homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-141

#2661 2009-05-09 09:44:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: SEX ORAL ! ! !

Tei a scris:

Cred ca e mai intens orgasmul provocat de o felatie ca la carte. Asa parca citesc eu in manifestarile lui dinainte de big bang.

Off-topic: Numai discutii diverse nu am in cap acum. Am Deschise multe taburi: sex oral, cum sa-i provocam, sex positions, sex ... Serios, am o problema sau e doar primavara de vina?

vino sa ne vorbesti si acolo de oral lol nimfomana mica ce esti big_smile puss

#2662 2009-05-09 20:44:12

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

lol  lol  lol  lol  rotfl  rotfl  rotfl fetele m-ati distrat tare de tot, eu zic ca e bine sa fii mai nimfomana decat sa se roage de tine ca sa te atinga putin nu????

Si eu cred ca e ceva in atmosfera asta as sta pe el tot timpul  chicot  chicot
Kata nu inteleg de ce iti vine sa vomiti, o indesi prea mult? miroase? ceva de genul??? mie una nu-mi vine sa vomit decat daca ma apasa de cap ca sa intre mai adanc si cum e si al meu dotat dar il linistesc repede, dar imi place la nebunie sa-i fac, si el sa-mi faca mie numai ca sunt de acord cu fetele separat e mult mai bine daca vrei sa termini asa decat 69, eu consider 69 doar un stimulent asa, faza cu degetele nici mie nu-mi plac in nici o gaura, prefer al lui instrument si sa termin eu ceea ce a inceput el cu limba ca e o senzatieeee  rodnar  tummenupp  tummenupp ia gata ca v-am zis cam multe si nu e nici acasa, ca l-am trimis in oras ca sa invat si deja regret trebuia sa-l trimit ma tarziu  lol  lol

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2663 2009-05-09 21:48:56

aadela
New member
Inregistrat: 2009-01-30

nu credeam k imi va placea atat de mult sa ii fac oral, sa ii vad expresia fetzei... e pt prima data si am trecut cu brio big_smile

Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.

#2664 2009-05-10 18:54:47

LadyPink
Platinum member
Site

Adela, welcome in the club smile

#2665 2009-05-12 14:33:28

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

A venit căldura şi le-a ?nfierb?ntat pe fete, sunt mai dezgheţate. Long live summer smile

Goodnight moon

Publicitate

loading...

#2666 2009-05-12 16:13:54

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

yoo_bogdan89 a scris:

a zis cineva mai sus ca daca iubita iti face sex oral cu*va ce iti mai face da asa e adevarat.........in principiu aici e vb de sex ma rog daca parenerilor le place idea nu am nimic in potriva da sa ii zici iubitei ca vrei asa ceva misepare o mare tampenie eu unu nu mi-as pune iubita sa imi faca asa ceva...........parerea mea ca asa eva nu leaga relatiile.....deci nu sunt de acord intr-o relatie.

scuza-ma dar nu cred ca intr-adevar ti se pare o tampenie...orice barbat a avut aceste ganduri makr o data...prietena ta daca te-ar iubi si are incredere in tine,te asigur k va fi mult mai deschisa decat tine acum....si nu trebuie neaparat sa o i-o spui k pe ceva neaparat necesar sau obsedativ....eu cred ca lucrurile astea in pat se pot si subintelege...si incet incet fara sa ajungeti sa scoateti vreo vorba o sa ajungeti si la sexul oral fara sa exite vreo urma de jena sau ceva de genul...tot ce trebuie e sa va explorati pana la infinit..si sa va lasati purtat de val pentru a trai clipa...incepe cu acele seri romantice..explorati-va fiecare particik a corpului si atunci knd o sa vada cata satisfactie iti ofera iti,placerea ei o sa creasca din ce in ce mai mult....si crede-ma k nu o sa mai fie nevoie de texte si de accepturi....pur si simplu o sa fiti cei mai fericiti ,,,o s afiti numai voi 2 si atat;wink

foarte interesante discutiile voastre...chiar ma bucur ca am intrat in grupul asta:d
stiti sa va traiti viata si bravo voua....revenind la subiect....nu am facut niciodata sex oral dar cum am spus si mai sus nu m-as gandi de 2 ori  iniante daca as fi favorizata de imprejurari...
la inceput eram cu totul dezgustata de idee...dar urmarind multe materiale...si citind si provocarile voatre de aici....uiiiii:>:>

Ultima oara a fost editat de G@briela (2009-05-12 22:56:25)

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#2667 2009-05-12 16:38:22

Finesse
Banat

G@briela, un sfat prietenesc: uneşte toate mesajele ?n unul singur cu Editează. Să nu iei warn din prima zi de forum smile

Goodnight moon

#2668 2009-05-12 16:42:06

G@briela
New member

Finesse a scris:

G@briela, un sfat prietenesc: uneşte toate mesajele ?n unul singur cu Editează. Să nu iei warn din prima zi de forum smile

am observat su eu k nu e tocmai in regula ce fac eu:))dar nu prea stiu cum sta treaba:|
cum sa le unnesc intr-un singur mesaj??:-??mai sus am gresit si l-am trimis de 2 ori citatul..dar in rest??nustiu

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#2669 2009-05-12 19:56:02

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

dai copy la al doilea tex, apoi dai editeaza la primul mesaj si adaugi textul copiat. apoi stergi al doilea mesaj

#2670 2009-05-12 20:43:49

LadyPink
Platinum member
Site

Pai, Gabriela, atunci succes la practica smile sa ne spui si noua cum va decurge prima experienta wink

#2671 2009-05-12 21:14:07

G@briela
New member

LadyPink a scris:

Pai, Gabriela, atunci succes la practica smile sa ne spui si noua cum va decurge prima experienta wink

pfff:-"cu siguranta am sa va povestesc ca sa ma indrumati si mai bine...dar pana la practica cred ca am sa va mai zapacesc cu ideile sau sau fanteziile...si nu in ultimul rand sfaturi de la voi ca sa foloseasca la ceva pasul asta  chicot

#2672 2009-05-12 22:15:10

LadyPink
Platinum member
Site

G@briela a scris:

dar pana la practica cred ca am sa va mai zapacesc cu ideile sau sau fanteziile...si nu in ultimul rand sfaturi de la voi ca sa foloseasca la ceva pasul asta  chicot

cu cea mai mare placere te ajut(am) smile

#2673 2009-05-12 23:00:56

G@briela
New member

LadyPink a scris:

G@briela a scris:

dar pana la practica cred ca am sa va mai zapacesc cu ideile sau sau fanteziile...si nu in ultimul rand sfaturi de la voi ca sa foloseasca la ceva pasul asta  chicot

cu cea mai mare placere te ajut(am) smile

lcu de multa placere si atentie o sa va urmez sfaturile kram

#2674 2009-05-13 00:14:15

LadyPink
Platinum member
Site

pai ia, hai, baga ce te nelamureste, ce nu stii, ce ai vrea sa afli... smile

#2675 2009-05-13 02:16:54

G@briela
New member

LadyPink a scris:

pai ia, hai, baga ce te nelamureste, ce nu stii, ce ai vrea sa afli... smile

reluam disutia  in decursul zile de astazi....abia astept....:cu siguranta va fi una foarte  interesanta big_smile

#2676 2009-05-13 09:51:58

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

eu cred ca mai am inhibitii...inca nu am trecut la faza asta.Poate ca e de vina faptul ca te gandesti o fi bine , n-o fi bine...El saracu tot asteapta cu siguranta bang

kapitulation

#2677 2009-05-13 11:38:28

Finesse
Banat

Păi nu are ce să nu fie bine. Din momentul ?n care pui acolo limba, buzele, gura e ft. biiinee pt. el. Pnetru primele dăţi ?ţi va ierta chiar şi c?ţiva dinţişori tongue

Goodnight moon

#2678 2009-05-13 11:49:32

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

in_love gandeste-te ca omul acela iti apartine si ca poti sa ii faci ce vrei tongue majoritatea isi doresc o femeie fara inhibitii, daca nu toti. fa ceea ce iti doresti, iar daca tot nu reusesti, atunci bea niste vin inainte sa o faceti si o sa vezi cat curaj prinzi, da' nu toata sticla tongue

#2679 2009-05-13 11:51:08

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

am purtat o discutie mai demult legat de subiectul asta si la momentul respectiv mi a spus ca nu am de ce sa mi fac griji ...insa parca ceva nu e cum trebuie ma gandesc ca el imi face mie oral si e ffft placut, poate ca ar vrea sa simta si el cum e... big_smile

kapitulation

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.