|
Nu esti logat.
Epilarea inghinala la salon-42#780 2010-10-17 13:56:16
Re: epilarea inghinala la salonFetelor, help!!! Mai am un pic si disper de tot Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #781 2010-10-17 14:08:00
Re: epilarea inghinala la salonhey nu te speria , se mai intampla uneori mai ales la ceara de unica pt ca traumatiseaza mai mult pielea decat cea traditionala , s-au luat mai multe straturi de piele si d-aia s-a format o pojghita dar pielea se vindeca si isi revine la normal . Daca te mai epilezi inghinal cu ceara , fa-te cu d-aia traditionala , e mult mai buna ..be the best ...fuck the rest )) Offline #782 2010-10-17 14:14:53
Re: epilarea inghinala la salonCrede-ma ca eu cu de aia m-as fi facut, cu aia ma fac intotdeauna, si acasa si la salon, dar cum sunt plecata din Ro pt o vreme, a trebuit sa merg aici la un salon. Da nu stiu daca ma mai duc pana vin acasa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #783 2010-10-17 14:21:56
Re: epilarea inghinala la salonbaneocinul are antibiotic e foarte bun , poate gasesti d-asta ...si o crema speciala dupa epilat ..be the best ...fuck the rest )) Offline #784 2010-10-17 14:32:24
Re: epilarea inghinala la salonam gasit de amandoua (teoretic, pe internet, adica stiu ce sa cer si unde) dar ce imi recomanzi mai degraba: baneocinul sau crema de galbenele? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#785 2010-10-17 14:45:41
Re: epilarea inghinala la salonbaneocin praf sau crema de care gasesti , eu folosesc numai praf ..be the best ...fuck the rest )) Offline #786 2010-10-18 17:36:44
Re: epilarea inghinala la salon
pfff urat tare d tot... "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline #787 2010-10-18 22:33:23
Re: epilarea inghinala la salonMi-am luat crema de tipul baneocin (aceleasi substante active, ca evident ii zice altfel). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #788 2010-10-18 23:33:45
Re: epilarea inghinala la salonsi mie mi se mai intampla asa , nu e ceva extraordinar , pielicica aia alba se ia in cateva zile stai fara grija , se mai intampla mai ales ca tu nu te-ai mai facut de mult timp ..be the best ...fuck the rest )) Offline #789 2010-10-19 12:36:39
se duce cu timpul, o sa "naparlesti" acum dar isi va reveni, pielea respectiva a fost traumatizata si a murit, acum se duce si lasa locul pielii fine. eu patesc exact ca tine cand fac candida si ma irit oribil de la tampoane la ciclu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #790 2010-10-19 17:16:33
Re: epilarea inghinala la salonsunt happy m-am epilat inghinal acasa astazi, pe masa de la bucatarie m-a ajutat mama, dar a iesit bine, nu m-a durut, nu am bocit si nu am urlat cred ca in cazul asta renunt sa mai merg la salon sa mai arunc banii, ma descurc singurica si cu mama Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #791 2010-10-19 17:22:57
Re: epilarea inghinala la salonfelicitari cora.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #792 2010-10-19 19:09:21
bravo coraline! Offline #793 2010-10-19 19:13:13
Re: epilarea inghinala la salonpai am luat ceara de la TopLine, una verde cu aloe vera si nu stiu ce minerale. o vand doar la kg, am dat vreo 55-60 de lei pe ea dar mai am inca 750g din ea, este excelenta, nu frige si nu se rupe. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #794 2010-10-19 19:18:11
Re: epilarea inghinala la salonperfect. exact asta caut. sa nu se rupa, ca la ultima (si singura) experienta de epilare cu ceara acasa m-am lasat pagubasa tocmai din cauza asta. Offline #795 2010-10-19 19:39:00
Re: epilarea inghinala la salonpai firma care le distribuie se numeste topline, este un magazin care distribuie produse profesionale gen kerastasse, londa, tigi etc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #796 2010-10-19 19:48:24
ai folosit 250g la un epilat? :-? Doar tu! Offline #797 2010-10-19 19:51:24
multumesc frumos. le-am dat un mail sa vad daca au reprezentanta si de unde sunt eu. daca nu, probababil voi face o comanda online. Offline #798 2010-10-19 20:14:14
Re: epilarea inghinala la salonde fapt ma epilez total cu 15 lei si ma face super tipa se pricepe... de fapt eu cam tot epilatul+pensat dau cam 70-80lei :-? Doar tu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|