|
Nu esti logat.
POSTINOR-108#2034 2009-10-30 21:35:54
Re: POSTINORmersi de raspuns..oricum o sa mai astept si alte pareri:* Offline #2035 2009-10-30 21:39:25
Re: POSTINORcu placere... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2036 2009-10-31 08:51:21
Re: POSTINORNu cred ca e cazul sa iei postinor. Asta daca ai un ciclu menstual regulat... Daca ai ciclul neregulat, trebuie sa-ti calculezi perioada fertila. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2037 2009-11-01 15:28:16
Re: POSTINORam o mare problema!acum o luna si 3 saptamani,am luat postinor,la maxim o ora dupa contactul sexual,iar cea de-a doua pastila la fix 12 ore.menstruatia a venit la aproximativ 5 zile asa cum scria pe prospect.problema e ca de atunci nu mi-a mai venit si a trecut deja o luna si jumatate.mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.intrebarea mea e,cat va intarzia? Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #2038 2009-11-01 15:32:08
Re: POSTINORcel mai probabil ti s-a dereglat ciclul de la postinor! insarcinata nu ai cum sa fii, din moment ce l-ai luat corect si testele au iesit negative! mai asteapta si daca tot nu vine, mergi la un medic! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#2039 2009-11-01 15:47:09
Re: POSTINOR
am uitat sa specific faptul ca in ultima zi de menstra de dupa postionor a scapat prezervativul in mine,dar nu apucase sa isi dea drumul.si nu am mai avut cum sa iau postinor.sunt paranoica sau e o posibilitate sa fiu insarcinata? Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #2040 2009-11-01 18:27:29
Re: POSTINORnu esti insarcinata stai linistita , mai ales ca testele au iesit neative....daca le-ai facut dupa 3 saptamani de la contactul sexual acesta este concludent...asteapta menstra k trebuie sa vina si nu te mai stresa k si stresul este o cauza a intarzierii... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2041 2009-11-01 20:31:21
Re: POSTINOR
multumesc frumos,si da testele le-am facut la 3 saptamani de la .... oricum maine am programare la gineco pt orice eventualitate Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #2042 2009-11-01 20:39:14
Re: POSTINORsi eu zic sa stai linistita! era mica probabilitatea sa ramai insarcinata daca a ramas prezervativul in tine, iar daca ai facut si testele alea dupa 3 saptamani si au iesit negative, e clar! oricum e bine ca te duci la ginecolog sa vezi ce e cu intarzierea, poate iti da ceva sa iti vina! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #2043 2009-11-05 22:02:44
Re: POSTINORsalut, as avea nevoie din nou de o parere. am scris si acum aproximativ 2 saptamani, am luat postinor, in acelasi timp luand si anticonceptionale. menstra aceea falsa indusa de postinor a venit chiar cu 2 zile intarziere fata de cea obisnuita, dar a venit mult redusa cantitativ, adica a tinut 3 zile si cativa stropi. acum dupa vreo saptamana si ceva ma dor sanii foarte tare, ma dor ovarele. ar putea fi efecte secundare ale postinorului sau postinorul e posibil sa nu isi fi facut efectul? as vrea sa fac maine testul beta hcg, si vroiam sa stiu daca postinorul influenteaza in vreun fel testul. Offline #2044 2009-11-06 10:36:21
Re: POSTINORCeea ce ai avut tu dupa postinor, a fost spotting, nu menstra. Dupa simtomele pe care le descrii e posibil sa iti vina menstra normala acum. Eu zic sa mai astepti cateva zile. Postinorul nu infuenteaza testul de sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2045 2009-11-07 16:40:34
Re: POSTINORBuna ziua. Am avut menstruatie intre 24 si 29 octombrie. In 31, la 4 a.m. aproximativ, am facut sex neprotejat. La 13 p.m. am luat postinor iar dupa 12 ore, am luat a doua pastila. Acum 2 ani am mai luat pastila dar nu am avut nicio reactie adversa. Din pacate de data aceasta m-am simtit rau si inca ma simt. In primele 4 zile am simtit dureri de burta, ameteli si dureri de cap; iar in a 5-a zi (in 4 noiembrie) am inceput sa sangerez abundent, ca si cum as fi in prima zi de menstruatie (totusi, fara simptomele obisnuite menstruatiei). Pe langa sangerare simt o anumita tensiune in partea stanga si dreapta a uterului...ca si cum mi-ar strange cineva trompele uterine, sau ce am acolo. Inca sangerez dar foarte putin, plus ca sangele arata...ciudat...uneori e fluid, alteori inchegat, alteori nu e deloc, si uneori am si niste bucati de firicele maronii pe hartia igienica. Stiu ca e normal sa sangerez dupa Postinor, dar nu stiu... Simt...inteleg...iert...cred... Nu stiu Offline #2046 2009-11-07 17:23:13
Re: POSTINORHm .. Poate ca de data asta organismul tau a reactionat un pic mai " agresiv " .. Eu zic ca e totusi efect secundar al Postinorului si ca o sa se opreasca si sangerarea aia, dar daca chiar observi ca persista, n-ar strica sa mergi la medic. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2047 2009-11-13 22:06:36
Re: POSTINORam si eu o intrebare,am luat postenor a 2 zi dupa actul sexual, si mi-a venit CM ininte cu 2 saptamini decit normal, ma gindesc ca e ciclu si nu singerari pentru ca a durat normal ca ciclul. nu inteleg ce a fost asta? este efect al postenorului? sa astept si ciclul care normal trebuie sa vie pe 24? Ultima oara a fost editat de rozalina_ (2009-11-13 22:14:40) Offline #2048 2009-11-14 08:10:26
Re: POSTINOReste un efect al postinorului. Offline #2049 2009-11-14 13:30:18
Re: POSTINORBuna. Am incetat sa mai iau anticonceptionale acum o luna. Astazi sunt intra-a patra zi de menstruatie iar azi noapte, in timpul actului sexual s-a rupt prezervativul iar el a ejeculat in mine. Ma gindeam la un Postinor insa probelma e ca am mai luat o pastila acum vreo 5 luni si stiam ca nu ai voie sa iei decit doua intr-un an. Vroiam sa reiau si anticonceptionalele dintra- cincea zi de mentruatie, adica de miine. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult. Offline #2050 2009-11-14 13:33:00
Re: POSTINORdak nu ai ciclu mai scurt de 28 de zile eu zic sa nu iei nici un postinor. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2051 2009-11-14 13:36:33
Re: POSTINORCind luam anticonceptionale imi venea regulat, adica tot timpul in a treia zi dupa ce terminam o folie de 21 de pastile. Vad ca si luna asta mi-a venit la fel. Deci ar cam trebui sa iau Postinor? Da, stiu ca trebuie s ama protejez 7 zile daca le incep din a cincea zi. Offline #2052 2009-11-14 13:43:55
Re: POSTINORsi inainte sa iei anticonceptionale cum iti venea?cate zile erau de la prima zi de menstruatie pana la prima zi a urmatoarei menstruatii? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|