|
Nu esti logat.
Prezervative-pro si contra, nume-4#58 2007-04-10 21:28:35
Re: prezervative-pro si contra, numee mult mai sexy sa puna fata prezervativu... si pt ei e mai placut, mai ales daca stii sa te si joci, sa faci din asta o chestie incitanta, nu o rutina... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #59 2007-04-11 00:26:12
Re: prezervative-pro si contra, numehm...eu una n-am pus decat d 2 ori prezervativul in rest prietenul meu are aceasta misuiune...el e sefu:))iar mie imi place:)) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #60 2007-04-11 09:05:21
Re: prezervative-pro si contra, numebenny daca am spus ca e mai bine fara prez..asta nu inseamna ca nu trebuie folosit, sint deacord..eu il folosesc mai mult in perioada fertila.. bazindu-ma pe metoda calendarului ..sa stii ca functioneaza..dar in special sint mai sigura, adica nu-l folosesc cu vre-o 7-8 zile inainte de ciclu, cind sunt inafara oricarui pericol..pur si simplu iti ziceam ca incepindu-mi viata sexuala nu eram informata cu nimik si foloseam prezervativul adica nu m-as fi gindit vreodata ca o voi face fara si cind sau inceput usturimile in timpul actului (ca devenea pe zi ce trece mai insuportabil) am fost la medic si mi-a spus sa nu mai folosesc prez..ca poate fi din cauza lui..si mi-a socotit zilele cind pot sa nu-l folosesc..desi acum sint atit de informata datorita acestui site incit si singura pot sa mi le calculez.. mariah carey - bye bye Offline #61 2009-02-07 23:36:21
Re: prezervative-pro si contra, numeEu am reusit sa rup un Durex in incercarea de a-l pune pe vibrator...Am tras putin de el si POC!!! The !! will be whatever we make it Offline #62 2009-02-08 02:08:02Re: prezervative-pro si contra, numeHaideti sa va zic eu una tare (ca eu-s cu entertainmentul la rubricile astea ) : fostul cumpara prezervative. Si la un moment dat se prezinta la mine cu un loveplus cred ca era cu gust de mere. Bun. Il desface, il pune, ma izbeste miros de livada de zici ca eram la tzara la bunici purcedem noi la act, el dadea acolo mare si tare si dupa maxim 5 minute de frecare mai extrema, am zis ca mi-a dat foc. DECI... ce mere, bai nene? Ca era o combinatie de piper si ardei iute date pe razatoare in vaginul meu!! Mai ca l-am pocnit sa se opreasca, ma simteam franjuri inauntru si cu sare pe rana ori au incarcat aia borcanele cu arome si in loc de mere or fi pus boia iute...!! Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-08 09:51:10
Re: prezervative-pro si contra, numePentru ca mi se pare mai igienic. Nu am incredere in materialul respectiv (cred ca silicon...) oricat l-as spala. The !! will be whatever we make it Offline #64 2009-02-08 10:44:09Re: prezervative-pro si contra, numePai si cine il mai foloseste in afara de tine de ti-e teama de boli si alte chestii?? Offline #65 2009-02-08 17:53:55
Re: prezervative-pro si contra, numeda-l cu spirt ! si tine-l intr-o punga vidata de unica folosinta. Come play my game. Offline #66 2009-02-09 14:30:33
Re: prezervative-pro si contra, nume
SPEEEEEEEEEEEEER ca doar eu il folosesc The !! will be whatever we make it Offline #67 2009-02-09 16:00:37
Re: prezervative-pro si contra, numenoi folosim durex si nu s-a intamplat niciodata sa se rupa...sper sa fie tot asa si de-acum inainte http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #68 2009-02-09 20:45:42
Re: prezervative-pro si contra, numeZbrrr.. n-am fost niciodata impacat cu prezervativul. Moare domnu' daca ii bag punga pe cap. Dintre toti stiu foarte bine cat de periculos e dupa campaniile de responsabilizare sexuala la care am participat dar... daca practic nu pot.. asta e O fi probabil un blocaj mental dar... vorba lu' taicamiu.. e ca si cum ai incerca sa mirosi un trandafir cu masca de gaze Ultima oara a fost editat de Hugsy (2009-02-09 20:46:08) Offline #69 2009-02-09 21:15:12
lady cam asa simt eu cu ORICE prezervativ.... indiferent cat de lubrifiata e zona, indiferent de cat d prudent e el cu mine Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #70 2009-02-10 14:08:48
Re: prezervative-pro si contra, numede cand am lasat anticonceptionalele...folosim durex(comfort si nu mai stiu cum se cheama)....arata un pat e cutie....inainte ziceam ca nu o facem cu prez ca e naspa dar nu e chiar asa...mie una imi place....adica na e si lubrifiat ....super..ne intelegem super cu el.... Offline #71 2009-02-10 14:13:25
Re: prezervative-pro si contra, numemie imi place cu prez pt ca in momentul ejacularii nu ma mai "murdaresc" eu .Am eu o problema cu sperma....f mare.mi-e scarba si asa in prez de ea .deci sunt pro prezervative Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-02-10 14:13:41) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #72 2009-02-10 15:15:27
Re: prezervative-pro si contra, numeprima si prima data am folosit love plus si ghinion s-a rupt:( "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #73 2009-02-10 16:11:22
Re: prezervative-pro si contra, numepana acum am folosit doar durex..si o singura data din alea de la planning. si n'am avut nici un fel de incident de love plus am auzit si eu ca nu sunt chiar stralucite.. sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #74 2009-02-10 16:35:27
f taree baby Dragos Offline #75 2009-02-10 19:03:09
Re: prezervative-pro si contra, nume Offline #76 2009-02-10 19:30:41
Re: prezervative-pro si contra, numepai...eu acuma sunt pe anticonceptionale recomandate de dr ginecolog...dar inainte stiu ca am folosit si prezervative din-alea ieftine cu 1,8 lei 3 bucati si absolut nici o problema nu am avut:-?!si cred ca cu love plus-ul avea dreptate cine zicea ca cele cumparate proaspat nu e foarte posibil sa se rupa sau sa fie cu probleme...acuma...fiecare cum nimereste sau nu stiu ce sa zic:-? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|