Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #2068 2009-11-24 19:44:12
Re: POSTINORpai dak au trecut 3 sapt de la celelalte da...trebuia sa iasa pozitiv dak erai insarcinata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2069 2009-11-25 08:03:17
Re: POSTINORMc Yohanna.A venit aseara.....acum nu stiu daca e menstra propriu-zisa sau sangerarea dupa prostinor.E destul de densa ca volum.....cum era inainte de antibebe.Banuiesc ca ar trebui sa nu imi mai fac griji nu?Am preferat sa nu incep antibebele...preferam sa stam 1 luna cuminti si la urmatoarea menstruatie sa ma apuc din nou......Mi-e teama sa mai incerc cu prezervativ din nou. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #2070 2009-11-27 23:14:24
Re: POSTINORFetelor am asa o intrebare: am luat postenor de citeva ori in timp de vreo 3 ani si parca tot normal, ma intereseaza daca el actioneaza negativ asupra organelor genitale, pot aparea careva probleme pe viitor daca voi dori sa am un bebe, care sunt urmarile lui? Offline #2071 2009-11-27 23:18:59
Re: POSTINORDya20 ma bucur k ti-a venit "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|