|
Nu esti logat.
POSTINOR-107#2015 2009-10-26 19:03:59
Re: POSTINORmihaela02 cunosc ataaat de multe fete, si cu siguranta sunt si aici pe forum mamici, care au luat ani de zile anticonceptionale, si iata, acum sunt mamici. Eu inteleg ca nu esti intr-o relatie serioasa, dar tocmai de aceea, risti sa ramai insarcinata? Mergi la ginecolog, si in urma unui control + analize, acesta iti va prescrie ce e mai bun pt tine Offline #2016 2009-10-26 19:16:50
Re: POSTINORcrede-ma ca de acum incolo o sa iau anticonceptionale dar preferam prezervativul pt ca ma protejeza impotriva bolilor....nu stiu cum s-a putut intampla de 2 ori la rand, dar s-a intamplat...nu am ciclul regulat dar tot timpul ma ghidez dupa data ultimei menstruatii ...niciodata nu imi vine mai repede si in ultimele 3 luni mia venit regulat....spune-mi te rog ce alte efecte negative mai are?...efectiv nu gasesc alta solutie decat sa iau inca o data ca nu vreau sa raman insarcinata. Offline #2017 2009-10-26 19:26:48
Re: POSTINORpoti folosi si prezervativul si anticonceptionalele in paralel, care-i problema. Offline #2018 2009-10-30 14:28:04
Re: POSTINORbuna!am si eu o problema:mi`a venit menstruatia pe 22 oct adik joia trecuta...si am inceput sa iau anticonceptionale din ziua aia.menstruatia s`a ter pe 26...am avut contact sexual neprotejat in seara din 26.mai sus am postat ca am luat postinor pe 8 oct.intrebarea mea este dc anticonceptionalele si`au facut efectul.dp ce am luat postinorul trebuia sa fac test dp 3 sapt dar nu am facut.am facut test atunci dp ce am luat postinorul A 2A zi.Azi 30 oct am avut contact sexual neprotejat si el a ejaculat(prima data de cand am luat anticonceptionale)imediat mi`am dat seama ca am sangerat...un fel de hemoragie....sange rosu deschis si foarte fluid.dp aceea a curs dar nnu puternic...am stat intins in pat si nu mai curgea...cand ma ridic in picioare simt cum curge...dar nu rau...putin..ce credeti ca s`a intamplat?astept un raspuns urgent.multumesc frumos. Offline #2019 2009-10-30 14:47:02
Re: POSTINORdaca ai luat pastilutele din prima zi de menstruatie esti protejata.. Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#2020 2009-10-30 14:54:33
Re: POSTINORpai nu e prima data cand am luat.am luat acum un an timp de vreo 4 luni si am facut pauza 6 luni.si acum le`am luat din nou,atunci mi le`a recomandat ginecologul in urma unui consult deoarece nu imi mai venea...si mi le`a dat ac sa`mi reguleze ciclul.atunci imi aduc aminte ca am avut spott-ing dar nu asa ca acuma...efectiv acuma a curs sange dp momentul actului destul de mult...iar dc ce amm stat intinsa in pat mi`a curs mai putin.d`asta m`am speriat ca nu semana cu ce s`a intamplat atunci. Offline #2021 2009-10-30 14:56:48
Re: POSTINOReste posibil sa nu le mai suporte organismul daca continuua asa mergi la medik... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2022 2009-10-30 15:05:31
Re: POSTINORsi da am laut din prima zi a menstruatiei.am inceput sa iau la ora 10 seara problema e ca s`a dat ceasu cu o ora inapoi si practic eu tot la 10 am luat....e ca si cum as fi schimbat ora.... Offline #2023 2009-10-30 15:19:14
Re: POSTINORasta nu are atat de multa importanta...mergi asa in continuare.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2024 2009-10-30 17:34:22
Re: POSTINORam si eu o problema...duminica 25 oct am avut un contact sexual cu pretena mea(ea fiind virgina)nu am ejaculat in ea...a doua zi luni s-a mai int odata de aceasta data s-a int de doua ori prima data nu am ejaculat in ea..a doialea act s-a intamplat la un interval de 30 40 de minute..toate penetrarile au fost fara prezervativ si fara anticoncepionale..exista posibilitate sa fie ramas insarcitata chiar dak m-am sters si nu a durat decat 5 minute a doua ora?pentru siguranta ei a luat postinor2 la 11 ore dupa ultimul contact sexual si la 12 ore a luat a doua pastilutza ia fost putin greatza la o ora dupa ce a luat a doua pastilutza si sanii tensionati cu dureri de cap si putin si a doua zi insa ia trecut acuma numai are nimic...chair dak nu am lasat in ea poate sa ramana insarcinata?e posibil sa ramana cat de putin in ea?mentionez k menstrutia sa s-a incheiat sambata si luni s-a produs actul sexual si am inteles ca nu a fost in perioadata fertila....ast un ras la intrebarile mele dak ar trebui sa fiu ingrijorat va multumesc Offline #2025 2009-10-30 17:57:02
Re: POSTINORDaca nu era in perioada fertila atunci nu ar trebui sa fie probleme, plus ca daca a luat si Postinor e in regula, insa atentie cu coitul intrerupt ... Folositi prezervative sau sa ia anticonceptionale. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2026 2009-10-30 18:07:50
Re: POSTINOR
coitul ce insemana dak nu te superi k nu ma pricep ms mult pentru ras Offline #2027 2009-10-30 18:11:14
Re: POSTINOR?n cazul metodei coitului ?ntrerupt (coitus interruptus) barbatul ?si retrage complet penisul din vaginul femeii ?nainte de a ejacula. Acest lucru tine sperma ?n afara vaginului si ?mpiedica spermatozoizii sa ajunga la ovul. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2028 2009-10-30 18:19:45
aha multumesc f mult...deci dak ciclul i sa incheiat sambata inseamana k duminica sau chair luni ea nu mai este fertilia nu?si mai ales dak a luat postinor ar trebui sa fiu linisitit?va multumesc mult pentru raspunsuri Offline #2029 2009-10-30 19:03:34
Re: POSTINORCalculul perioadei fertile se face in felul urmator: Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2030 2009-10-30 20:52:54
buna vezi k ti-am raspuns si pe email Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2031 2009-10-30 21:20:20
se poate sa`mi raspunda doctoressa...pt ca nu cred ca e vorba de spotting pt ca s`a intamplat in timpul actului sexual si l`am murdarit si pe el si lenjeria de sange....asa ca ma indoiesc ca e vorba de asta.multumesc anticipat. Ultima oara a fost editat de Aditzzza (2009-10-30 21:25:41) Offline #2032 2009-10-30 21:23:45
Re: POSTINORam si eu o mica problema...am facut0o fara..si-a dat drumul in mine.. Offline #2033 2009-10-30 21:34:56
Re: POSTINOReu zik k daca iti vine sa nu mai iei orikum nu erai in perioada fertila...ai tip 72 de ore daca nu iti vine u decizi...desi nu erai in perioada fertila, dar mai asteapta pareri vezi ce zik fetele.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|